Testissä Nike Zoom Vomero 9

Tickle Your Fancy

Alla kaksi 10 km:n lenkkiä näillä tossuilla ja alkufiilikset olivatkin jotakuinkin odotettavissa: paljon nää oikein painaa??

Hassua miten ns. normaali lenkkari tuntuu jalassa raskaalta kun on vetäny enimmäkseen freellä sen kolme vuotta ja tämän kevään vielä niitäkin kevyemmillä flykniteillä. Zoom Vomero 9 on tukevampi, mutta silti pehmeä. Kenkä soveltuu  freetä huomattavasti paremmin pidemmälle matkalle. Tähän tukevampaan ja "painavampaan" malliin tottui kyllä nopeasti. Tekee todella hyvää vaihdella välillä juoksukenkiä!

kengät Zalando (saatu blogin kautta)

Got new running shoes from Zalando! I've been running three years with Nike Free ja Flyknit so I knew that these sneakers would feel a bit heavy. Nike Zoom Vomero 9 is supportive and soft. It fits perfectly for long distance running. One of my fav running shoes atm!

 

T.Sara

Kommentit

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Hei, kiitos vinkistä! Oonkin käyttänyt Nike Free -juoksukenkiä, mutta tuntuu etteivät ne oikein sovellu pidemmälle lenkille. Sulla on tosi kiva blogi, Sara!

Olen vastavalmistunut lääkäri sekä muotibloggaaja.

Nyt uusi postaus blogissani

http://www.arcticvanilla.com/

larpa (Ei varmistettu)

Mäkin oon käyttäny niken free kenkiä tosi paljon juoksemiseen ja ehkä kaipaisin jalalle lisää tukea, vaikka ne tosi hyvät onkin, ja tässä olis ehkä varteen otettava vaihtoehto!

Pu(u)ro (Ei varmistettu)

Mistä toi sun huppari on? Ihanan värinen :)

Iiris (Ei varmistettu)

Kuinka pitkillä lenkeillä oot käyttäny noita Free-tossuja? Ostin ne ite joskus alkukeväästä ja jalat ei vaan totu :/ TUntuu että juoksu ei kulje ja jalkoihin sattuu. Eilen kyllästyin tähän ja kävin ostamassa Niken Lunarglide 5:t. Ainaki eka lenkki niillä kulki tosi hyvin. Se eilinen myyjä tiesi kertoa, että suosittelee Freet jalassa juoksemista noin kerran viikkoon. .. En tiiä onko tuo totta, mutta ilmeisesti nuo Free 5:t ei vaan sovi mulle.

Pasi (Ei varmistettu)

No, Vomero onkin Niken kengistä kaikkein vaimennetuimmasta päästä, mm. ultrajuoksijoiden suosikki. Ei ihme, että Freen jälkeen tuntuu painavalta. :)

Kommentoi