Testissä hampaiden tehovalkaisu

Tickle Your Fancy

Mulle suu on aina ollu vähä semmonen epävarma alue. Ala/ylä-asteella mulla oli vielä etuhampaiden välissä joku 2cm rako. Vihasin hampaitani yli kaiken, yritin nuorempana puhua silleen ettei niitä näy ja nauraa aina käsi suun edessä. Suussa on vieraillu jos jonki näköstä kiskoa ja härpäkettä, on ollu oikomisia, revitty ylimääräsiä hampaita ja tehty ienleikkauksia. Kaikkien näiden hoitojen jälkeen kun hampaat alko jo olla samalla rivillä, niin enköhän ysiluokalla kopittanu pesäpallo suoraan suuhun. Leuka murtu, hampaat rupes heilumaan ja taas mentiin. Lapsuus menny silleen hammaslääkäripenkissä, se ehkä painavana syynä siihen miks oon venyttäny tätä mun hammaslääkärikäyntiä neljällä vuodella!! Onko täällä muita, jotka on vihannu hammasrivistöään?

Tähän musiikkivideoon suunnittelin käyväni jonkunäkösessä valkasussa, mun suu nimittäin aiiiika pahasti tapetilla tossa :D Mutta jooo se nyt jäi väliin. Nyt sitte sain Medismileltä mahdollisuuden mennä kokeiemaan 300euron arvoista hampaiden tehovalkaisua! Ei mitään hajua millanen setti olis luvassa, mutta tottakai lähdin kokeilemaan.

Sain ajan nopeasti ostoskeskus Sellon tokaan kerrokseen. Mulle sanottiin ettei valkaisua tehdä jos reikiä löytyy "irvistysalueelta" eli olin käytännössä jo valmis kääntymään ovelta suoraan vaan himaan, viime tarkastuksesta kuitenki se 4vuotta :D Alkuun täytin lomakkeen omista terveystideoista ja sitte ei muuta kun piinapenkkiin tarkastusta varten.

Hammaslääkäri oli ihanan rauhallinen ja kertoi kokoajan missä mennään, kehuinki hänet lopuksi maasta taivaisiin :) Uskokaa tai älkää, reikiä ei mun suusta löytyny, hammaskiveä kylläkin, ja sitä sitte ihan kunnolla... Hammaskivet hiottiin hiiteen jonka jälkeen oltiin valmiita prosessiin.

Tsekattiin ensin lähtötilanne hammaskartasta. Tehovalkaisu lupaa 4-6 astetta vaaleamman kaluston, ja näinhän siinä kävi lopulta munki kohalla! Aluksi ikenet suojattiin kalvolla ja suuhun laitettiin muovihäkkyrä, joka erotti huulet hampaista. Sen jälkeen levitettiin valkasugeeli, joka suussa oltiin lampun alla 3x15min. 15minuutin välein vaihdettiin uudet geelit. Prosessi oli niin iisi että mä jopa nukahdin jossain vaiheessa :D Korkeintaan ihan pientä vihlomista parissa hampaassa muttei todellakaan mitään kivuliasta.

tämmöne loikka

Aikaa koko hommaan meni reilu tunti. Lopuksi katsottiin vielä seuraavien 48h:n jälkitoimenpiteet. Geeli vaikuttaa vielä kaksi vuorokautta eli värilliset ruoat on kiellettyjä jne. Sain kotiin erillisen listan, jossa oli tarkat ohjeet. Hampaat tuntui ekana päivänä vähän aroilta, mutta siihen tottu nopeasti. Tehovalkaisun vaikutusten pitäisi kestää 6-12kk ja niitä suositellan tehtävän maksimissaan vuoden välein, mutta ylläpitävä huolto olisi mahdollista puolen vuoden päästä!

