Toiveita treenipostauksiin?

Tickle Your Fancy

Kesän hiljaiselon jälkeen nousee blogiin nyt vahvasti muodin rinnalle hyvinvointi ja treenaus!! Olen tästä varsin innoissani ja blogini luetuimpien postausten perusteella veikkaan, että niin olette tekin :)

Koska toivon teidän saavan jutuista irti niin paljon kuin mahdollista kysyn nyt teiltä rakkaat lukijat mitä toiveita teillä on syksyn treeni/hyvinvointipostauksiin?

Ruokavaliota? Treeniohjelmia tietyille lihasryhmille? Kotitreeniä? Välipalavinkkejä? Motivaatiovinkkejä? Treenipukeutumista? Vatsatreeniä? Juttua lisäravinteista/palautusjuomista? Liikuntapäiväkirjoja? Ennen ja jälkeen juttuja? Mitä???

Toivoisin tähän mahdollisimman paljon kivoja postausideoita, joita pääsen sitten päivien viiletessä ja pimetessä toteuttamaan :) Ideat voivat olla vaikkapa postausaiheita tai jopa erilaisia tapoja toteuttaa jokin treeni/hyvinvointiaiheinen postaus.

Innolla odotan teidän ideoita! Musta tuntuu, että luvassa on aivan loistava treenisyksy :)

tops Nike / shorts Nike* / shoes Zalando, Nike* (*=gifted)

T. Sara

Kommentit

anna (Ei varmistettu)

home training would be perfect! i don't like running, and i don't do any sports like on my past time anymore, so some kind of home training program.

marjut (Ei varmistettu)

Moi! Toivoisin ruokapostauksia. Hyviä ja terveellisiä aamupalavinkkejä ja välipalavinkkejä. Palautusjuomista sen verran kiinnostaisi tietää, että mitkä kaupoissa myytävistä ovat fiksuja valintoja. Kivaa syksyä sinne! Itsekkin aloittelin salilla käymisen keäsän jäljiltä tällä viikolla ja fiilis/ ryhti aivan eri :)

LinneaK (Ei varmistettu)

Jes, tätä mä oon oottanut! :-) Yksi syy sun blogin seuraamiseenkin on se, että mä niin rakastan sun treenipostauksia. Kaikki kelpaa ja toivoisinkin että nyt syksyn mitttaan treenaamiseen liittyviä juttuja ja kuvia tuliskin paljon!

Melina (Ei varmistettu)

Ihanaa! Treeni- ja hyvinvointipostaukset on aina parhaita <3 ainakin ruokavaliosta, välipalavinkeistä, motivaatiovinkeistä ja lisäravinteista olis kiva lukee :)

anna (Ei varmistettu)

oh, and like a list on sports that you can do together with your friends, without it costing a lot and not anything that requires any specific knowledge

Vilja (Ei varmistettu)

Motivaatiovinkit (miten saada ahteri ylös sohvalta ja mieli treenimoodille) olis jees ja sit semmonen viiden tai/ja kymmenen minuutin superhypertreeni joka on helppo tehdä kotona vaikka ensimmäisenä aamulla tai vaikka Miehen Puolikkaiden mainoskatkon aikana!

PS. En oo ihan kamalan kauan seurannu sun blogia, ehkä puol vuotta, mutta oon sitäki rakastuneempi! Tyylisi on juuri sellaista mitä ihailen ja monesti on meinannut tulla itku kun ei mullakin ole samanlaista vaatekaappia josta löytää moista täydellisyyttä! Lisäksi pidän postauksistasi kokonaisuuksina - kevyttä ja vakavaa asiaa loistavassa balanssissa ihanin kuvin höystettynä. U go girl!

