Tickle Your Fancy for Stadium: Mallisto -15%

Tickle Your Fancy

Iloisia uutisia! Sain mahdollisuuden kasata yhteen Stadiumin nettikaupasta lempparituotteeni, joista syntyi Stadium.fi:hin blogini nimeä kantava sivusto! Sivusto on auki kaikille lukijoilleni ja kaikki siellä olevat tuotteet teille -15% (alennus automaattisesti kassalla). Tuolta valikoimasta löytyy mm treeni- ja juoksukenkiä, joista oon kirjoittanut täällä ja ehdottomasti lemppari salitrikoot joista puhuin tässä postauksessa! 15%:n alennus on voimassa vain tämän viikon, eli 28.4 asti​.

 

Tickle Your Fancy for Stadium -sivustoon pääsee ainoastaan blogini kautta TÄSTÄ LINKISTÄ

 

 

 

 

 

Hyödyntäkää ihmeessä! Tuotteisiin tosiaan TÄÄLTÄ :)

 

sis. mainoslinkin

 

T.Sara

Kommentit

elikkäs (Ei varmistettu)

Hienoja Niken tuotteita oot suunnitellu :) varsinainen mallisto

elikkäs (Ei varmistettu)

Hienoja Niken tuotteita oot suunnitellu :) varsinainen mallisto

Misorella (Ei varmistettu)

Hei! Eilen illalla selaisin Stadiumin sivuja pohtiessani ajankohtaiseksi tulleiden uusien treenikenkien hankkimista. Löysin sivuilta myös kivoja treenivaatteita (http://misorella.blogspot.fi/2013/04/treeni-kulkee-parhaiten-hyvilla.html). Suosikikseni nousi neljä eri Niken/Reebokin treenikenkää. Minulle olisi tärkeää, että kengät soveltuisivat sekä salitreeniin että Zumba/Dance -tunneille.

Seuraavaksi pitäisi mennä testaamaan tuntumaa kengistä liikkeeseen. Huomasin Stadium-postauksesestasi, että olet valinnut listallesi Adidaksen treenikengät, onko sinulla niistä omakohtaista kokemusta? Entä osaisitko suositella tiettyjä oikein erityisen hyviksi osoittautuneita treenikenkiä ehdokaslistalleni? :)

Stadium (Ei varmistettu)

Alennuskoodissa löytyi juuri pienenpieni virhe, josta syystä se ei toiminut oikein. Olemme nyt kuitenkin korjannut sen, joten alennus tulee nyt automaattisesti tuotteista kun ne lisätään ostoskoriin. Pahoittelemme virhettä! Huomioikaa vielä että alennus toimii vain netissä ja vain tuon yllä olevan linkin kautta.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Nää on siis mun valkkaamia stadiumin tuotteita! Ei suunnittelemia, ainakaan vielä ;)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva kuulla :) Noi barefoot kengät on eri merkeillä tosi samantyyppisiä, just noista adidaksista mulla ei oo kokemusta, mutta lukemani perusteella vaikuttavat free-kenkien ohella oikeen hyviltä :) Nää kevyet kengät mitä nykyään tehdään, toimivat tosi hyvin just zumbassa ja ryhmäliikunnassa!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Nyt siis toimii, hieno homma! :)

Seeepra (Ei varmistettu)

Moi! Oisin kiinnostunut noista niken pinkeistä shortseista, mutta en löytänyt niitä stadiumin linkistä. Eiks ne kuulukaan tähän tarjoukseen? Vai onks ne loppu?

ferjen (Ei varmistettu)

Eikö alennusta voisi mitenkään jättää kuun viimeiseen päivään asti?:D

Misorella (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! :)

Kamila (Ei varmistettu)

If I only had any money I would definitely spend them on a new an colorful gym gear:)) love the pop of colors:))

Kommentoi