Suoraan hammaslääkäripenkistä nousseena. Kyllä hymyilyttää :)

En mä teitä unohtanu,  tietenkään! Sain kaavailtua tarjouksen kaikille lukijoille hihiii :)

Eli tää mullekin tehty tehovalkaisuhoito, joka normaalisti maksaa 300e, on blogini lukijoille heinäkuun loppuun mennessä tehtyihin varauksiin 125e! Tehovalkaisuja tehdään Variston ja Sellon toimipisteissä. Muistakaa aikaa varatessanne mainita saaneenne vinkkiä täältä blogista niin saatte edun :)

Yhteystietoja lölytyy TÄÄLTÄ. Pistäkää teki kalusto kesäkuntoon! :)

T.Sara

Kommentit

Nansku (Ei varmistettu)

Vau sun hymy on aivan ihana!<3
Arvaa harmittaako, että en asu Helsingissä saatika edes Suomessa. Muuten mä oisin tarttunut tohon tarjoukseen. Oon nimittäin sun sielunkumppanis noitten hampaiden suhteen... :/ Paitsi että sulla on oikeesti söpö hammasrivi, ku mun hymy saa mut muistuttamaan enemmän vamppyyria. :D

http://nanskuu.blogspot.com

Nansku (Ei varmistettu)

Vau sun hymy on aivan ihana!<3
Arvaa harmittaako, että en asu Helsingissä saatika edes Suomessa. Muuten mä oisin tarttunut tohon tarjoukseen. Oon nimittäin sun sielunkumppanis noitten hampaiden suhteen... :/ Paitsi että sulla on oikeesti söpö hammasrivi, ku mun hymy saa mut muistuttamaan enemmän vamppyyria. :D

http://nanskuu.blogspot.com

amppu (Ei varmistettu)

toivika kuva on ihana ootpas söpöliini!

jau (Ei varmistettu)

onko se puolen vuoden päästä tehtävä ylläpitohoitokin aina 300e:) ?

illi (Ei varmistettu)

eli siis hampaiden valkaisu 125e?

emmainkeri (Ei varmistettu)

Mullakin oli rako etuhampaiden välissä, tokaan luokkaan saakka! Raudoillahan se oiottiin :) Mulla on aina ollut joku obsession mun hampaisiin, siihen että ne on valkoset. En juo mitään mikä niitä voisi tummentaa, toisin sanoen juon lähinnä vettä, maitoa ja piimää. Kyllä mulle sanotaan että omistan aika valkoset hampaat mutta nyt kyllä houkuttais tää tarjous. Huhhhuuhuuhu vois.
Hyvin sulla ainakin näkyy toi muutos hampaiden värissä! Hitsi, täähän tuli ku mulle tarkotettuna, reilu satasella..

mila (Ei varmistettu)

Kiitos Sara tästä, mulle tuli niin hyvä mieli! Mulla on tosi vinot, oudot ja epäsymmetriset hampaat. Vihaan niitä. Hymyilen niin ettei hampaat näy, yritän puhua ettei ne näy ja laitan käden suun eteen nauraessani, just niinkun säkin! Musta oli niin ihanaa kuulla etten oo ainoa. Aijon korjauttaa nää ihan täydellisiksi heti kun mahdollista :) Ja tosiaan parin viikon päästä multa vedetään hammas irti ja laitetaan rautaa suuhun.... Can`t wait

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu)

Ei todellakaan uskois että sun menneisyyteen mahtuu noin dramaattinen hammashistoria :D
Mulla on rako etuhampaiden välissä, mutta oon jotenkin aina ollut sinut sen kanssa, joten oon välttyny kaikilta oikomishoidoilta eikä suussa oo koskaan ollut raudan rautaa. Ala- ja yläasteella kaverit oli kateellisia.
Mutta toi valkaisu pitää laittaa harkintaan, kiitos toimenpiteen esittelystä! :)

Jannni (Ei varmistettu)

Heeip kuulostaapa houkuttavalta tarjoukselta, tiedätkös onko kyseiseen toimenpiteeseen joku ikäraja? (:

Jannni (Ei varmistettu)

Heeip kuulostaapa houkuttavalta tarjoukselta, tiedätkös onko kyseiseen toimenpiteeseen joku ikäraja? (:

Jannni (Ei varmistettu)

Heeip kuulostaapa houkuttavalta tarjoukselta, tiedätkös onko kyseiseen toimenpiteeseen joku ikäraja? (:

