Tervetuloa kevät!

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Ikea

 

Joka keväinen, työläältä, mutta ah niin palkitsevalta tuntuva projekti on saatettu päätökseen. Enkä nyt puhu ikkunanpesusta (mainittakoon nyt, että sekin on tehty, ihan vaan koska se todella ON tehty. Ennenkuulumatonta!!!), vaan jostain ihan muusta: uusi PAX-vaatekaappi on lastattu kevätkamalla ja paksut takit sekä talvikengät on viety varastoon odottamaan ensi talvea. Hihihihiiii, ei tule ikävä!

Ollaan onnekkaassa asemassa, sillä meillä on käytössä peräti kaksi varastoa, joihin on helppo jemmata suuriakin määriä vaatteita. Kesää vasten kaikki takit, villapaidat ja Timberlandit voi siis huoletta kiikuttaa säilytykseen, ja sama toisinpäin! Tämä tuo tilaa ihan älyttömästi ja vaatekaappia voi nyt jopa somistaa! Säilytyksen tuoma tila helpottaa myös vaatteiden yhdistelyä. 

 

Miksi talvisäilytys?

saat enemmän tilaa ja vaatekaapista tulee kivannäköinen. Voit jopa somistaa sitä kengin, hatuin ja aurinkolasein

vaatteita on helpompi yhdistellä kun kaikki on selvästi esillä

kun syksyllä käyt hakemassa talvivaatteita varastosta, ne tuntuvat pitkän käyttötauon jälkeen taas ihan uusilta

talvisäilytys-projektin ohessa tulee tehtyä kevätsiivous: kaapista saattaa löytyä tarpeettomia vaatteita, jotka voit pistää eteenpäin

saat varman kevätfiiliksen kun vaatekaappisi näyttää raikkaalta ja värikkäältä

 

Kävin kevätsiivouksessa jokaisen vaatteen läpi ja tuumailin, että tulenko pitämään tätä enää keväällä tai kesällä. Aika rankalla kädellä lähti talvikamaa säilytyslaatikoihin ja muutamaan ikeakassiin, ja ihan hyvä niin. Eihän tämä tosiaan mitään lopullista ole. Mikäli tulen katumapäälle, pääsen toki varastoon noukkimaan tarpeellisen. 

Jätin suurimman osan sandaaleista, kaikki sortsit ja kevyimmät kesähepenet, auringonkukka uimapukua lukuunottamatta vielä varastolle. Ihan täysin kesäkaappia en tästä vielä saanut, vaikka kuinka halusin. Tuo 7c tihkusade (korjaan kaatosade) ei ihan vielä hellitä, mutta kuukauden päästä varastolle lentää viimeisetkin villakangastakit, kaulaliinat ja turkkiasiat!

 

 

xx Sara

Kommentit

Eveelisa (Ei varmistettu)

Ihana kun jaksat päivitellä blogia näin tiuhaan tahtiin!! Innolla aina oottelen uutta postausta:) blogiasi on ollu ilo lukea!

P.S ihana vaatekaappi!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla! :) Iso kiitos kun tulit kommentoimaan!

S.H. (Ei varmistettu)

Moikka! Onko teillä lämmitetty varasto vai ihan perus häkkikellari? Meillä on vain viileä (ja ehkä hieman kostea) ullakkovarasto, ja vaatteiden säilytys siellä mietiyttää. Ullakolla ei siis ole mitään lämmitystä + muutenkin kyse tosi vanhasta talosta. Pidätkö vaatteita ihan suljetussa muovilaatikossa varastossanne?

saratickle
Tickle Your Fancy

Toinen varasto on lämmitetty, kun taas ullakkovarasto viileä. Lämmitetyssä on selkeästi suurin osa vaatteista. Suljetut muovilaatikot yep!

Zammm (Ei varmistettu)

Joo talvihepeneet tuuletettu, harjattu ja kiikutettu suojapusseissa vintille. Kevätarsenaalin mehiläisvahaus to do.

jooip (Ei varmistettu)

Hei, mistä noi postauksessa näkyvät vihreät korkkarit ja mustat loaferit on?? :P iiihanat

saratickle
Tickle Your Fancy

nelly.com! :)

Kommentoi