Tiistain viisi suosikkia

Tickle Your Fancy

 

1. Pajama Suit. Kevään lempparitrendi! Erityisesti tennareihin yhdistettynä rento ja arkikäyttöön sopiva. Ylä- ja alaosia on kiva miksailla muidenkin vaatteiden kanssa!

2. My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman. Netflixiin hiljattain ilmestynyt erilainen keskusteluohjelma. Katsottiin eilen yksi jakso, jossa haastateltavana oli Jay Z. Suosittelen, hurjan kiinnostava jakso!

3. Kaupunkipyörät. Taitoin vuoden ekat kaupunkipyörämatkat eilen, ja taidan muuten polkea tänään lisää! Tuntui aivan mielettömän ihanalta polkea aurinkoisessa kevätilmassa. PS. Kiitos muuten sinulle, joka vinkkasit minua Whim-palvelusta. Latasin eilen!

4. TFW Stadi. Uusi TFW avasi eilen ovensa Ruoholahdenkadulle ja me käytiin Vitamin Wellin järjestämissä treeneissä korkkaamassa bränikkä sali! Olipahan freesit tilat!

5. Kemiallinen happokuorinta. Kävin ekaa kertaa ikinä kasvojen happokuorinnassa ja ihastuin! Iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Lupasin vuoden alusta, että alan käymään säännöllisesti kasvohoidoissa, ja täytyy sanoa, että ehkä parhaimpia päätöksiä ikinä. Kuuden viikon välein häämöttävä kasvohoito on luksusta.

 

pictures: Johanna Rontu

 

Samsoe Samsoe suit

Nike/JD Sports sneakers

xx Sara

Kommentit

korhoanna
Kaunis arki

Ihanan freesejä kuvia! Ja tuo asu sopii myös mainiosti sinulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja kumarrus <3

JollyHolly

jännä tää pajama suit! sopii kyllä hyvin tennarien kanssa.

saratickle
Tickle Your Fancy

sanoppa muuta! Mutta toimii! :)

Hanna H (Ei varmistettu)

Oi, kasvohoito säännöllisin väliajoin kuulostaa aika hyvältä! Itse olen käynyt tasan kerran ikinä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! Paras oli se hetki kun päätin että nyt hitto alan käymään. Säästetään rahasta sitten jossain muissa jutuissa, mutta kasvohoidoistani en tingi!

Sofiellen (Ei varmistettu)

Joo nyt kun pyörät tuli vielä messiin niin toi Whim on kyllä ihan ️

saratickle
Tickle Your Fancy

I agree! Nyt pitää vaan muistaa aina tilata moobiililippu julkisissa. En meinaa ikinä muistaa!

Kommentoi