TOPPATAKKI + HAME

Tickle Your Fancy

Eräänä päivänä World Wide Webin uumenissa läppärin ruudulle ilmestyi täydellinen yhdistelmä: löysä toppatakki + trikoohame. Hameita ei mitenkään ihan hirveästi näin talviaikaan tule käytettyä, mutta eräänä päivänä auringon paistaessa ja kelin ollessa muutaman asteen plussan puolella, päätin hyödyntää aiemmin saamani inspiraatiokipinän!

Sitä, näyttääkö tämä kokonaisuus pulsulta vai ei, en aio kommentoida :D Te saatte päättää sen itse. Parastahan tässä on se, että sekä mun pipossa että sukkiksissa oli reikiä (pipossa reikiä?).

coat H&M / beanie H&M / shirt Urban A* / white shirt 2hand / skirt H&M / shoes Dinsko / watch Daniel Wellington* (*=gifted)

I got the inspiration for this look few weeks ago. Oversized quilted jacket + tight skirt. Pure love! Maybe not the best look for winter time but  we had a nice sunny day last week so I got the chance to wear it. 

 

T. Sara

Kommentit

Lotta (Ei varmistettu)

Sopivasti pulsu! :D Joskus huomaa itekkin ovesta ulos astuessa, että on vähän pultsarivaikutteita, mutta minusta se on vaan mukavaa, rentoo vaihtelua. Joka päivä näyttää kumminkii ihan erilaiselta ( edellisenä päivänä pulsu, seuraavana miss maailma tms )

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa välillä on ihan jees tajuta näyttävänsä pulsulta. Eipähän ainakaan tuu otettua elämää (ja pukeutumista) liian vakavasti :D

Tiia (Ei varmistettu)

Ehkä vähän pulsu joo, mutta sä jotenkin rokkaat jopa ne pulsuimmat asut :D se on niin epistä, sulla näyttää kaikki löysät farkut ja neuleet ja takit niin mielettömän kivalta, itse taas kun vedän moiset päälleni niin näytän lähinnä siltä että mulla on isosiskon vanhat 10 kokoa liian suuret vaatteet päällä, tylsää !

saratickle
Tickle Your Fancy

heh musta tuntuu, että tää on ihan vaan pään sisällä. Asennetta ja mielikuvitusta vaan peliin! :)

Sini (Ei varmistettu)

Kivaltahan tuo näyttää :)! Kuolaan tuon hopeisen takkisi perään... Itse yhdistäisin löysän takin vähän lyhyemmän kynähameen kanssa ja jättäisin valkoisen liehukkeen pois. Ei ehkä niin erikoinen yhdistelmä, mutta päälläni varmaan vähemmän "pulsu" :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe totta, mä taas nään tän heti juuri tämän pituisen trikoomekon kanssa!

kiitos :)

N (Ei varmistettu)

Ihana kun päivittelet näin usein ja vielä tasokkaita postauksia! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitos :)

Hetta (Ei varmistettu) http://hettaeveliina.blogspot.fi

ite oisin lähteny varmaan jollain vähemmä kynähame mallisella versiolla liikkeelle. muuten ihan mahtava idea ja rakastan tota takkia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkin rakastan!

Anni (Ei varmistettu)

Eka kommentti ikinä sun blogiin. Pakko kehasta sen verran, että sun blogi kyl saa hymyilemään päivästä toiseen - ihania postauksia ja etenkin kuvia.
Oonkin ahkerasti(päivittäin) seurannu sun juttuja tänne ja sun blogissa esiintyneen mehuhypetyksen seurauksena myös meidän talouteen hankittiin mehulinko, jee :D
Ja haluat varmasti kuulla, että ihana asu btw ! :)))

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa, kiitos valtavasti! Ja upeeta, että päätit tulla kommentoimaan, tiiän että se ei todellakaan oo helppoa, mutta nyt on kynnys ylitetty! :)

Mehulingolle peukkua!!

Minttu (Ei varmistettu) http://go4itvol2.indiedays.com/

Aivan mielettömän ihania kuvia ja todella vaikuttava tuo himmeästi kiiltävän toppatakin ja perushameen kontrasti. Tykkään tosi paljon! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Minttu, sinä siellä aina yhtä tyylikkäänä myös :) <3

tilta (Ei varmistettu)

Mahtava asu!

oonari (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Nyt on kyllä aika kaukaa haettua, mutta löytyykö sun vaatekaapin uumenista vielä tuota takkia? Ja jos löytyy niin haluisitko luopua siitä? :D tein suuren virheen viime talvena kun jätin ostamatta tuon ja oon yrittäny nyt metsästää kaikki kolkot läpi tuota. Laita meiliä mikäli natsaa ;)

Kommentoi