Terveellistä tilausruokaa

Tickle Your Fancy

lounas kotitoimistoon Bonosta!

*Kaupallinen yhteistyö: Wolt

Palvelu, jota tulee käytettyä lähes viikottain ja jota ilman en ehkä osaisi enää edes elää :S Sinkkuelämää katsoessani olen monesti unelmoinut siitä, että kotiin voisi tilata sushia tai aasialaista kanakeittoa. Siis voitteko kuvitella, että ennen tätä syksyä se ainoa terveellinen ruoka, jota pystyit kotiin tilaamaan oli tyyppiä pizzerian salaatti (no offence)!!! 

Wolt on tosiaan älypuhelin sovellus, jolla voit näppärästi tilata ruokaa kotiin. Ilmainen applikaatio toimii OS  ja Android käyttöjärjestelmissä (iPhone, Samsung)! Ravintoloita sovelluksessa on tällä hetkellä 250 ja autolla kulkevat lähetit tuovat tilaamasi annokset perille alle 30 minuutissa (!). Wolt toimii Helsingin kantakaupungin alueella ja tällä viikolla se aloittaa toimintansa myös Turussa!

Aloitin itse Woltin käytön alkusyksystä. Se on kilpailijoistaan nopein ja ainoa, joka toimittaa tänäpäivänä ruokaa meille asti (asutaan huom. 15 minuutin raitiovaunumatkan päässä Helsingin keskustasta). Woltin ainoaksi ongelmaksi jäänee valinnanvaikeus: hyviä rafloja on niin paljon, että välillä päätösvaihe venyy ihan naurettavan pitkäksi :D

Jos pidetään kotitoimistoa, saatetaan poikaystävän kanssa tilata lounaat Woltista. Applikaatio on ollut useasti käytössä leffailloissa ja flunssapäivinä. Pari kertaa myös silloin kun nälkä on yllättänyt saunan jälkeen, ja silloin kun ravintolailta on siirtynyt syysmyrskyn vuoksi kotiin (parin viikon aikana useampaankin otteeseen... :D).

Nyt gluteenittomalla ruokavaliolla kuukauden eläneenä voin sanoa, että vaihtoehtoja löytyy kivasti myös allergikoille! Oli kyse sitten aasialaisesta tai meksikolaisesta, on valittavana paljon vaihtoehtoja myös gluteenittomana!

Perjantai-illan dinneri Sushibar Rice Gardenista <3

 

Huom!

Pistän jakoon vielä alekoodia, jolla te uudet käyttäjät saatte 10e alennuksen tekemästään tilauksesta! Lataa siis Wolt, rekisteröidy (rekisteröityminen sähköpostilla tai facebookilla, jonka jälkeen promokoodin voi syöttää) ja saat 10 e:n alen tilauksestasi koodilla sara10. Alennus voimassa 23.12 asti!

 

xx Sara

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Kade.

Terkuin: Erkanikaan ei toimita Karhulaan...

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Asun varmaan vielä vähän liian kaukana eikä mikään vielä tuo ovelle :( No joku päivä.

saratickle
Tickle Your Fancy

No way!! :S

ccc (Ei varmistettu)

Hei ihan huippua, oon ite kans käyttäny foodroaa aina sillon kun ei vaa ite millään jaksa alkaa tekemään ruokaa, nii pitääpi kans testat Wolttia! Kauan alennus on voimassa?(:

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh I feel you! Woltin plussa on tosiaan, että safkat tulee nopeammin sillä ne kuljetetaan autolla! Näin pysyvät lämpiminä vähän keljummillakin keleillä :)

Wow nyt pistit pahan. Laitoin kyselyä menemään. Palailen vielä! :)

Emmi_ (Ei varmistettu)

Moikka! Kivaa että tää tuli nyt Turkuunkin! Miten tuo promokoodi toimii jos olen jo rekisteröitynyt käyttäjä? Vai onko tämä ainoastaan uusille käyttäjille? :) minulta löytyy appi mutta en oo koskaan tilannut sieltä vielä mitään. En vaan löytänyt mitään kohtaa mihin koodin olis voinut syöttää! :D

Hanna Maria
Hanna Maria

Helsingin kantakaupungin alueelle. Eli ei koske meitäkään :P

saratickle
Tickle Your Fancy

Höh! kantsii ehdottomasti pistää palautetta. Ties vaikka laajentaisivat jos vaan tilaajia riittää! :)

Kommentoi