TIMES SQUARE

Tickle Your Fancy

Sitä sanotaan, että ensimmäisen kerran kun nämä korkeat rakennukset näkee sitä suu loksahtaa väkisinkin auki. Vaikka kuvia on nähnyt alueelta sadoittain, tulee tämä silti yllätyksenä. Jättimäisiä rakennuksia ja valoa niin paljon, että tuntui kun oltaisiin päiväsaikaan liikkeellä.

New Yorkin parhaita puolia on ehdottomasti sen monipuolisuus. Erilaisia alueita on joka lähtöön ja niissä kaikissa on oma viehätyksensä!

 

xx Sara

Kommentit

Matilda N. (Ei varmistettu) http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

Oi nään kolmannessa kuvassa Forever 21:sen!!! Siellä tuli käytyä melkein joka ilta, koska hotelli oli siitä vaan noin 300m päässä. Kannattaa käydä toi kauppa kattomassa, neljä kerrosta sekä se on auki 08-02 ! Huh tulipa ikävä New Yorkiin :(

Sanna/Beauty Box (Ei varmistettu) http://www.beautyboxblog.com/

WOW! Todella upeita kuvia NYC:istä. New York on ehdottomasti suosikki kaupunki jossa on tullut käytyä. Todella monipuolinen, kaikille löytyy kaikkea. :)

http://www.beautyboxblog.com/

Giassilina (Ei varmistettu)

Ku mä kävin ekaa (ja tähän mennessä ainutta) kertaa NYCissä, meillä oli 1,5 päivää aikaa. Ensimmäisenä aamuna lähdettiin isäni kaverin (60v) kanssa eteläiseltä Manhattanilta kävelemään kohti Time Squarea, Broadwayta pitkin. Hän ei ollut eläessään käynyt Amerikassa ja odotukset olivat suuret, kaikki se mitä elokuvista oli nähty. Käveltyämme hyvän tovin hän alkoi kuulostaa vähän pettyneeltä. Että missä se kaikki loisto ja valotaulut ja kaikki ovat. Tämähän on ihan tavallinen katu. Mutta onneksi se Time Square sieltä sitten tuli ja se oli juuri sitä mitä oli odotettukin. Kiivettiin yhdessä Empire State Buildingin korkeimmalle huipulle ja mentiin Central Parkiin syömään eväitä. Puolilta päivin odoteltiin bussia takaisin majapaikalle ja tämä ystävä myönsi vielä ääneen, että hän on nähnyt kaiken mitä halusi eikä voisi melkein olla tyytyväisempi. Yksi mikä vielä puuttuu nähtyjen listalta on sellanen tosi lihava amerikkalainen :'D Kun niistähän aina puhutaan, mutta missä ne oikein on. Bussissa hän sitten alko nykiä mun hihaa ja hihkui jotain mun korvaan. Käytävän toisella puolella istui valitettavan suurikokoinen henkilö ja ystävä sai ruksin listalleen siihenkin kohtaan. Vain 1,5 päivää, mutta hänelle se tuntui olevan yksi elämän hienoimpia päiviä :)

Kommentoi