Tasapainottava Golf

Tickle Your Fancy

Aloitin Golfin viime kesänä ystäväporukalla (postaus täällä). Tavallaan puoli läpällä marssittiin Green card -kurssille, mutta tavallaan taas ihan tosissaan. Oon kuitenkin aidosti sitä mieltä, että kuten moneen muuhunkin, pitää golfiinkin osata suhtautua pikkusen huumorilla. Ei oo niin vakavaa jos ei onnistu, kaikessa ei voi olla hyvä heti.

Ympärilläni olevista miespuolisista henkilöistä kaikki pelaa golfia. Isä, veli, poikaystävä, kaverit... Oli pakko todistaa, että kyllä minäkin siihen pystyn, huom vielä en oo ihan todistanu :D Osa edellämainituista kirjottaa muuten aiheesta hauskaa blogia, joka löytyy täältä.

Golfissa kiehtoo rauhallisuus. Tää on mahtava tasapainottaja mun muuten vauhdikkaiden harrastusten ohella! Lyöminen vaatii äärimmäistä keskittymistä, etenkin vielä. Tekniikka on kuitenkin kehittynyt valtavasti viime kesän lakaisulyönneistä, mutta silti ei ole vieläkään aina ihan 100%:n varmuutta lähteekö pallo lyöntipaikalta liikkeelle tai jos lähtee, niin mihin suuntaan ja millä forcella :D Tuleva kesä on omistettu tälle lajille. Kyllä musta vielä kelpo golffari tulee!

Vielä ei oo kentät kunnolla auki, enkä oo jäsenmaksujakaan ehtinyt maksaa. Range on kuitenkin auki ja tänne pääsee harjoittelemaan ihan kaikki. Pukeutumisetiketti ei yllä tänne asti, eli täällä saa olla päällä mitä tahansa. Eilen oltiin Paloheinässä lätkimässä!

Hyvät välineet on kaiken a ja o. Smartgolfista viime kesänä saamani bägi ja mailasetti on ihan huippu!

takki Nike */ college Cubus*/ paita alla 2hand/ housut Gina Tricot*/ lippis Stadium/  aurinkolasit Cubus/ kengät Vans*/ golfbägi Smartgolf* (*=saatu blogin kautta)

Tästä tämän hetken taidonnäytteitä, katsotaan loppukesästä sitten uudestaan :D Oli muuten kiva tuuli tuolla!

 

T.Sara

Kommentit

violaa (Ei varmistettu)

Ihanat Vanssit!! Piti välttämättä tulla kertomaan että sun innoittamana menin ja ostin itselleni vaaleat farkut! Sun päällä ne näyttää niin kivalta ja varsinkin kun lahkeet on käärästy, ai että ihastuin! Ostinpa itsekin ja todella tyytyväinen oon ostokseeni, joten kiitos kuuluu täysin sulle innoittajana:-D Sulta oon saanut myös paljon muitakin ideoita pukeutumiseen ja siksi oonkin ehkä niin vannoutunut fani sun blogille!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtavaa kuulla! Ne näyttävät varmasti upeilta sun jalassa! :) Kiitos älyttömästi, haleja! <3

Fridde (Ei varmistettu)

Tiedätkö miksi golfissa pitää pukeutua just tietyn tyylisesti? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en itseasiassa tiedä miksi esim kaulukset vaaditaan, se vaan kuuluu etikettiin :)

Anna (Ei varmistettu)

jos sä kentälle menet,niin kannattaa pitää huoli etiketin mukaisesta pukeutumisesta.se kuuluu sääntöihin,joita jokaisen golfarin tulee noudattaa kentällä pelatessaan. jos sä noilla vaatteilla ajattelit kentän puolelle mennä,niin huhheijjaa vaan pilaat golfin etikettisäännöt :-D
yrität näköjään olla joku wnb fashön jopa kentällä.... :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Et vissiin lukenut koko postausta? :D Kirjoitin aika selkeesti, että rangella saa olla päällä mitä lystää ja kentällä noudatetaan sitten etikettiä

Kommentoi