Niina (Ei varmistettu)

Toivoisin varmaankin postausta siitä kuinka motivoida itseään lähtemään salille ja mitkä olisivat vinkkejä ensikertalaiselle pitämään harrastusta yllä ja kuinka löytää se oma juttunsa:) muuten kyllä kaikki välipalavinkit - sun omat treenit - ja muotijutskat kiinnostavat! :D

janita (Ei varmistettu)

Olis kiva kuulla sun tavoitteista ja treeniohjelmasta! Itteä eniten kiinnostaa juoksu, joten juoksua tukevat treenivinkit ois huippua :)

ninnu (Ei varmistettu)

ruokavinkit ois kiva! Etenkin välipalavinkkejä kaipailtais täällä.. rahkat ja prodepannarit alkaa tulla korvista ulos :D

Aliina (Ei varmistettu)

Haluaisin saada ohjeita mitkä välipalat ja palautusjuomat ovat hyviä treenin jälkeen. Tai yleisestikkin mitkä ruuat ovat hyviä treenin kannalta. :)

hanna (Ei varmistettu)

Treenipostauksia onkin odotettu:)
Eniten toivoisin treeniohjelmia eri lihasryhmille. Haluaisin myös kuulla millasia viikkotreenejä ite teet. Ruokavalio vinkeille olisi myös käyttöä ja treenimusa vinkeille myös!

Heidi (Ei varmistettu)

Mua kiinnostas noi lisäravinne ja palautusjuoma jutut!:)

kia (Ei varmistettu)

Minuakin kiinnostaisi lisäravinnejutut, koska en edelleenkään ymmärrä mitä ovat palautusjuomat, herajauheet ja treenin aikana juotavat sekoitukset. Voitko kertoa selkeästi niiden tarkoituksen, hyvät merkit, miltä tuotteet näyttävät ja parhaat maut? Mitä mieltä heravanukkaasta? Entä ylipäätään lisäravinteiden tarpeellisuudesta? Vinkit aloittelijalle. Kiitos <3

Janette (Ei varmistettu)

Ruokavaliosta, treeniohjelmasta, lisäravinteista ja sellasta! :-)

johanna (Ei varmistettu)

ihanaa että syksy alkaa ja treenipostauksiakin alkaa tipahdella tiuhaan tahtiin! varsinkin kun sun blogissa ne on yks parhaista jutuista!!tää sun blogi on nii huippu <3 syksyn mittaan ois ainaki kiva lueskella eri lihaksille tehtäviä treenejä ja ruokavinkkejä muutenkin kaikki hyvinvointi ja terveyspostauksen on tosi jees :)

mmoonika (Ei varmistettu)

Helllou!:)

Mulla on ollu kesän loppupuolisko vähän taukoa treenaamisesta pienen flunssanpoikasen takia ja ihan siks että oon halunnu vapaasti nauttia viimesistä lomaviikoista ennen koulunpenkille palaamista! :D
Nyt taas on treenaaminen lähtenyt käyntiin ja ah voi että mä saankin paljon intoa, inspiraatiota ja etenkin motivaatiota just SUN treenipostauksista!
Ois tosi kiva, jos tekisit just esim. ruokavaliopostauksia, välipalavinkkejä, ja sit ihan vaan niitä sun ns. "perustreenipostauksii". JJA koska mulla itellä tuntuu aina olevan hakuses vatsalihasliikkeet, niin etenkin toivosin jotain vatsatreenipostausta! :)

niina (Ei varmistettu)

välipalavinkit ja motivaatiovinkit ois mahtavia :)

nanette (Ei varmistettu)

Mul oli keväällä tosi kova tahti treenaamisessa, sitten tuli kesäkuu.. Kävin kesäkuussa salilla ehkä korkeintaan 4 kertaa. Heinäkuussa kerran. Elokuussa en ole käynyt vielä ollenkaan. En tiedä miten saisin motivaationi takaisin, ja se on se suurin ongelma tässä "treenaamisessa" tällä hetkellä.
Oon vaan kasvattanut hienon kesäpötsin, jos huonosti käy niin se jatkaa samaa rataa kehittymällä joulupötsiksi... masentava ajatus.
Eli miten saan treenimotivaation taas kuntoon?
Toinen on ruokavalio takaisin kuriin, mutta uskon että hoidan sen puolen paremmin :D

essipessi (Ei varmistettu)

Toivoisin vatsatreenii ja kotitreenii aiheina !! :--) myös ehkä aloittelevana lenkkeilijänä semmosta juoksupostausta vaikka ihan vaan:)

Ps. Oltii siel Berliinissä ja oli niiiiiin hienoo♥ sun vinkkaamat paikat teki meidän reissusta täydellisen, Umami ja White trash fast food oli ihania ♥ kiitos tosi paljon!! :--))

salla (Ei varmistettu)

Heippa! Mua kiinnostais eniten ruokajutut, sellanen päivän/viikon ruokapäiväkirja ois esim kiva! Sitte yks ihan himopostaus ois vatsalihaspostaus koska well u know why, look at your abs...

