Testissä Sukí luonnonkosmetiikkaa

Tickle Your Fancy

Kaupallinen yhteistyö: Naturelle.fi

Siinä vaiheessa kun luonnonkosmetiikka-aalto pyyhkäisi Suomen mantereen yli, taisin olla jossain kellarissa piilossa. Isompi kiinnostus ylipäätään kosmetiikkaan on meikäläisen kohdalla heräillyt vasta vuoden sisällä ja luonnonkosmetiikan tuotteita on ilmestynyt vessan peilikaappiin vasta ihan tänä syksynä. 

Sain suomalaiselta luonnonkosmetiikkia-sivustolta, Naturelle.fi:ltä testattavaksi minulle täysin uuden tuotesarjan nimeltä Sukí. Onko kellekkään tuttu entuudestaan vai olenko minä vaan niin aloittelija näissä hommissa?! Nyt reilut kolme viikkoa kyseistä tuotesarjaa illoin ja aamuin käytettyäni voin sanoa, että alan pikku hiljaa ymmärtämään luonnonkosmetiikan hehkutusta.

Tuotesarja on niin miellyttävä, että (kuulostaa varmaan säälittävältä, mutta) huomaan jopa ihan odottavani aamu- ja iltarutiinejani. Tuotteet ovat mieluisia aina pakkaussuunnittelusta asti: toimivat hyvin myös makuuhuoneen peilipöydällä sisustuselementtinä... :D

Sukí Moisture-Rich Puhdistusemulsio - ihohuokosia supistava, ravitseva ja hellävarainen.

Sukí Concentrated Vahvistava kasvovesi - antioksidanttipommi ulkoisia ja sisäisiä stressitekiöitä vastaan.

Sukí Bio-C 10% Formula Kasvoseerumi - sisältää paljon antioksidantteja, vähentää juonteita ja kirkastaa ihoa.

Sukí Ravitseva päivävoide - kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä

Sukí-tuotesarjassa parasta:

Kosteutus. Ihoni on kuivaa sorttia ja kosteusvoiteella läträäminen on arkipäivää. Tuotesarja on äärimmäisen kosteuttava ja tämä välittyy käyttäjälle jo heti puhdistusemulsion pesun kohdalla. Iho jää ihanan pehmeäksi!

Tuoksu. Kun ensimmäisenä iltana tein Nykissä iltarutiinit kasvoille ja kömmin sänkyyn, oli vieressä pötköttelevien matkaseuralaisteni kommentti: "mikä tämä ihana tuoksu on?!". Tuoksussa erottuu hempeä laventeli ja sitruuna. Kokonaisuus on samaan aikaan raikas ja lempeä. Yksi parhaimmista kosmetiikkatuoksuista meikäläisen historiassa!

Kirkkaus. Iho näyttää ja tuntuu valoisalta. 

Luonnollisuus. Pyrin parhaani mukaan välttämään ruoassani säilöntäaineita ja syömään mahdollisimman luonnonmukaista sapuskaa. Miksen toimisi samalla tavalla myös ihon toisella puolella? 

Sain jaettavaksi teille alekoodin Naturelle.fi -sivustolle. SARA15 - koodilla saat kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen 6.12.2015 asti! :)

 

xx Sara

Kommentit

maitokahvi
Päivän ajatus

Hei mahtavaa, kiitos vinkeistä! Mäkin ole viimeisen vuoden sisällä alkanut päivittää peilikaapin sisältöä luonnonkosmetiikan suuntaan. Muistan kokeilleeni samaa joskus n. 10 vuotta sitten, mutta silloin Suomessa oli aika heikko valikoima luonnonkosmetiikkaa ja kokeilu jäi puolitiehen. Nykyään tuntuu, että luonnonkosmetiikasta löytyy vähintään yhtä hyviä tuotteita kuin muustakin kosmetiikasta. Mun lempimerkkejä on olleet Madara, Estelle & Thild ja Neal's Yard Remedies. Ihonhoitoon oon löytänyt hyviä vaihtoehtoja, mutta vielä etsin niitä täydellisiä päivämeikkitarpeita (meikkivoide, ripsari, poskipuna jne). Suositukset on siis tosi tervetulleita! Pitääpä ehdottomasti testata noita Sukin tuotteita seuraavaksi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua! Ja kiitos itsellesi vinkistä! :) Kuten snaoinkin, vasta aloittelen luonnonkosmetiikan parissa eli tuotevinkit erittäin tervetulleita :)

Ihanaa viikonloppua!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

uuu jes! oon tässä alkanut pikku hiljaa muuttamaan omia kosmetiikkatuotteitanikin luonnollisemmiksi. :) tosin nykyään kaikki on niin kallista, että itkettää.
mutta nimenomaan, hyvin sanottu: jos jo ruuan kanssa pyrkii luonnollisuuteen ja jättämään säilöntäaineet pois, niin miksei sitten ihon toista puoltakin "ravitsevissa" tuotteissa toimisi sama metodi! iho on kuitenkin se suurin elin ja sivelemme ja suihkuttelemme siihen päivittäin epäluonnollisia kemikaaleja ja myrkkyjä. miksei tähän ole havahduttu kunnolla aikaisemmin?! (no jotkut on...)

kun ja jos tulet testailemaan enemmänkin luonnonkosmetiikkaa, vinkkailethan niistä tänne blogiin? :) erityisesti samaa kuin maitokahvi kommentoi, eli päivittäismeikkituotteita olis niin jees löytää!

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö! Ihan ehdottomasti ja saa vinkkailla tännekkin suunnalle hyvistä tuotteista! Musta tuntuu, että oon just löytänyt markkinoilta omaan naamaan niin toimivia meikkituotteita, etten ihan heti ole vaihtamassa koko arsenaalia luonnonkosmetiikkaan, mutta ehkäpä pikkuhiljaa :)

kemikaalipihi (Ei varmistettu)

Pitääpä koittaa näitä! Itse saan kutisevaa punaista ihottumaa ja allergisia reaktioita monista kemikaaleista. Latasin puhelimeeni cosmEthics-sovelluksen, jolla voi kosmetiikkatuotteiden viivakoodilla hakea tietoa ainesosista. Sovellus varoittaa kemikaaleista, lisäksi voi itse asettaa varoituksia esim. eläinperäisistä tuotteista ym. Tämän avulla löysin ainesosat jotka omaa ihoani ärsyttää! Meni vaihtoon kaikki kylppärin kemikaalit :D Erityisesti shampoissa ja hoitoaineissa olin yllättynyt kemikaalikuormasta. Ainut kelpo markettisaatava shampoo jonka löysin oli LV, sen käytön myötä hiuspohjakaan ei kutise enää. Olisi mielenkiintoista kuulla onko luonnonkosmetiikassa säästytty kemikaaleilta :)

Kommentoi