Thai-keittoa ja sarjamaratoneja

Tickle Your Fancy

 

Nyt se mokoma flunssa sitten lopulta saavutti meikäläisenkin. Inhottavaa! Pari päivää mennyt vuodelevossa sarjamaratonien ja inkivääriteen parissa. Tänään pääsin jo pystyyn.

Vaikka hommia jää jatkuvasti rästiin ja paikallaan makaaminen alkaa jo parissa päivässä hajottamaan, voi flunssapäivistä löytää jotain hyvääkin.

Tehtiin sairastelupäivänä yhtä suosikkiruokaamme: Thai kookos-katkarapukeittoa. Tosin puolitettiin vesimäärä ja skipattiin nuudeli. Syötiin keitto tällä kertaa kastikkeena riisin kanssa!

Flunssan hyviä puolia on myös uudet sarjalöydöt. Ja se, että poikaystävä uhrautuu myös makoilemaan illat sohvalla! Ollaan katsottu HBO:lta Who is Americaa (apua mikä myötähäpeäsarja!) ja Netflixistä Metsää sekä Black Listiä.

En tänään vielä uskaltautunut työhuoneelle. Yksinäisyys kuitenkin tökki sen verran, että tulin läppärini kanssa naapuriin Elisalle. Tilattiin sushia ja istuttiin työpöydän ääressä verkkareissa ja villasukissa.

Tämä ilta vielä tosi iisisti, huomenna paremmalla draivilla!

Ps. yhteinen tekijä näiden muutaman päivän takaisten asukuvien kanssa on nuo lukulasit, jotka löytyy myös tällä hetkellä päältä. Hah!

 

pictures: Jossu Rontu // edit by me

 

Minimum/Zalando faux fur

Pure Cashmere/Zalando knit

Weekday jeans

Louis Vuitton sneakers

 

 

xx Sara

Kommentit

miffa.s (Ei varmistettu) https://www.youtube.com/miffas

Teinpä juuri viime viikolla piiitkästä aikaa tota thai-katkarapu-keittoa, ja se on vaan niin hyvää! Täytyy joskus testata tolleen kastikeversionakin :)
Toivottavasti siellä flunssailu ei kestä kovin pitkään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii kiva kuulla! Tossa on kyllä maut kohdillaan! Testaa ihmeessä :)

Kommentoi