Tapahtumia ja univelkaa

Tickle Your Fancy

Pitkästä aikaa revin itseni ylös seitsemältä. Okei, yritin repiä. Nousin 7.45. No okei, myöhemmin, ennen kasia kuitenkin. Kuolema! Etenkin kun on väkisin edellisyönä katsonut leffaa puoli kolmeen asti (WHY?!). Huom kaikenlisäksi vielä sellaista, jonka oon jo kertaalleen nähnyt.

Virhe (virhe ja virhe, ei oikeesti ollu) oli heti aamutuimaan käydä kahdessa eri tilaisuudessa, jotka molemmat järjestettiin hulppeissa sviiteissä ja joissa molemmissa, luonnollisestikkin, oli törkeän muhkeita sänkyjä esillä. Toisessa oli jopa kylpyamme valmiiksi täytettynä. YOU'RE KILLIN' ME!!

Päivän päätteeksi istuin palaverissa valmistelemassa aivan mahtavaa juttua, johon liittyy urheilu ja hyväntekeväisyys. Kaksi todella tärkeää asiaa, ja minä pääsen mukaan tähän! Ja tosiaan, niin muuten pääsette tekin :) Tästä ehdottomasti lisää myöhemmin!

lakki 2hand, paita Gina Tricot*, ruutupaita Lindex, housut Vila

Ensimmäinen joululounas muuten korkattu. No ei varsinaisesti. Upea Aallonkodin sviitti oli sisustettu Samsungin uusilla tuotteilla ja "jouluherkuista" (lue ruokalajeista ympäri maailmaa, kaikkea muuta kuin jouluruokaa ja hyvä niin) vastasi Akseli Herlevi.

Ei hajuakaan millon tää Töölönlahden takana sijaitseva, Finlandiatalon ja Aallonkodin välinen puisto valmistuu, mutta suunnitelmien perusteella siitä tulee varsin hieno!

T.Sara

Kommentit

Tuulia (Ei varmistettu)

Urheilu ja hyväntekeväisyys, en malta oottaa mitä sieltä on tulossa! :) ja kivan basic asu mutta housut tuo jotain extraa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hähää hyvällä asialla liikkeellä :) ihan innoissani! kiitti kovasti :)

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ootpas taas nätti näissä kuvissa ja tosi hyvältä näyttää toi asu! Mäkin innolla odotan tota urheilu+hyväntekeväisyys yhteistyötä ;) Itse asiassa itsekin just vähän aikaa kirjoittelin samantyylisestä aiheesta blogiin, innostuin kun huomasin että mm. monet korisseurat ovat nyt mukana lahjakeräyksessä, joissa kerätään joululahjoja vähävaraisille perheille. Eli vinkkinä kaikille että auttamismahdollisuuksia on nyt monenlaisia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa mahtavalta toi korisseura juttu! :) Kyseessä on ihan random projekti johon mä tupsahdin mukaan vähän vahingossa. Auttamismahdollisuuksia on paljon niinkun sanoit :)

elsa (Ei varmistettu)

moikka! viitsisitkö vielä vastata tähän kommenttiini jonka laitoin vaaka postaukseen, kiitos! :)

elsa
28.11.2013 18:29

tää on kyllä loistava teksti ja oon samaa mieltä mutta ite en ainakaan pysty lopettamaan vaa’alla käyntiä.. enkä ymmärrä miksi painan kokoajan enemmän, syön terveellisesti, en sokeria lainkaan enkä valkoista vehnää. Juon 3litraa vettä päivässä ja ateriasta löytyy kaikki tarvittava, ja noin 5 pientä ateriaa päivässä. Treenaan 5 krt viikossa salilla. Paino vain nousee ja muutosta kropassa ei näy.. salin tarkotuksena oli siis pudottaa muutama kilo ja olen käynyt nyt 3kk salilla… olen siis 163cm/58kg

minkä painonen olit vaa’alla? huippu kroppa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tottakai! :) Sun tilanne kuulostaa samalta kun mulla aikoinaan. Mä en keksinyt muuta syytä siihen kun liiallinen stressi aiheesta ja vääränlainen ruokavalio. Söin yhdessä vaiheesa käytännössä pelkästään proteiinia ja paljon. Liika energia muuttuu rasvaksi, tää on fakta ja niin käy myös proteiinin kanssa. Eli kohtuudella kaikkea, myös raejuustoa, rahkoja yms :)

Vaikea sanoa kun en tiedä millasta treeniä teet. Muistathan, että lihakset painavat, vaaka ei välttämättä oo se oikea kertomaan muutoksista. Suosittelen inbody mittausta!

Mä en koskaan noussut vaa'alle :)

Heme (Ei varmistettu)

Ihminen on onnellinen jos se omistaa valkoisen leveän ikkunalaudan <3

saratickle
Tickle Your Fancy

true!! :)

Kommentoi