Tänään jännittää

Tickle Your Fancy

Kyllä, tänään jännittää. Ensimmäistä kertaa ikinä, olen menossa ystäväni häihin. En sukulaiseni, en perhetuttuni, vaan saman ikäisen ystäväni häihin. Ollaan tultu siis siihen pisteeseen kun ystävät alkavat menemään naimisiin, ja tämä jos jokin on jännittävää (ja kypsää!!)!

Häät on tosiaan huomenna ja koko tämä päivän ollaan valmisteltu häätilaa. Se näyttää jo tällä hetkellä niin tavattoman upealta, etten kestä! Tippa meinasi tulla linssiin jo siinä nauloja hakatessa ja valoja ripustaessa, että mitähän tästä tulee huomenna. Ei varmaan yhtään mitään. Lupasin jo poikaystävälleni, etten aio pillittää koko juhlapäivää, mutta taidan vetää sanani takaisin. Tekoripset on ainakin pakko vielä käydä hakemassa ja silmämeikki muutenkin rakennettava hyvin, hyvin vedenkestäväksi.

En meinaa kertakaikkiaan pysyä housuissani! Se on mentävä nyt takaisin koristelupuuhiin, jotta vältytään bridezilloilta ja vihaisilta kaasoilta. Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

Ps. ja tosiaan, kiitos tuhannesti edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Ihana huomata, että sieltä löytyy samalla tavalla ajattelevia! :) Vastailen teille pian!

jacket 2hand // top Urban outfitters // shirt Lindex // pants Gina Tricot // sandals Vagabond

Pictures: Kaisa / Si Moda

xx Sara

Kommentit

Annab (Ei varmistettu)

Pööööfekt asu!!

Sarandaa (Ei varmistettu) http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

Toimiva asu, ja hei ihania häitä! Oon 22 ja olen ensi viikolla jo toista kertaa elämässäni morsiusneitona ystävälle (en samalle haha) ja ensi kesänä kaaso... tuntuu ihan absurdilta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha ihan hyvä ettei samalle! :D

Oi ihanaa, ja niin hassua samalla. Ollaan ihan aikuisia jo. Voi vitsi, nauti kunniatehtävästä!! <3

P (Ei varmistettu)

Vähänkö kiva asu! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

Outi T (Ei varmistettu) http://alamode-outi.blogspot.fi

Heeiii tää kuvausmesta näyttää tutulta, onks nää otettu kotkassa perhaps?? :)) Anyways upeet kuvat ja niin on mimmikin! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kotkassa jes! :) Kiitti muru, pian nähdään! :)

annaconfidential (Ei varmistettu)

sä oot kyllä itse upeus! Huikeet kuvat ja ihana lookki xx

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!! :)

Kommentoi