P. (Ei varmistettu)

Hei! Olisi tosi hyvä ja hyödyllinen postaus et tekisit eri lihasryhmille tarkotettuja liikkeitä läpi, varsinki mitä lihasta harjotetaan missäki kuntosalin laitteessa.. Ja kuvien kas niin selkenee helpommin;) tiedän että netti ja varsinki youtube on täynnä näitä videoita, mut jotenki uskoosin sun tekemiseen helpommin ku oot anmattilainen ja sulta voi kysyä jos ei tajua jtn liikettä :) kiitosss :))

iina (Ei varmistettu)

KAIKKI!! :D rakastan treenipostauksia, niistä saa niin paljon inspiraatiota! ruokavalio - sokerista luopuminen, terveelliset ja täyttävät välipalat :) kuntosalitreeniin vinkkejä, mitkä liikkeet millekin lihakselle ja tekniikat esiteltynä tms. liikunta- ja ruokapäiväkirjat ois myös superjees! ja tottakai ennen-jälkeen jutut on ekstramotivoivia! ihana että sulla on nyt intoa tähän, niin on mullaki!! <3

janna (Ei varmistettu)

Välipala- ja motivaatiovinkeille olisi käyttöä! :)

maarit (Ei varmistettu)

Ruokapäiväkirja kuvien kera ja liikuntapäiväkirja ois parhaita!

ida (Ei varmistettu)

Ruokavaliota joo, välipalavinkkejä joo, motivaatiovinkkejä ehdottomasti, treenipukeutumista joo, juttua lisäravinteista/palautusjuomista joo, liikuntapäiväkirjoja joo!! Kaikki käy :-D jos sulla on jaettavana jotain urheilukauppavinkkejä niin ehdottomasti tänne vaan, ja jos käyt kokeilemassa jotain uusia lajeja niin niistä "arvosteluja" tai muuta. mitä tahansa etten vaivu syysmasennukseen vaan saan pepun ylös penkistä!

Emppuliisa (Ei varmistettu)

Ruokavinkit on aina toivottuja! Itse toivosin erityisesti iltapalavinkkejä! Oon tosi huono iltasyöjä, lähinnä siis napostelen pitkin iltaa jotain pientä tai sitten syön aivan liian ison annoksen jotain ei kovin terveellistä. Joku 30min kotitreeni olisi myös kiva!

sirpar (Ei varmistettu)

Kaikki kelpaa, mutta pakko erityisesti toivoo super helppoja ruokavinkkejä, koska jotenkin kesällä ruokavalio on ollut vähän hunningolla hehh :D *(jäätelö, grilliruoka, kokkaus laiskuus, ravintolat, lisää jäätelöä, lisää ravintoloita...) Ja nyt täytyis skarpata ruokavalion suhteen!

Hentsu (Ei varmistettu)

Moi!
Täällä odotetaan myös ihan hulluna syksyn treeni kautta, tai odotetaan sen tuomia fiiliksiä ja ylipäätään syksyä :)!

Oon saanut viime talvella itselleni ikävän vaivan, alaselkä kivun. Kuvattu on, ja juostu lekurilta toiselle, tuloksetta. Olen normaali painoinen ja liikkunut suht hyvin aina. Nyt päätin syksyksi uusia tuulia, ja selättää selkävaivat liikunnalla jos mahd! Kevään jälkeen kun kipu on ollut jo lamauttava ja treenit on jääny väliin.
Toivoisinkin näin hyvin henkilökohtaisesti ja röyhkeästi :D, selän ja keskivartalon vahvistus treeni vinkkejä! (maastavedot yms liian kovaa treeniä nyt tähän selkään:/.)
Mahdollisia uusia treenimuotoja, liikkeitä jotka käyvät selkävammaiselle, venyttelyjä, välineiden käyttöä yms.

