Taste of Helsinki 2015 - Parhaat palat

Tickle Your Fancy

Ensimmäinen kerta Taste of Helsingissä?! Fiilis oli kuin pikkulapsella huvipuistossa kun Kansalaistorilla järjestettävään tapahtumaan eilen saavuin. Ensinnäkin täällähän ei käy maksuvälineenä kortti tai käteinen. Maksu tapahtuu muovisilla markan kolikoilla, joita pystyy ostamaan Taste of Helsinki pankista (1mk = 1€). Ainoastaan "leikkiraha" käy siis maksuvälineenä! Aivan huikeeta!!

Tarjolla on laadukkaiden ravintoloiden annoksia aina alkupaloista jälkiruokiin. Yhdellä ravintolalla on tyypillisesti kolme annosta, joiden hinnat ovat joko 5mk tai 6mk. Alueelta löytyy myös viinibaareja, drinkkibaari ja champanjabaari. Juomia pystyy myös ostamaan markoilla.

Ruoan ja juoman nautiskelun ohella täällä pystyy seuraamaan huippukokkien ruoanlaittoa, osallistumaan kokkauskurssille jne. Oli jo lähellä, ettei itsekin osallistuttu tuohon viimeisenä mainittuun!

Syötiin poikaystäväni kanssa varmaan 15 (!!) annosta puoliksi. Kaikki olivat äärettömän hyviä, mutta jos kolme omaa suosikkia pitäisi nostaa eilisistä maisteluista niin Pastorin Casa Ceviche, Brödin jääkefiri sekä saman paikan härkä tartar. Ja Liberty or Deathin inkivääridrinkkiä ei saa unohtaa! Aivan törkeän hyviä kaikki. Taidan piipahtaa mestoilla tänään uudestaan :D

Tapahtuma tosiaan jatkuu aina sunnuntaihin asti. Tässä tunnelmia eiliseltä avajaispäivältä :)

Pastorin Casa Ceviche: Tuoretta lohta, katkarapuja, guacamolea, Rocoto chili tiger's milk

vas. Brödin jääkefiriä, mansikkaa ja hunajaleipää // oik. Brödin savustettu härkä tartar, lehtipersiljamajoneesia ja ketunleipää

Suosikki drinkkibaariketjunikin oli edustettuna! Liberty or Deathin inkivääridrinkki oli siis aivan taivaallisen hyvää!

vas. Kaskiksen ylikypsää paahdettua possunkylkeä, barbequekastiketta, varhaisperunaa ja kevätsipulia // oik. Kaskiksen sokerisuolattua lohta, savulohimoussea, saaristolaisleipää ja tilli-piimäkastiketta 

Gastrobar Emon "tiramisu"

Taste of Helsinki 2015 this weekend in Kansalaistori! Don't miss it! Amazing dishes and wines. I'm totally loving this event.

 

T. Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää kyllä todella hyvältä :) !! Miten tuonne kirppikselle pääsee helpoiten? Pasilan vai Helsingin asemalta :o Koitin kattoa reittioppaasta näytti tosi sekavalta.. Käykö siellä kortti vai vaan käteinen ?

sarasara (Ei varmistettu) http://saraxfashion.blogspot.fi/

Nam, hyvältä näyttää ! Tulee ihan nälkä katsoessa :D

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Oliko eka kertasi tapahtumassa? TOH on ollut yksi suosikkiruokatapahtumistani jo vuosia! Huomasin jo vuonna 2013 http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2013/06/let-your-food-be-your-medi... että tapahtuma oli loistava tapa tutustua uusiin ravintolatuttavuuksiin! Viime vuonna http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2014/06/our-bodies-have-five-sense... ihastuin jälkkäreihin! Huomenna taidan käväistä taas, sunnuntai kun tuntuu olevan tapahtuman hiljaisin päivä, jolloin voi kunnolla nauttia ruuasta :)

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi