Täti tuli taloon

Tickle Your Fancy

 

Kun tuore äiti on toipilaana ja isä joutuu palaamaan isyysvapaalta töihin, ottaa Sarppa ohjat käsiin.

Hyppäsin tiistain kuvauksien jälkeen junaan ja matkustin veljeni luokse Lappeenrantaan. Edessä oli kaksi kokonaista päivää 2-vuotiaan ja kolmeviikkoisen kanssa. 

Ajattelin ensin, että hoitelen työjuttuja tässä aupairin roolini ohessa, mutta toisin kävi :D Oli pakko pistää työmeiliini Out of office päälle. Ainoa työaikani oli 1,5h:n päiväunet. Iltaisin olinkin niin puhki, että simahdin lasten kanssa suunnilleen samaan aikaan hahhah.

Olenhan minä lapsia hoitanut, mutten ehkä koskaan vielä tällä tasolla. Aikatauluista on pidettävä kiinni, läsnä on oltava jatkuvasti ja ohjelmaa pitää keksiä koko ajan. 

Piirtämistä, kauppaleikkiä, lukemista, lasten keittiössä kokkailua, jumppailua, pulkkamäkeä, nuken rattaiden työntelyä ja lumiukon rakentamista. Tämän lisäksi pitää tietenkin kokkailla, syöttää, nukuttaa (okei nää tyypit on kyllä maailman helpoimpia nukkujia), kylvettää, vaihtaa vaippoja, pestä pyykkiä… Ja käydä osteopaatilla ja ruokakaupassa. 

Mainitsemisen arvoinen juttu on myös ulkovaatteiden pukeminen ja lasten autoon pakkaaminen :D Kaikki kunnia lapsiperheille ja kotiäideille/-isille!!

Mutta ai että mä nautin. Välillä niin paljon, että meinasi tulla tippa linssiin kun mietin miten tärkeitä nämä tyypit tässä ympärillä ovat. 

En menettänyt hermojani kertaakaan, eikä ollut edes lähellä! Sen sijaan naurua riitti. Esimerkiksi silloin kun pidettiin nenästä kiinni ja laulettiin joululauluja. Tai silloin kun harjoiteltiin alaspäin katsovaa koiraa lumipenkassa. Tai leikittiin kylvyssä uutta keksintöä: vesihattua = kumottiin täysi vesiämpäri päähän. 

Vitsi miten ihanat kaksi päivää!!

 

 

En malta odottaa seuraavaa tapaamista <3 Ovella lähtöhaleja antaessani tuli kyllä kommenttia että ”heippa sara-kummi, nähdään ensi vuonna”. Toivottavasti vähän aikaisemmin kuitenkin :D

Ps. oli muuten ensimmäinen kerta kun sain pistää postaukseen Lilyn tägin "Vauvat ja taaperot" :D

 

xx Sara

Kommentit

Venku (Ei varmistettu)

Ihana postaus&lt;3

Voi, ihana postaus :) <3

Jonnaaa (Ei varmistettu)

Ihana postaus️ Mustakin tulee täti alkukesästä jos kaikki sujuu hyvin ja en millään malttaisi odottaa enää odottaa:D Omat lapset eivät ole ajankohtaisia vielä piitkiin aikoihin mutta tädin rooli kuulostaa täydellisen ihanalta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiii ihanaa, onnea suunnattomasti jo tässä vaiheessa. Tätinä oleminen on parasta! :) Pääsee elämään arkea ja tekemään yhdessä kivoja juttuja, mutta sitten pääsee myös karkaamaan oman kodin rauhaan ja omien juttujen pariin :D

ea (Ei varmistettu)

Minkä merkin/mallin kengät noi lenkkarit?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on Puman ihan bränikästä mallistosta! Phenom Satin Lo En Pointe!

JokiJohanna (Ei varmistettu) http://nouw.com/jokijohanna

Vitsi kuin söpö postaus! Mun on pitänyt jo useamman kerran ottaa kummityttö ja hänen veljensä yökyläileen tänne, mutta aina jotain on tullut. He ovat kylläkin jo 8- ja 10-vuotiaita, mutta ihania lapsosia kuitenkin &lt;3

http://nouw.com/jokijohanna

Kommentoi