THROUGH MY PHONE - kuvia kesäviikonlopulta

Tickle Your Fancy

 

Onnistuin hajottamaan alkuviikosta ainokaisen (jäljellä olevan) muistikorttini ja ajattelin josko sitä eläisi ilman järjestelmäkameraa loppuviikon. Kivoja tilanteita kun voi aina ikuistaa puhelimenkin kameraan. 

Helsingissä on tullut tänä kesänä vietettyä ainoastaan yksi viikonloppu (!), joten päätettiin, että eiköhän oteta näistä parista päivästä kaikki mahdollinen irti. 

Lempparirafloja, uimista, piknikkiä, lenkkeilyä, pyöräilyä, ystäviä, auringonlaskuhengailuja, jäätelöä ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: J. Karjalaisen keikka! 

 

Treffi-ilta! Sen kunniaksi Shelteriin.

Perjantai-illallinen terassilla, luksusta! // Pikainen sometauko

Ei harranjumala, samppanjajädeä ja marinoituja mansikoita, uulalaa.

Allas Sea Pool ja itse J.Karjalainen <3 Mun ja poikaystävän ikisuosikki!

Uusi tukka! Ai että mä tykkään tästä. // Moikkuli moi, sininen taivas!

Helsinki 00.15 <3

After swim! Oltiin Juuson perheen kanssa lauantaina Allas Sea Poolilla pulikoimassa. Jo toinen kerta tässä mestassa saman viikonlopun aikana! :D

// Illallinen Pjazzassa

Niin nättiä!

Italialaisia herkkuja, naaami! // Mä niin fiilistelen tätä paikkaa!

Sunnuntai ja aamiainen lähipuistossa: kunnon eväät ja koko viikonlopun hesarit <3

Mä haluan tällaisen auton seuraavalle roadtripille! // Vitsit, että juokseminen maistuu hyvältä näillä säillä!

 

 

 

xx Sara

Kommentit

Pakko kysyä, että miten laitat sun otsiksen, kun se on aina ojennuksessa?

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, ei se ihan aina kyllä ojennuksessa ole :D Mutta mulla on niin suora tukka, että se on tämmönen ilman että sille juuri mitään tekee. Kyllä mä lähes päivittäin sitä suoristelen + pistän kuivashampoota ja lakkaa. Pysyy hallinnassa aika hyvin tolla yhdistelmällä!

valokuvaaja (Ei varmistettu)

Apua, miten uskallat tehdä työ-/kuvauskeikkoja (kun ilmeisesti TEM tilas sulta kuvia) yhdellä ainoalla muistikortilla??? Sehän voi tosiaan millon vaan hajota/viottua/kadota... Sama tietty kameran kanssa, varakamerakaan ei oo ammattilaiselle mitenkään liioteltua :)
Aurinkoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mikrosirukortti harvemmin hajoaa, adapterit yleisimmin! Siirrän kuvat aina heti koneelle ja ulkoiselle, varmuuden vuoksi. Ja tuolla reissussa meitä oli kolme valokuvaajaa, joten muistikortteja kyllä riitti. Ja kameroita ;)

Anskuuuu (Ei varmistettu)

Moikka!

Ollaan tulossa tyttöporukalla helsinkiin viikonlopuksi. Suunnitteilla olisi mennä Allas sea pooliin ottamaan päivällä aurinkoa. Millainen mesta se on päivisin? onko siellä auringonpalvojia vai joku ihan eri meininki?:D

Kommentoi