Laura (Ei varmistettu)

onneks et ottanu mitää överi valkosia hampaita vaan tollaset luonnolliset :D sellaset hollywoodhymyt täällä suomessa on aika karuja... :D

http://laurasxoxo.blogspot.com/

Laura (Ei varmistettu)

Vahingoittaako toi valkaisu hammaskiillettä?
Nätti hymy :)

ellllu (Ei varmistettu)

Ei kyllä kannata viikkoon syödä esim punajuurta, mustikoita, värjääviä irtokarkkeja tai kahviakaan hirveesti litkiä. Se värjää hampaat helposti, ja sitten kyllä harmittais! :D 48h on aika vähän, yleensä suositellaan viikkoa, joten en ottais riskiä. :)

Veeruli (Ei varmistettu)

Mä oon 15-vuotias ja mä oon AINA vihannu mun hampuleit. Nyt kuitenki isi sanoi, että se haluis hoitaa mun hampaat kuntoon ja tässä sitä ollaan, rautaa suu täynnä! Oon tosi onnellinen, et mun isi halus maksaaa aikamoisen hinnan vaan siks, et mul ois itsevarmempi olo ja voisin hymyillä häpeilemättä! Joten taidan tietää miltä susta tuntuu/on tuntunut:) Kohta mullakin on suora rivistä!:)

reetuli (Ei varmistettu)

kun varaa ajan tulta pitääkö erikseen varata tarkistus ajan hammaslääkärille vai tarkistaako ne siellä samalla?

Emmi/Medismile (Ei varmistettu)

Vastailen tässä vähän Saran puolesta kysymyksiin, kun olen täällä Medismilellä töissä. :)

jau: Ylläpitovalkaisu maksaa 99e/kerta, eikä sitä välttämättä tarvitse tehdä 6kk välein. Hampaat tummuvat omaan tahtiinsa, toki kahvin juonti yms. värjäävät aineet nopeuttavat sitä.

illi: Tarjous 125€ on tosiaan sama tehovalkaisu, joka Saralle tehtiin.

Jannni: Alaikärajan pidetään 16 vuotta.

Laura: Ei vahingoita hammaskiillettä.

reetuli: Tehovalkaisun hintaan kuuluu myös hampaiden tarkistus.

Lisätietoja löytyy myös nettisivuiltamme www.medismile.fi, jos tulee lisää kysymyksiä, voi soittaa joko Sellon tai Variston toimipisteisiin. Selvyytenä vielä että ajan voi siis varata myöhemmäksikin, (jos esim. tietää palkan tulevan vaikka kesän lopussa) ja maksu tapahtuu vasta valkaisun yhteydessä. Nyt kaikki vaan varailemaan aikoja! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Whee kiitos tästä, aika huomiselle varattu :):) ihanaa saada valkoiset hampaat vihdoin ja viimein kun en ikinä viitsi hymyillä niin että hampaat näkyisi!

- emilia

Zam (Ei varmistettu)

Pussaisin.

epic (Ei varmistettu)

tekiks ne samanpäivän aikana hampaiden puhdistuksen suuhygienistillä sekä valkas? mie oon luullu että niitä kahta ei voi samanpäivän aikana tehdä koska esim.hammaskiven poistossa ikenet saattaa alkaa vuotaa.

Anonyymi (Ei varmistettu)

Hei ! Tekikö valkaisua edeltäneen tarkastuksen oikeasti hammaslääkäri vai valkaisun suorittanut suuhygienisti? Nettisivuilla kun mainitaan vain suuhygienisti palveluista.

emilia (Ei varmistettu)

ihan vaan, että just tuolla kävin ja nyt on ihanan LUONNOLLISEN valkoset hampaat ! ei vihlonu ollenkaa eikä muutakaan, vähän epämukava se juttu oli ku piti pitää suuta niin kauan auki, mutta EHDOTTOMASTI sen arvoista! pitää toivoa ettei sitä vihlontaa tuu enää myöhemminkään :) en vaan uskalla syödä nyt mitään muuta ku jotaki valkosta jugurttia ennen ku se 48h on menny :DD

suosittelen kaikille! :)

- emilia

barbiegames (Ei varmistettu)

Excellent post. I appreciate all the beneficial information you shared in this post. Keep writing beneficial content.

http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net

Kommentoi