Temppuja, anyone?!

Tickle Your Fancy

HUOM Lukijatreeniin tulijat! 

Paikat vietiin sen verran ansiokkaasti käsistä, että viimeisten paikkojen kohdalla (samalla sekunnin kymmenyksellä ilmottautuneiden kohdalla) järjestelmä on saattanut ilmoittaa tapahtumaan pääsystä, vaikka todellisuudessa joku on ehtinyt ennen sinua. 20 nopeimman nimet on kuitenkin ylhäällä ja olen lähettänyt jokaiselle heistä vahvistusmeilin tapahtumaan pääsystä. Mikäli et ole saanut meiliäni, et ole 20 nopeimman joukossa. Kiitos vielä kaikille mielenkiinnosta. Tuli fiilis, että tällaisiä pitää järjestää enemmänkin :)

Sara 7v päästettiin taas valloilleen kun TFW:n valmentajat haastoi mut kokeilemaan muutamaa uutta liikettä, joita kutsun tempuiksi ihan vaan koska temppu on niin huikea sana. Temput on best! Innostuin jopa niin säälittävän paljon, että aloin vaatimaan salille erillistä tempputuntia, koska ööh, kuinka siistiä se olisi?! Vanha kunnon tempputunti!

Tämän liikkeen nimi on L-sit ja sen oikeaoppinen toteutustapa näyttää jokseenkin tältä. Onko tuttu? Suurin haaste oli saada jalat suorana ylöspäin. Vaikka käsiä sai puskettua suoriksi, pakka hajosi siinä vaiheessa, kun alkoi nostamaan jalkoja ilmaan. Ja seuraavaksi maattiinkin lattialla - näittekin ehkä Snapchatista... :D

Liikkeenä siis haastava, muttei mahdoton - challenge accepted! Ei muuta kun käsilläseisontaa treenaamaan, eiköhän tämä kesällä viimeistään mene! Ja siis kuinka paljon siistimpää tällaisen taidon opettelu on siihen uuteen leuanvetoenkaan verrattuna?!

Koska itse olen ihan aloittelija näissä, ajattelin kysellä teiltä vähän vinkkejä! Onko kellään menossa parhaillaan joku uuden tempun opettelu? Tai onko ideoita mitä muuta kuin L-sittiä voisi treenailla? 

top Nike // pants Adidas // sneakers Reebok

 

Training some L-sits at the gym. It was my very first time I tried this and I got hooked, I mean how fun was that! The exercise was quite challenging but not impossible. I made a promise that I'm killin it at the beginning of the summer, you'll see, haha! Really need to practice this!

 

xx Sara

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Hahaa otsikosta tuli heti mieleen, kun viimeksi joogatunnilla yllätyin niin siitä, että pysyi korppi-asanassa, että unohdin kokonaan kuunnella mitä piti tehdä seuraavaksi. :''DD

Mäkin kokeikin L-sitiä ekan kerran vähän aika sitten niin, että kädet on boksien/penkkien/tms. korokkeiden päällä ja siitä lähtee nostamaan jalkoja. Alkuun jalat voi vaikka pitää koukussa, jos koroke on tarpeeksi korkea, ja harjotella vaan tasapainon pitämistä siinä. Vaikka sultahan toi näyttää kuvan perusteella jo sujuvan. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana :D <3 Ja joo tosiaan, ei tarvi vielä suoristella jalkoja! Treenailee alkuun koukussa!

Essisofiaaa (Ei varmistettu)

Skin the cat on aika simppeli ja venyttää kivasti olkapäitä!:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

-> youtubeen

Työkaverilta kahvitauolla opittua: kyykkyyn niin syvälle kun pääsee kantapäät lattiassa, hartioiden levysessä seisonnassa - kun on alhaalla kädet siirretään edestä taakse. Ei oo mahdotonta, mutta vaikeeta.

saratickle
Tickle Your Fancy

siis kuulostaa jotenkin hassun helpolta, mutta voin kuvitella, ettei sitä ole! :D Jos en olisi luennolla, kokeilisin välittömästi!

Santsa (Ei varmistettu)

Täälä yksi temppuja rakastava sirkusohjaaja! Miten paljon siistimpää on temppuilla tunti, yrittää, epäonnistua, nauraa ja vihdoin oppia jotain uutta, kun vääntää salilla hauiskääntöä. (Onhan se salilla repiminenki kivaa, mutta omasta mielestä temppuilu vie sata-nolla.)

Suosittelen testaamaan pariakroa, akrojoogaa tai sirkusta joskus! Akrojooga nimellä ainakin löytyy youtubesta aika kivoja pätkiä, äläkä anna nimen häiritä, suhteellisen kaukana hiljasesta ja rauhallisesta meditoinnista, ainaki kotona, parin kanssa toteutettuna! Ohjailen mun pikkusella kotiseudulla, kotikotiin reissaillessani ja vastaanotto aikuisilta harrastajilta on ollut ihan huikee! Sielä me räkätetään ihan kippurassa ja treenataan lentskareita. :)

Lyhyesti, iso peukku tempuille!

saratickle
Tickle Your Fancy

ai että, kuulostaa ihan huikeelta! Akrojoogaa pitää päästä testaamaan!

Susarosa (Ei varmistettu)

Temppuilu on super kivaa ja vähän erilaista treeniä :-) Satsilla on semmoinen tunti nimeltä performsnce gymnastic missä sen tunnin ajan opetellaan jotain temppua. L- sit oli viime kuukauden liike ja nyt on päällä seisontaa! Mikä on tosi huippua ni se että yhtä temppua tehdään kuukausi niin siinä oikeesti näkee oman kehityksen tosi hyvin :-) Kannattaa mennä kokeilee!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti vinkistä! :)

DOM (Ei varmistettu)

Tuosta äLLästä kun käännät itsesi tasaisen hitaasti käsilläseisontaan niin vot! Tai pyörität pari kierrosta myllyä (se hevosliike) paljaalla permannolla… Saat pusun!

saratickle
Tickle Your Fancy

DOM is back!

Bambilara (Ei varmistettu)

Kokeilin kuukausi sitten acrojoogaa ja täytyy sanoa, et se on ihan huikeeta!! Kannattaa kokeilla! :) ja itse tosiaan olen niin alkeissa vielä, että opettelen ihan tavallista päälläseisontaa. Temppuilussa kuitenkin huomaa oman kehityksensä tosi tosi nopeasti, jo parin kokeilukerran jälkeen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

mulla on muutama tuttu, joka tätä acrojoogaa harrastaa! Pitää lyöttäytyä seuraan joku kerta! :) Jee!

Kommentoi