Toiveita sisältöön - BLOGI & VLOGI

Tickle Your Fancy

 

Olen viime aikoina pyrkinyt tuottamaan sisältöä teiltä kommenttiboksiin saamieni postaustoiveiden pohjalta ja huomannut kuinka mielekästä se on ollut niin minulle kuin kommenteista päätellen teillekin :) Iso kiitos vaan kaikille ideoita heittäneille!

Tähän mennessä se on aina ollut valokuva. Ja on se edelleenkin, mutta nyt videot ovat alkaneet myös kiinnostamaan. Voin rehellisesti myöntää, että vasta ihan viime aikoina olen katsonut ensimmäisiä vlogeja alusta loppuun ja alkanut pohtimaan, että mitä minulla voisi olla annettavana videoille.

Sitä voisi kuvitella, että valokuvaus ja videokuvaus olisivat jokseenkin samanlaista, mutta ei. Aikaa uppoaa videoiden parissa ihan huomattavasti enemmän. Eniten omissa videoissani on häirinnyt se, kun jälki ei ole sillä tasolla, missä toivoisin sen olevan. Mutta järki käteen, ei kai sitä voi kehittyä jos ei jostain aloita, vai mitä? Nyt vaan kauppalistalle tarvittavat kalusteet ja hyvä editointiohjelma, ja harjoittelemaan! Ja jos tuntuu, ettei homma nappaa yhtään, niin ainakin on yritetty :)

Kysymykseni kuuluukin, onko teillä mielessä jotain, mitä haluaisitte blogissa tai vlogissa nähdä? Kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Iso kiitos jo etukäteen mikäli päätätte vastata! :)

 

Pictures: Patrick Karkkolainen

hat Brixton

coat Zara

knit H&M (old)

jeans Gina Tricot

shoes Gabor/Kookenkä

 

xx Sara

Kommentit

Tuulipau (Ei varmistettu)

Blogista siirtäisin vlogiin esim.treeni- ja ruuanlaittojutut, sillä niitä on ihan vaan helpompi hyödyntää katsojana :) vlogissa olisi kivaa nähdä jokin videosarja! Blogissa olisi kivaa nähdä "yksi paita - neljä asua" tyylinen postaus. Raikkaita talvikelejä sulle Sara!

Santsa (Ei varmistettu)

Musta ois ainakin hullun kiva nähä jotain "my day" tyyppistä juttua. Pääsis varmasti kivasti kurkkaamaan vielä lähemmin siihen mistä se bloggaajan arki koostuu. Kaikki treeni- ja ruokajutut saa kyllä multa myös isosti peukutusta!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Postauksia, joissa esittelet omaa lempparimusiikkia, -tv-sarjoja, -leffoja, -kosmetiikkaa, -kahviloita, -ravintoloita jne, niitä toivon jatkossakin :) Sulla on ihana ja inspiroiva blogi!

- (Ei varmistettu)

My day ja treenijutut videolle! Ja ihan sellainen sinun arkesi olisi hieno päästä näkemään My Daylla. Ruokajutut eivät kyllä mielestäni sovi videoille.

miratoiv (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ruokajuttuja ja reseptejä vlogiin:))

Aniii (Ei varmistettu)

Varsinkin treeniin ja ruokaan liittyvät postaukset ja videot olisivat mieleen! :)

NiiinaS (Ei varmistettu)

Ite en oo löytäny yhtään vlogia, jota jaksaisin aktiivisesti seurata. Tykkään älyttömästi sun tyylistä kirjottaa, joten toivottavasti vlogi ei vie suaki mennessään kokonaa! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kun en minäkään oikein!

Voin luvata, ettei vie mennessään. Ajatuksissa olis ottaa video vaan blogin tueksi, silloin tällöin. Lähinnä videolla saada korvattua se "arkinen, visuaalinen sisältö", joka on jäänyt blogista oikeastaan kokonaan. Kameraa kun en kanna nykyään mukanani kuin kuvauksissa. Jotain tosi rentoa, sopivan humoristista ja sellaista, noh munnäköistä.

