TAULUHYLLYLLÄ

Tickle Your Fancy

Tästä päivästä lähtien alkaakin ilmestyä säännöllisesti postauksia meidän kotoa. Seuraavien viikkojen ajan esittelen meidän kodista sisustusjuttuja ja huoneita, ja oonkin ajastanut reissun ajaksi näitä kasapäin :) Toivottavasti tykkäätte!

Ensimmäisenä yksi uusin tulokkaista, olkkarin tauluhylly. Tämä on myös ainoa paikka, jossa on jotain joulusisustukseen liittyvää. En vieläkään ole saanut lupaa meidän tekokuusen pystytykseen, vaikka kohta on jo joulukuu!!! Myös joulucd:ni repeatsoitto pysäytettiin eilen, käsittämätöntä! Päätin uuten juuri, että haenkin tänään pihalta kuusen oksan ja siihen en lupia kysele! :D

Ps. Rakastan eniten kultaisien kynttilöiden ja turkoosin kirjan väriyhdistelmää!

Translation: Starting from this day: home decoration posts - lots of them! So during the next weeks I'll present you guys pieces and different rooms from our home :) Hope you like it!

 

T. Sara

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

ahhaah :D:D mä oon viime vuonna tähän aikaan jo koristellu koko kämpän joulumaaksi, mut tänä vuonna ajattelin hillitä itteeni ja laittaa vasta puolet koristeista jotta joulukuullekkin jää jännitystä. Joululauluja on kyl todellakin soitettu jo kolme viikkoo sit ekat! En ymmärrä tommosta kieltämistä :D !? what is wrong with a little christmas? <3 Perusteluna toimii mun mielestä se, että joulunaika on niin lyhyt joten voi vähän ajoissa alottaa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Helvetin hyvä perustelu!! :D

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Mä en normaalisti jaksa kovin paljon innostua sisustamisesta, mutta nyt kun itsekin olen vasta muuttanut uuteen asuntoon niin näitä lukee kyllä mielellään :) Ihana toi tauluhylly!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihaa! Kiva kuulla että nyt uppoaa :) Mulla vähän sama, nyt kun on ajankohtasta (muutto ollut jne) niin alkaa kiinnostamaan nämä enemmän!

Anni (Ei varmistettu)

Mistä oot löytänyt noin ihanat valokuvakehykset ja kuvat niihin?:--) Jes, sisustuspostauksista saa usein uutta insipistä omankin kämpän laittoon, pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kehykset jostain Kodin1 eurolaarista ja kuvat on joko tussilla omaa kädenjälkeä, lehdistä tai ilmaiskortteja :D Eli aika halpa lopputulos!

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihana toi tauluhylly! Mäkin haluaisin jonku tollasen, mutta hitto kun tässä mun kämpässä ei oo varmaan yhtäkään hylly-ystävällistä seinää. :DD

Teidän pitää kyllä käydä vakava keskustelu tosta joulukuusesta ja joulumusiikista, kyllä ne nyt jo on ihan asiaankuuluvia molemmat. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

No way! Mokomat seinät!! Ja goo, niin pitäisi! :D

Milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Jee, sisustusjuttuja on aina ihana lukea, varsinkin nyt, kun remppaa omaa kämppää. Kaikki vinkit ja inspis tervetullutta ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

jihaa! :)

Jjj- (Ei varmistettu)

hahah, täällä kuusi on ollut pystyssä jo marraskuun alusta asti... :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DDD huippu!!

Miru (Ei varmistettu) http://lovingtlthings.blogspot.fi/

Äää aivan upea hylly kaikkineen! :) Ja ISO peukku sisustuspostauksille - lisäälisäälisää! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa mikäli tämmönen vastaanotto, mielelläni kirjottelen niitä :)

Emilia (Ei varmistettu)

Tosi kivannäköinen! Mistä olet ostanut tuon tauluhyllyn?

emilia (Ei varmistettu)

Hahhaa ihanaa että jollain muullakin joulunodotus on samanlaista! Löysin sun blogin vasta joku aika sitten Svanten kautta ja oon kyllä ihastunut! Kirjottelet vaihtelevasti eri aiheista niin pysyy blogi pirteänä :) plus sun kirjotustyyli on elämännäköinen ja kiinnostava. Mahtavaa lomaa teille!

Jonna1983 (Ei varmistettu)

Uu, magee hylly! Meillä kans kunnon kiviseinät ja hankala mitään niihin ruuvailla, mutta naapurissa onneks asuu ystävällinen raksamies kera iskuporakoneen :D

Jaa, pitänee munkin joku joulu cd kohta hommailla! Alkaa hiljalleen herätä joulufiilis :) Sara, sun blogi paranee päivä päivältä! Nää sisustusjutut sopii tänne kuin nenä päähän :)

Jonna1983.fitfashion.fi

Kommentoi