Tilat hyötykäyttöön: Joogaa myymälässä

Tickle Your Fancy

 

Aloin jo kulttuurituotanto-opiskelujeni alussa kelailemaan sitä, miten Suomessa tiloja ei hyödynnetä samalla tavalla kuin monessa muussa maassa. On esimerkiksi kaupungin omistamia tiloja, joita käytetään muutamana päivänä viikossa tai arkisin 8-16. Loppuajan ne seisovat tyhjillään. Yksityisiä tiloja voidaan pitää tyhjillään kuukausi tolkulla.

Samaan aikaan on pulaa harrastustoiminnan tiloista. Tilavuokrat eivät ole tänäpäivänä ihan ilmaisia, jopa puistossa järkätyistä treeneistä joutuu nykyään pulittamaan satoja euroja. Tässä on mielestäni vaan jotain todella väärää.

Miksei siis hyödynnettäisiin liiketilaa, jota ei käytetä 7pm-10am? No niimpä!

Järkättiin eilen Peak Performancen Aleksanterinkadun myymälässä jooga/pilates-aamu. Tila on betonilattioineen ja jättimäisine ikkunoineen yksi suosikeistani. Se soveltuu aivan täydellisesti rauhalliseen aamuliikuntaan.

Jättimäinen kiitos Heidille ja Lavi living roomille inspiroivasta joogasta, tytöille mukavasta aamutreeniseurasta sekä Rootsille herkullisesta vegaaniaamiaisesta! Lisää näitä! :)

 

Pictures: Svante Gullichsen

 

// Yesterdays morning yoga session with Peak Performance <3

 

xx Sara

Kommentit

EmiliaJoensuu (Ei varmistettu) https://todayssnapshots.wordpress.com/

Todella ihania kuvia, ihan kun olisi itse paikalla! Kiitos ihanasta blogista mitä lukea &lt;3
https://todayssnapshots.wordpress.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kivasti sanottu, tuli hyvä mieli! Iso kiitos sinulle :)

minna

Vau, hyvä idea! Ensi kerralla tahdon mukaan, näyttää ihanalta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jei, super! :)

punastus
Punastus

Jjep! Katsastelen aina paikkoja sillä silmällä, että missä voisi pitää joogatunteja :) Tykkään tiloista, jotka ovat modifioitavissa. Ja tykkään myös siitä, että jooga viedään muuallekin kuin sinne täydellisen harmonisiin joogasaleihin. Vaikka ei niissäkään mitään vikaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa ihanalta! Musta tuntuu, että mäkin jatkossa! :D

Kommentoi