Videolla vois olla myös helpompi duunailla tutorialeja, esim kuvaus, editointi jne hommeleita, jotia on toivottu paljon!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah ja tosiaan, treenivideot! 

Sarppanen (Ei varmistettu)

Hei sellanen hupipostausidea! :-D mulla on viimepäivinä tullut mieleen kaikkia sellasia nostalgisia juttuja varsinkin teini-iästä, vaikkapa ahh niin ihana lacosten hajuvesi, paul frankin t-paidat, miss sixtyn farkut jne. En tiedä kuinka tällanen toteuttaa, mutta ois tosi hauskaa jos kokoisit jotain tällasia postaukseen - mistä tuotteista/asioista sulla nousee esimerkiks tietyt tilanteet mieleen, tai mitä esim. aikuisiällä salaa ikävöit? :D

Anne H (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Aivan huippua, että säkin olet innostunut videoista! Mun toive olisi "what I eat in a day" -video, resepteineen päivineen. :) Upea tausta muuten näissä kuvissa! Sopii todella kivasti asuun ja tuo tunnelmaa. ♥

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

..Suvi.. (Ei varmistettu)

Syvällisempiä postauksia / pohdiskelevia kirjoituksia:) onnellisuutta, hyvinvointia, elämää tms. käsittelevät postaukset on parhaita! Tietty sun rajojen ja mukavuusalueen mukaan, mutta aiemmat on iskeny aina:)

Moi (Ei varmistettu)

Hei jee videoille! My day tai joku poikaystävän kanssa yhteinen video olis hauska! Ja komppaan vähän tuolla ylempää kommenttia että sun tapa kirjottaa on ihan huikee! Miksi-postauksia on luettu useempaan otteeseen ja myös syvällisemmät tekstit kiinnostaa. You rock!

Jennun (Ei varmistettu)

''My day'' ja reseptipostaukset kiinnostavat! Myös ''mitä ostin kaupasta''- ja tb-style postaukset olis kivoja :)

ssofiia (Ei varmistettu)

siis oon niin kauan oottanu että alkaisit ees harvoin tehdä videoita, jes! <3 mutta treeni- ja ruokajuttuja sekä myday/perus arkee kuvattuna videolle ois ihan huippu nähä :)

Saaruli (Ei varmistettu)

Ois kiva nähä vlogissa aamu- ja iltarutiini. Oot ihan mahtava bloggaaja ja uskon et sulta sujuu vloggaaminenkin!

iinamaj

videolle my day ja hyvinvointijuttuja, treeniä ja ruokavaliota :) ylempänä ehdotettu what I eat in a day + reseptit vois olla hauska! ja ylipäätään blogiin ois kiva saada lisää reseptejä, tai vaikka koontipostauksia jo olevista (smoothiet, mehut yms) :) ois mielenkiintosta kuulla myös sun ajatuksia ylipäätään ravinnosta, tai vaikka laajemminkin hyvinvoinnista, videolla.

blogissa lemppareita naurattajia on miksi-postaukset ja väärin kuullut laulunsanat ja mitä näitä nyt on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ois kiva nähä sut ja juuso yhdessä videolla! Tietysti nyt kun saa toivoa niin ainoa idea mikä tulee mieleen tällaiselle yhteisvideolle on couple yoga challenge:DD mut siis vaikka ihan rentoa jutustelua/ lukijoiden esittämiin kysymyksiin vastailua tms :)

iinaaaa123 (Ei varmistettu)

Vlogi ois ihan huippu!! Toivoisin jotain my day -tyyppistä videota. Olis kans mielenkiintosta nähdä joku aamurutiinit-video. Myös ruokapäiväkirja videon muodossa ois siisti! Jajajaja sit vielä semmonen, missä esittelisit sun ruokaostokset :D

ellapees (Ei varmistettu)

Hei jee!

