TESTISSÄ FLIPPIN' BURGERS

Tickle Your Fancy

Seuraa burgerivinkki Tukholmassa vierailijoille!

Burgerihammasta alkoi kolottelemaan tukholmavisiittimme aikana, ja googlettelujen seurauksena päädyttiin Vasastanissa sijaitsevaan Flippin' Burgersiin lounaalle. Erityisesti paikan hamppareita, sheikkejä ja jenkkimäistä diner-tunnelmaa ylistettiin. Ravintola veti terassin ansiosta aika hyvin väkeä, eikä jouduttu odottelemaan vapaata pöytää kauaakaan. Bursat todella maistuivat taivaallisilta ja näin meidän kesken, sheikkejä sai myös tilattua pienellä rommilorauksella. NAM!

 

Flippin' Burgers in Stockholm. Highly recommended!

 

xx Sara

Kommentit

Mari Anni (Ei varmistettu)

15 vuotta ollut kasvissyöjänä ja voin todeta, että ei mitenkään erityisen hyvät vegeburgerit. Söderin Prime Burger on parempi :)
Lihasafkoista en osaa sanoa..

saratickle
Tickle Your Fancy

Liha ainakin toimi! :)

P (Ei varmistettu)

Hei anteeks ihan ohi aiheen, mut mistä toi sun ihana snäpissä vilahtanut tummanpunanen naruolkaiminen mekko mahtaa olla peräisin? :D

Riikkaa (Ei varmistettu)

Viime viikolla uutisoitiin nuoresta miehestä, joka oli nukahtanut bussimatkalla ja herännyt parkkeeratusta ja lukitusta Savonlinjasta. Siitä tulit taas mieleeni.

Tämä on nyt kolmas heinäkuu, kun tänne kommentoin. Kesätraditio. Sama päivämäärä vuodesta toiseen. Sattumalta juuri nyt viimeiset kolme postausta ovat sisältäneet samat ainesosat kuin omat lähipäiväni: minigolffia (kyllä, kerran kesässä riittää), hampurilaisia (ei, kerran kesäsässä ei riitä) ja treenausta. Toimiva combo!

Se, mikä videoiden, kuvien ja tekstien kautta sinusta välittyy on lämpö. On hauskaa, miten yksittäiset pienet tarinat jäävät mieleen: lomamatkan kiukuttelu, joka johtui suunnitellun shoppailureissun osuttua pyhäpäivään, joka sulki jokaikisin kaupan. Ajatus siitä, miten hetkien tallentaminen saattaa kadottaa kokemuksen niistä hetkistä - jäljellä jää vain kuva. Vesisateessa juokseminen litimärkänä ties minne. Mehulinko, eurolavat ja papan villapaidat.

Yksityiskohdat luovat kauniin kokonaisuuden, jonka mukana jaksaa matkata. Sara, sinä olet hieno. Kiitos siitä mitä teet! Ensi heinäkuuhun.

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis pakko sanoa, että muistan jokaisen heinäkuisen kommenttisi, enkä ihmettele sitä yhtään. Miten mahtava tapa sulla on tuoda asioita esiin. Tämä on varmasti yksi kauneimmista kommenteista ikinä!

On hullua miten omat höpinäni täällä oikeasti jäävät mieliin ja parhaimmillaan vaikuttavat teihin. Ja mikä parasta, vielä positiivisesti. Jättimäinen kiitos sinulle siellä kauniista sanoistasi <3 Ihanaa kesän jatkoa ja haleja! :)

Kommentoi