Thilda boots

Tickle Your Fancy

Käytiin koulun jälkeen vetämässä vähän lattea Kampin Johdossa. Niin nätti keli että kieltämättä toi 14h koulu-duuni päivä yhellä kolmen vartin lattepaussilla olis tehny mieli kuopata syvälle mökkisaunan taakse ja lähteä vaikka piknikille :D

Sain valita Biancon uudesta a/w mallistosta kengät ja valitsin noi jo ylempänäkin jalassa näkyvät popot! Kengät on ihanat ja nää menee tyyliin kaikissa asuissa :) Tämmösiä oon katellu jo pitempään, koska toi malli on aivan super, mutta päähän on juurtunu ajatus että näytän lyhyillä koivillani pätkapaksujalalta tollasissa varsissa. Veikkaampa että nää vaatii vaan totuttelua :) Ja kivaa vaihtelua mun ainaisiin korkokenkiin ja aivan loistavat jalassa! Mitäs te tykkäätte kengistä?

Hyviä uutisia! Sain Biancolta luvan järjestää lahjakorttikisan täällä blogissa, jotta teilläkin on mahdollisuus saada syyskengät :) Olkaahan kuulolla, kisa pamahtaa tänne kohtapuolin!

 

T.Sara

Kommentit

Herminica (Ei varmistettu)

Tuo kaulakoru on mahtava ! Popot myös :)!

http://lolimte.blogspot.com

Herminica (Ei varmistettu)

Tuo kaulakoru on mahtava ! Popot myös :)!

http://lolimte.blogspot.com

Susu (Ei varmistettu)

Kivat kuvat ja kauniit kengät oot valinnu! :) En oo itse koskaan ostanu juuri Biancosta kenkiä ja nyt aattelin repästä ja tilata sieltä... Osaatko sanoa onko kengät siellä yleensä pieniä vai suuria kokoja? Esim. otatko itse aina numeron suurempaa kuin yleensä? :) Toivottavasti vastailisit :)

Josefiina (Ei varmistettu)

Jes kiitos!!! Juurikin tuollaisia popoja oon niin kovasti etsiskellyt eikä ole tärpännyt, aina on ollut väärä väri tai materiaali tai malli. Osaatko valottaa vielä että minkähintaiset nuo mussukat ovat? Ja edellämainitusta syystä lahjakorttikisa kuulostaa erittäin hyvältä ;)

http://sillysugarednuts.blogspot.fi/

Vilhelmiina (Ei varmistettu)

Ihanat!! :) myös koru on ihana, mistäs se? Toinen kysmys vielä, että mistä ostat yleensä sukkikset? Koska noi eivät näytä ainakaan hajonneen, mikä yleensä mulla käy haha

Lime (Ei varmistettu)

ihana koru!! Mut siis 'söitkö' oikeesti 14h koulu- ja työpäivän aikana vain laten? :o Huhhuh!

A (Ei varmistettu)

Noi shortsit on ihanat! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

heeeeei ihan sika ihanat noi kengät, itellä löytyy samanlaiset mutta dinskon kumpparimatskuiset. Ja hei arvaa vaan kun nään tota kaulakorua joka päivä töissä ja rakastan sitä ja haluisin sen mut en vaan raaski ostaa ku on sen verran arvokas xd
Missä muuten oot nyt, jatkoitko taas vilalla kesän jälkeen? :) Niin ja kerro sarppa et miten sun reidet näyttää lähikuvissa aina sellasilta jänniltä, tiiätkö, semmosilta mitä ne ei oikeesti oo :D
ja sitten vielä pusipusiiiiii

tyttönen (Ei varmistettu)

onko Johannalla blogia :)?

Zam (Ei varmistettu)

Kiva ulkofitti! Oisko kiva ton harmaan tilalle sellanen samanlainen mut hopeanharmaa kimalteleva paita..........? :-I

Iitu (Ei varmistettu)

Hei hauskat shoesit! Itse haaveilen nauhallisista malleista, mutta noikin näyttää kyllä kivoilta.

http://www.lily.fi/palsta/fashionfruits

Mimmikoo (Ei varmistettu)

miten sä neiti oot edes voinut miettiä, että näyttäisit pätkäpaksujalalta! sun jalat näyttää aina yhtä hyviltä, kengissä kun kengissä(: ja popot on erittäin kivat!

SK (Ei varmistettu)

Itehän oon käyttäny tollasia kenkiä jo vuosia - ratsastaessa! :D Joten en vois kuvitella laittavani 'ratsastuskenkiä' enää esim. kaupungille. :)

iitu (Ei varmistettu)

Eikää, oon ettiny just tollasia kenkiä jo vaikka miten kauan, olis täydelliset syksyyn! Mitä noi makso Biancolla maksaa? :)

hei (Ei varmistettu)

Mistä tuo takki on?

iri (Ei varmistettu)

nice crotch shot, tickled my fancy. ;) iri x

Kommentoi