TÄNÄÄN

Tickle Your Fancy

 

Päivän asuna uikkari ja t-paita ties monetta päivää putkeen. Jalasta löytyy Birkenstockit, tosin aika epätodennäköisesti omat. Samanlaisia mustia 37-numeroisia on portaiden alla sellainen rivistö, että luovutin jo hetki sitten :D Jos nyt koko on oikea ja kunto sellainen semireivatun näköinen, niin eiköhän riitä. Tarpeeksi lähellä omiani!

Ei meikkiä, ei hiusten harjausta (aurinkorasvalla lotrausta kylläkin). Suolavesi ja trooppinen ilmasto pitävät huolen ihon hyvinvoinnista, ja ilmaisen nenäkannuelämyksenkin saa jokaisella surffisessiolla! Good good!

Swelli on ollut pari päivää tosi matalalla, ja huomiselle ennustettiin vielä pieniä aaltoja, mutta loppuviikosta tilanteeseen on tulossa muutos. Edessä on pari päiväreissua Canggun ulkopuolella: neljä tuntia surffia ja lounas välissä –yay!

 

 

Puolen tunnin päästä koittaa totuuden hetki kun keräännytään taas leiriläisten kanssa katsomaan ja kuulemaan videoanalyyseja. Saa nähdä millaisia filmejä on taltioitu meidän sessioilta. Aina yhtä jännittävää, haha. Elisa oli ainakin yhden aallon päätteeksi tiputtanut yläosansa ja spotannut samalla kamerajäbän zoomailemasta rannalla. Eli kaiken järjen mukaan ihan viihdyttävä ilta tulossa :D

Ps. Puhuin ekassa balipostauksessa meidän Intiassa tehdystä hätälaskusta, jonka syyt olivat tiistaihin asti hieman pimennossa. Neljä tuntia kiljunut nainen (joka talutettiin käsiraudoissa ulos) ja ihme säätö koneessa ei jotenkin osunut perusteluun "medical reasons", joka luki lentoyhtiön tiedotteessa. Syyhän sitten lopulta selvisi, ja tämä syy onkin ollut New York Timesia myöten medioissa ympäri maailmaa :D

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

xx Sara

Kommentit

JokiJohanna (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Vaikuttaa ihanan rennolta, mutta silti järjestelmälliseltä menolta. Oon seurannut nyt viime päivinä enemmän instan puolella, mutta vitsi nää kuvat on makeet näin koneen ruudulta!

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos :) Tosi kiva kuulla! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä oon odottanut koko vuoden kuin kuuta nousevaa et lähet uudestaan tonne reissuun ja päivittelet sieltä kuvia ja meininkejä. :D Kuulostaa vaan niin hemmetin makeelta!

Kommentoi