Vlogeissa kiinnostais:

- ruokakassin esittely
- ruokareseptit ja ruokavinkit
- treenivideot
- my dayt!
- ja sit joskus jos Juuso suostuu, niin sen kanssa yhteisvideot ois ihan parasta! Joku ehdottiki ylhäällä Couple Yoga Challengee (:-D) tai sit joku perus couple Q&A ois jeppis. Tai sit otatte Juuson kaa jonku Sara vs Juuso -urheiluhaasteen haha
- hmm... entäs asunnonesittely-videoo? Kuvia on kyl blogissa vilkkunu mut videollaki vois olla kiva!

hansssu (Ei varmistettu)

Treenijutut kiinnostaa aina ! :) lisäksi ihan jotain my day tyylisiä vlogeja on kiva katella!

Kiki89 (Ei varmistettu)

Mielestäni tuotat jo nyt niin monipuolista ja laadukasta sisältöä, että moni muu blogi kalpenee rinnalla. Videoita voisin mielelläni jatkossa katsoa. Aiheet voisivat olla esim. my day-tyyppisiä tai tuote-esittelyjä. Myöskin ravintola/kahvilavinkit kelpaavat aina.

jesssssi (Ei varmistettu)

Mua on aina kiinnostanut kovasti sun lautailukamppeet/tyyli! Itellä ollut vaikeuksia jo vuoden ajan löytää täydellistä uutta snoukkatakkia ja lasitkin vetelee viimesiään ja sun kuvista katellu että sulla on tosi makeet! Ois kiva tietää myös sun mielipiteitä eri laskettelukeskuksista missä oot reissannu esim alpeilla. Eli siis jotain lumilautailuaiheista! :)

oompa (Ei varmistettu)

Haluaisin nähdä kuukausi ilman itseruskettavaa-sarjan!

InkaTikk (Ei varmistettu)

Vaatekaapin sisältö/sun mielipide, minkä tyyppisiä vaatteita tarvitsee esim. tietyn vuodenajan asuihin + miten yhdistelisit niitä vaatteita eri tavoilla. :)

Hannnna (Ei varmistettu)

Vaatekerrastojen salaiset kansiot: kylminä talvipäivinä ei ehkä tunnu ihan siltä, että lähtisi nilkat vähän vilkkuen/takki auki/hattu päälaella ulos JOTEN palelevatko bloggarit kuvatessaan vai onko viileään talvityyliin jotain kerrospukeutumissalaisuuksia, joita kuvista ei aina näy?
Sekä uteloittaa että kaipaan itse ideoita :)

Taitsukkaaa (Ei varmistettu)

My Day -videoita ehdottomasti :D bloggaajien videot aina niin jänniä aina, kun ne antaa niin eri kuva ihmisestä. Ois kiva myös lukea jotain hyväntekeväisyysjuttuja, joita teet tai alkaisit tekemään. Sulla kuitenkin on asiat tosi hyvin, oot menestynyt ja kaikkea, niin vähän sellasta "sydäntä" messiin. En tiedä, kuulostaa ehkä tyhmältä, mut kun puhut niin paljon hyvinvoinnista ja ravinnosta jne. mut sit tavallaan koko homma pyörii oman navan ympärillä, niin niin jotenkin kaipais vähän laajempaa skaalaa näkemiseen. Helsingissäkin on paljon kaikkia järjestöjä, jotka esim. yksinäisille vanhuksille hankkii kahvitteluseuraa tai tekee sitte vaikka ja mitä hyvää. Niin jonkun tällasen järjestön kanssa vaikka yhteistyötä tai jotain. En tiiä, eihän sellanen oo silleen "coolia" tai trendikästä niinku joku vegaaniruokavalio, tai rahaa ei varmaan tulisi penniäkään. Mutta kun sulla on yleisöä, niin voisit yrittää vaikuttaa muutenkin kuin ihmisten ostoksiin. Öööömmmm, semmosta:D kiva blogi<3

Kommentoi