Positiivisuus on pakko yrittää pitää tässä mukana ja toive että jokin auttaa. Tälläisen pumppi tyylisen räjähtävän liikunnan ystävänä joutuu kyllä opettelemaan uusia keinoja nauttia rauhallisemmastakin treenistä.

Aurinkoa, positiivista mieltä ja ihania treenihetkiä syksyysi :)!!

Ronjaaa (Ei varmistettu)

Pakko näin useammista välilevyn
pullistumista ja muista selkävaivoista kärsivänä vinkata, että liikunta on todellakin se apu niihin kipuihin, mutta etsi itselleni kunnollinen fysioterapeutti joka hallitsee selän kuntouttamisen! Hän osaa katsoa mikä siellä pettää ja kertoa mitä kannattaa tehdä, itsekin vietän paljon kivuttomampaa elämää kun löysin itselleni kunnon fysioterapeutin :) Ja hän osaa sitten katsoa että teet kaiken sitten oikein, jolloin siitä ei varmasti ole haittaakaan. MUtta positiivisuus on todellakin pidettävä mukana, muuten tätä ei jaksa :)

Hentsu (Ei varmistettu)

Ja motivaatio vinkkinä niille jotka rakastaa ostaa uusia ihania treenivaatteita aina treeni innon alettua, 20 tuntia (mitä vaan treeniä, juoksua, venyä, jumppaa, salia), saa ostaa itselleen uudet treeni kamppeet ! ;)

Annika (Ei varmistettu)

Moi! Vaikutat rehelliseltä bloggarilta, kerrot rehellisesti omasta elämästäsi kiinnostavalla tavalla. Tykkään siitä. Siksi ehdotankin sinulle ideaani. Olet ilmeisesti laihduttanut jonkun verran noin puolen vuoden aikana, jos ymmärsin oikein? Ymmärtääkseni et ole koulutukseltasi ravitsemusterapeutti tai personal trainer tai muukaan "asiantuntija" mitä tulee treenaamiseen tai ruokavalioon. Siksi minua kiinnostaisikin, että mitä yleensä syöt ruuaksi ja miten treenailet ja vaikka vertailua siihen miten ennen teit, toisinsanoen millä sait muutoksen aikaan? Aiemmin kerroit blogissasi että jätit joitain herkkuja pois, mutta tarkoitan nyt ihan konkreettisia asioita. Se voisi motivoida monia, jotka miettivät, miten saisivat kroppaa kiinteytymään. Onhan aiemmissa postauksissa aika puolestaan puhuvat ennen-ja-jälkeen-kuvat.

vili (Ei varmistettu)

Palautusjuomista vois sen verran et mikä on se ihan perus ja mistä saa. Ite en juo mutta voisin kokeilla ja kattoa miten vaikuttaa. Myös mitä suosit syövän treenin jälkeen.
Treenivinkkejä esim jaloille ja pakaroille. No miksei samantien koko kropalle. Jotain uusia liikkeitä etenkin kovaa treeniä :) itse harvemmin kävin salilla keväänä ja kesänä en ollenkaan niin nyt alkaa olemaan jo hinku salille.

Lele (Ei varmistettu)

Heimoi! Kaikki treenijutut on aina kivaa luettavaa mutta mulla ois yks spessumpi toive: yläkropan treeni - eli siis käsivarret/hartiat/yläselkä! Ittellä on jalat ja core suhteessa paljon vahvemmassa kunnossa monesta syystä johtuen ja siks VIHAAN yläkroppatreenejä kun tunnen itteni aina niin heikoks ja no, sit siitä tulee kierre kun ei treenaamatta kehity

Jenna (Ei varmistettu)

Vatsatreeniä, e h o t t o m a s t i !
Täällä yks joka haluais vatsalihakset, tai ees reenailla niitä, mutta salille mennessä pää lyö aivan tyhjää ja lopulta päädyn tekemään aivan kaikkee muuta.

