Täydelliset poikaystävät

Tickle Your Fancy

Eilisessä aamuhässäkässä tapahtui jotain harvinaista: aamupala jäi syömättä (taisin mennä shokkiin kun löysin naamani Kenzan blogista :D). Kahdeltatoista, kun kaikki muut järkevät ihmiset menevät lounaalle, mä kinuan unohtunutta aamupalaa. Ei muuta kun Töölöön Tin Tin Tangoon, jossa tarjoillaan aamupalalautasia ympäri päivän. Maailmankaikkeuden paras liikeidea. Aamupalat on ihania!

Nää mun farkut on kyllä maksaneet itsensä takaisin, ehkä neljäsataa kertaisesti (hinta oli alessa 15e). Täydellisiä boyfriendejä ei ole helppo löytää, sanan jokaisessa merkityksessä kyllä joo, mutta tälläkertaa puhun farkuista :D Jos hyvät sattuu kohdalle, suosittelen ostamista, vaikkei tarvetta juuri silloin olisikaan.

Pelkään, että omani hajoavat joku päivä, mitä mä sitten teen? Mua koeteltiin jo eilen kun lensin mahtavassa kaaressa kahden kassin ja kädessä olevan kameran kanssa liukkaassa alamäessä. Veikkaan, että ympärillä olevat mummelit luuli polvessa olevan reiän tulleen tästä kaarilennosta, sen verran sääliviä katseita sateli sekä minulle, että rakkaille housuilleni.

farkut Lindex, takki Sheinside.com, pipo H&M, neule,Pull&Bear, kauluspaita H&M, nilkkurit Din Sko, käsineet H&M

  T.Sara

Kommentit

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

Ihana sara ku postaat näin usein! :-) ps. hyvää synttäriä hieman myöhässä <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kun luet Laura! :) Kiitos tuhannesti <3 Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

Make up by Riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Woouuu! Hienoa Sara! Ja mä en niitä täydellisiä boyfriendejä ole löytänyt. Niissä nimenomaan pitäisi olla reiät polvissa ja muuten suht kulutettumat, vaalean farkun väriset, tarpeeksi lyhyillä lahkeilla tällaiselle pätkälle. Mahdottomuus! Ja hassua kuinka noissa löysissäkin farkuissa monesti se peppukohta on tärkein :D Kyllä jää farkut hyllylle huonosti tehtyjen takataskujen takia.

Make up by Riina

Make up by Riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Oisko vaikka kuluttamattomat ollu parempi. :-D mahaha.

Ja... Hyvää itsenäisyyspäivää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näissäkään ei ollu reikiä, eli ne jouduin tekemään itse, muuten housut olivat tosi hyvät! :) Peppukohta on kyllä tärkee! :D Paitsi nää housut oli ennen paremmat, lantiolta, nyt meinaa tippua! Viimeaikojen salilaiskuus nähtävissä :D

Mari (Ei varmistettu)

Oi! Mäkin rakastuin Tin Tin Tangoon, kun käytiin siellä kaverin kanssa aamupalalla ku olin Hesassa :) Ihana pieni kuppila, jotenkin tuli mieleen pieni ranskalainen kahvila <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin muuten tuli! Oi ihana paikka :) <3

Norde (Ei varmistettu)

WTF SARA?!?!! Vähemmästäki menis shokkiin! Wau, Kenzan blogiin ei kuka tahansa pääse :) Rakastan sun tyyliä, tulin nytki hakee täältä inspistä ku oon tilaamassa netistä tuotteita ;) (veronpalautukset <3) Ihanaa päivää sulle, oot paras!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe ei kyllä pääsekkään! Edelleen ihmettelen :D Hei ihana kuulla, kiitos <3 haleja sinne!

Emma (Ei varmistettu) http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

Sairaan hienot farkut! Oon ite tosi kauan ettinyt täydellisiä bf-farkkuja mutta kun ei millään löydy :/

http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

äh, tsemppiä etsintöihin! Mä tiedän, ei oo helppoa, mutta varmasti sen arvoista :)

Marianne (Ei varmistettu) http://pictureme-m.blogspot.fi

Näyttää tosi hyvältä! Oon ite kans kyllästyny käyttää aina vaan tiukkoja farkkuja, mut pitäs kans löytää täydelliset bf't! :)

Picture Me

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama homma! Vaihtelu virkistää! Toivottavasti löytyy :)

Kommentoi