Tarina korvakoruista

Tickle Your Fancy

Jostain syvältä se vaan puski. Kamalan suuri tarve saada näyttävät korvakorut. Eikä se jää edes siihen. Teki hirveästi mieli pukea päälle jotain värikkäämpää, maalata huulet purppuralla, väkertää tukka vekkulille nutturalle ja pujottaa korviin ne korvikset. Puhutaanko me nyt samasta Sarasta? Koska siltä ei kuulosta.

Mulla ei ikinä ole korvakoruja. Ei, en ole lestadiolainen, kuten joku joskus kysyikin, vaan olen luopunut pienistä arkisista helmikorviksistani, koska mielestäni ne eivät sovi minulle ja aiheuttavat liikaa huomiota. Nyt kun tämän sanoo ääneen, se jopa naurattaa. Siis kenen mielestä pienet helmikorvakorut oikeasti varastavat liikaa huomiota? Eiväthän ne edes näy hiusten alta! :D No seuraava kysymys kuuluukin, että jos helmikorvikset ovat liian huomiota herättävät, niin entäs nämä sitten?

jacket nelly / skirt Cubus / shirt Cubus / sneakers Nike

 

Korvispelko taitaa siis vihdoin olla taputeltu, woop! Ps. Kuvista iso kiitos Ellille <3

 

Earrings. I never wear them. To be honest I can't even remember the last time I wore them. For some reason during the weekend I got this feeling that I really really need to get new earrings. New big and colourful earrings. And so I did. And you know what, I love them!

 

T. Sara

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Hei ihanat kuvat! Ja korviksetkin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Reetta! :)<3

Korvistyttö (Ei varmistettu)

Whaaaat! Itse olen kyllä henkeen ja vereen korvistyttöjä! Mitä erikoisemmat ja näyttävämmät, sen paremmat. :) Tykkään hirveästi suomalaisista design-korviksista ja yleensä ne ovatkin hyvin yksinkertaisten asukokonaisuuksien "se juttu". Ja nyt kun kerran aloin kommenttia rustata niin pakko kehua sinun juoksu-aiheisia postauksia ja koko maratonille treenauksen raportointia, luin erittäin kovalla mielenkiinnolla niitä, kiitos! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta tuntuu, että meikäläisestäkin on tässä kuoriutumassa pesunkestävä korvistyttö!! :D Hei kiitos kovasti, mukava kuulla. Ja hei juoksukoulu ei suinkaan ole ohi vielä! Mielenkiintoisia juttuja luvassa vielä ;)

Kommentoi