Nooooruli (Ei varmistettu)

Olisi mahtavaa kuulla lisäravinteiden käytöstä! (: Mitä käytät, mitkä ovat "välttämättömimpiä" ja fiksuimpia treenaamisen oheen yms. Myös jonkinlainen ruokapäiväkirja-postaus olisi mielenkiintoinen. Itse treenaamisen osalta kiinnostaa eritoten kuulla tehokkaimmat vatsa- ja pakaralihasliikkeet. Innolla odotan tulevia treenipostauksia!!

Essi (Ei varmistettu) http://lifeofesma.blogspot.fi

Ehdottomasti aamu-, ilta- ja välipalavinkkejä! Semi terveellisiä juttuja, mutta kuitenki ns normaalia ruokaa eikä mitään dieettihommia ilman hiilareita tms. ;) Jos vaan löytyy niitä motivaatiovinkkejä millä saa talven pimeinäkin hetkinä pepun ylös telkun edestä niin kiinnostaa! (Y) Ja yllä kommentoinutta toista selkävaivaista kompatakseni, syvät vatsat ja selät!! Selkäongelmat lisääntyvät jatkuvasti jo nuorilla, joten syvien lihasten treenaus auttaa ehkäisemään asiaa edes hieman :-) hyvä myös tuoda tätä lisää ihmisten tietoisuuteen, ei se 6päkki ole kaikki kaikessa x)

Henna (Ei varmistettu)

Moikka!
Toivoisin jotain vinkkejä, miten kuntosalilla täysin avuttomaksi tunteva ihminen voi päästä treenaamisen makuun. Lämmittelyjen ja parin löllön sarjan jälkeen oon ihan valmis lähteen pois, koska en vaan tunne kuuluvani joukkoon. En oikein osaa innostaa itteeni suunnitteleen treeniä vaan meen aina takki auki salille, enkä koskaan tee täysillä. Ryhmäliikunnoissa käyn, koska tiedän saavani treenistä täyden hyödyn irti. (En kehtaa lintsata..) Kiitos ja ihanaa syksyä! :)

joanna (Ei varmistettu)

Kotitreenejä ja joka treenipostaukseen kuva kropasta, edestä,sivusta ja takaa vertaillen alkupisteeseen:)

lisbeth (Ei varmistettu)

Heippa!

Olisiko mahdollista saada vähän vinkkiä vatsalihasten treenaamiseen?
Itselle tuntuu vaikealta opetella hengitystekniikka ja se että pitää vetää napa kohti selkärankaa.
Haluaisin kovasti oppia tekemään vatsalihaksia oikein ja niin että niistä olisi hyötyä. Vielä kun niiden tekemisestä oppisi tykkäämään!

hanna (Ei varmistettu)

Treenisarjoja esimerkiksi jalkapäivälle, selälle ja rinta-ojentaja- olkapää setti! Olisi kiva tietää, mitä kaikkia liikkeitä teet :) Tuntuu, että teen salilla aina lähes samoja liikkeitä ja sarjoja. Vaihtelu olisi kivaa.

Hemmi (Ei varmistettu)

Toivoisin salipostausta, mitä kaikkea siellä voisi kokonaisvaltaisesti treenata näin aloittelijan näkökulmasta! Laitteilla tai ihan painoilla ja muilla liikkeillä. Itsellä olo aika eksynyt, kun sinne menee. Onko jotain tiettyä järjestystä missä kannattaisi lihasryhmiä tehdä? Kuinka usein alussa kannattaa käydä, että ylipäätänsä tehoaa. Ja kuinka nopeasti voisi kokeilla jo nostaa painojen kilomäärää jotta kehittyisi eikä junnaisi paikoillaan. Niin paljon kaikkea huomioitavaa että menee sekaisin :D tai sit vaan ajattelen liikaa!

Jutut ruokavaliosta kiinnostaa myös!

