Toimistolta salille -outfit

Tickle Your Fancy

Kolme viidestä arkipäivästäni kuulostaa tältä: aamulla toimistolle, toimistolta salille, salilta kotiin. Ja uskallanpa veikata, etten ole Suomen ainoa tällä ohjelmalla puuskuttava!

Työpäiväni harvoin sisältävät pelkkää toimistossa, läppärin ääressä istumista. Päivät koostuvat monesti paikasta toiseen ravaamisesta: palavereita, showroom-vierailuja, tapahtumia, valokuvausta... Tässä työssä treenien yhdistäminen tilaisuuksiin on hyvinkin normaalia. Tapahtumissa ja palavereissa jengillä näkee todella usein lenkkareita, kollaripaitoja ja juoksutrikoita. Ja paras juttuhan on se, että sporttisuus on trendikästä. Lookin ei suinkaan tarvitse olla tyyppiä tuulipuku ja hengittävä juoksupoolo. Urheilutrikoiden ja lenkkareiden ympärille saa nimittäin kasattua ihan hurjan kivoja arkiasuja. Kun värityksen pitää rauhallisena, saa kokonaisuudesta varsin tyylikkään.

Tässä esimerkki viime viikolta, kun työpäivän päätteeksi suuntasin treeneihin. Treenireppuni ei paljoa painanut: kameran lisäksi laukusta löytyi salikengät ja juomapullo. Kaikki muu oli valmiiksi päällä!

Ps. aaaaaahhh, oodi uusille Björn Borgin trikoilleni. Hitsi vie, nyt on muotoileva malli kohdallaan! En riisu näitä ikinä jalastani!!

Pictures: Elisa Lepistö

sweater Björn Borg (here*)

top under Nike (similar, here*)

pants Björn Borg (here*)

sneakers Adidas (similar, here*)

coat KappAhl (similar, here*)

cap H&M

(*adlink)

 

// My typical heading to the gym from the office -outfit. On a days like these, I'm usually wearing my training clothes all day long! I hate to carry lots of stuff with me so this is what I do. I love the fact that you can actually have a trendy & cool look when wearing your gym clothes! Just choose some neutral colors and a nice coat! :)

 

xx Sara

Kommentit

AnniinaSuvi (Ei varmistettu)

saraaaaaa! sä oot kyllä ihan mahtava inspiraatio kaikin puolin. oot noussut ehdottomasti mun lemppari bloggaajaksi tässä kevään ja kesän aikana. keep up the good work! ja hei, aikaisemmin tänään postaama vege bowl; oli pakko tehdä heti samantyyppinen lounaaksi, naaaaam niin hyvää ja kivaa vaihtelua ihan vaan sillä miten ruoan asettelee!!

..varmaan toista kertaa sun blogiisi kommentoin, mutta tiedä että kaikki postaukset luetaan ajatuksen kanssa ja niistä nautitaan :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Anniinasuviiii sä taas olet IHANA kun tällaisia sanoja mulle sanot <3 <3 Ja jes, miten kiva kulla, että bowli maistui, se on niiin iisi ja ravitseva :) 

Kiitos ja haleja. Ihanaa syksyä!!

Laffe (Ei varmistettu)

Oi tää asu osu ja uppos! Voisin pukeutua itse näin päivittäin, siis wau! Fiksu tyylikäs ja sporttinen. Veikkaan et sopii myös sun luonteeseenkin ja se näkyy!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mahtava kuulla, mä diggailen myös! Kiitos ja kumarrus! :)

sanniiiis (Ei varmistettu)

Oon opiskelija ja sama taktiikka! Aika usein kattelen muita että oisipa ihana panostaa samalla tavalla, mutta pyöräilen joka päivä yliopistolle, ja sieltä suuntaan salille tai juoksutreeneihin eli tuntuu että kaksi vaatekertaa päivässä olisi vaan tuhlausta. Musta on ihana että urheiluvaatteissa on nykyään sopivaa juosta ympäriinsä, koska juoksutrikoot päällä ja lenkkarit jalassa on niin paljon mukavampi istua kirjastossakin kun jossain kiristävässä hameessa. Hesarissa oli viime viikolla mielenkiintonen juttu urheiluvaatteista ja sosiaalisesta statuksesta, enkä kyllä ollut ihan samaa mieltä kirjoittajan kanssa, mutta aloin miettimään tätä ilmiötä vähän enemmänkin jutun luettuani. Musta olisi ihana jos työpaikoillakin olisi vähän vapaampi pukukoodi niin että ihmiset saa pukeutua miten haluaa. Asun Briteissä ja täällä varsinkin on aika tarkkaa miten pukeudutaan, ja esim. ala-asteen opettajatkin voi hiihtää kynähameissa ja korkkareissa kun taas mun mielestä siihen hommaan varmaan trikoot, kollari ja lenkkarit olisi just käytännöllisimmät. Just se mukavuus on itselle ainakin niin tärkeää, ja oon huomannut että yllättävän paljon pystyy yhdistelemään niin että pitää alaosan mukavana (juoksutrikoot ja lenkkarit) ja yläosan taas ns. normaalina, ja näyttämään ihan siistiltä. Kuten sanoit, ei se urheilullisuus tarkoita että tarvitsee laittaa räikeen oranssi tuulitakki päälle. Sitä paitsi kun arjessa on tämmöisissä vaatteissa, niin tekee viikonloppuna ja juhlissa oikeasti mieli panostaa ja näyttää mukavalta! Ja muuten, oon huomannut että mun jalat palautuu juoksusta ennätysvauhtia kun arjessakin käyttää lenkkareita pohjallisten kanssa, eikä vaan 7 päivää viikossa korollisia nilkkureita!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mielettömän hyviä pointteja, täyttä asiaa! Siis en ole ajatellut aikaisemmin tuota palautumisasiaa, vau! Nykyään urheiluvaatteet ovat niin tyylikkäitä, että eipä trikoita juuri "farkkulegginseistä" erota.

Ihan ehdottomasti peukku urheilullisemman arkivaatetuksen puolesta!

Kommentoi