Mari (Ei varmistettu) http://maribeibe.blogspot.fi

Ruokajutut kiinnostaa eniten, just ruokapäiväkirjan tyyppiset jutut, joista näkis kokonaisuuden. Ja sen rinnalla myös niin päin, että "päivä, kun söit omasta mielestäsi huonosti/väärin/herkkuja"! Näkis vähän mihin verrata, koska jokaisella meistä on varmasti omat mielikuvamme siitä millon syödään ns. väärin/liikaa herkkuja. Ja ehkä se sun oma terve suhtautuminen siihen, että onko se nyt niin hirveän iso virhe, jos nyt söit jotenkin huonosti. Liian usein ihmiset ottaa sen niin raskaasti, jos nyt vähän teki mieli suklaata. Suhtautuminen ruokaan on välillä vähän liian vaikeaa, niin jospa jotenkin osais avata itelleen ettei siihen yhteen suklaapatukkaan nyt kuole.

Essi (Ei varmistettu)

Moikka!
Ja alkuun kiitos sun monipuolisesta ja hyvää mieltä tuovasta blogista!!:)
Treeniaiheita ajatellen itseäni kiinnostaisi sellainen perusjampoille tarkoitettu "näin pääset alkuun salitreenauksessa" -tyyppinen postaus. Jumppahumpat ja pumppipumpit alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttämään ja mieli tekisi kovasti salin puolelle, mutta mitäs ihmettä siellä sitten tekisi? Eli ohjeistusta johonkin alkajan melko perus salisettiin, jota sitten itse voisi myöhemmin muokata kun saa jujusta kiinni, olisi mukava kuulla sun kaltaselta salikonkarilta!

niina (Ei varmistettu)

Salitreeniohjeita! Ihan rautalangasta vääntäen tämmöselle urpolle ohjeet, mitä siellä salilla kandeis tehdä. Kertoisit esim mitä sä teet yleensä salilla. Tyyliin jalkapäivän ohjelma, liikkeet, sarjat, toistot. Miten yleensä lämmittelet. Miten jaat ajan, (kuinka kauan lämmittelyt ja venyttelyt yms.) Kuinka kauan muutenkin kannattais salilla ahertaa ja kuluttaa aikaa sarjoihin. Toisin sanoen vinkkejä ja ohjeita!

Janna (Ei varmistettu)

Terveellisiä välipalavinkkejä ja mukavaa vaihtelua olisi jos pitäisit parin päivän ajalta ruokapäiväkirjaa! :-)

Emilia (Ei varmistettu)

Ruoka- ja välipalavinkkejä!! Juttua lisäravinteista/palautusjuomista olis myös tosikiva kuulla sulta!! Ennen ja jälkeen kuvat on aina inspiroivia joten niitäkin vaan tulemaan jos on :D kaikki treenipostaukset on ehdottomasti tervetulleita!

memm (Ei varmistettu)

Välipalavinkit kiinnostais! Ite ainakin oon niin kangistunut rahka + mehukeitto ja raejuusto + hedelmä komboihin, että kyllästyttää jo vähemmästäkin. Ne on vaan niin helppo ottaa töihin mukaan.

Yks mielenkiintoinen aihe ois myös se, miten jaksotat treenejäs. Eli mimmosia treenejä teet viikossa ja kuinka paljon + miten jaksotat lepopäivät / rennommat viikot vai jaksotatko mitenkään tietoisesti? Ainakin mulle on ongelmallista malttaa rauhottaa ja himmailla välillä, kun huvittais tehdä täysillä ja enemmän. Ylikuntoakin on välillä podettu.

Treenipostaukset on toivottuja anyway! :)

Hansu (Ei varmistettu)

Hyvän mielen treeni-inspiraatioita ja treenivaate-esittelyjä :D

lswhre (Ei varmistettu)

Ruokavinkit opiskelijabudjettiin ois hyviä! Aamupalan keksiminen on ehkä vaikeinta, kun ei puuroa viitsi joka aamu lappaa suuhun. Helpot ja nopeat, mutta tehokkaat kotitreenivinkit ja ennenjälkeenmatskut ois supereita :-----)

Sari (Ei varmistettu)

Esim kolme kovaa pikatreenia á 20-30 min jolla saa hien pintaan ja jotka voi tehdä esim kotona tai pihalla puistossa. Sellasiin päiviin, kun on vähän aikaa ja pitäs ehtiä tekee joku pikanen sporttipuristus ;)

Pages

Kommentoi