TRAVEL BUDDIES

Tickle Your Fancy

Matkustaminen, johon liittyy paljon siirtymisiä ja aktiviteetteja, on aina hauskempaa isommalla jengillä. Neljä henkeä on itseasiassa ihan täydellinen kokoonpano: porukka mahtuu juuri sopivasti taksiin ja neljän hengen majoituksiakin on tosi hyvin tarjolla! Jos osa haluaa mennä surffaamaan ja osa vuokrata skootterit, voi porukka jakaantua ilman, että tarvitsee välttämättä olla yksin. 

Meillä oli ihan huikea samanhenkinen reissuporukka! Lämmöllä muistelen kaikkia kommelluksia ja hyviä keskusteluita mitä käytiin. Saa nähdä jos toteutetaan vielä tulevaisuudessakin reissu samalla kokoonpanolla, pidän peukkuja :)

 

xx Sara

Kommentit

EricaK
EricaK

ihan täydellistä, vau mitä kuvia!

salllas (Ei varmistettu)

Ääh harmi kun tuutte jo kotiin, koska nämä sun reissukuvat on ihan täykkyjä!! Toivottavasti vielä on kuitenkin muutamia matkapostauksia julkaisematta....<3

saratickle
Tickle Your Fancy

mustakin varsinainen harmi, mutta sen verran voin helpottaa, että kyllä näitä reissujuttuja on vielä luvassa :D

Hanna Maria
Hanna Maria

Hauska toi viimeinen kuva!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe itselaukaisin on huikea keksintö!

tietämätön (Ei varmistettu)

Moi! Ihania kuvia sulla! <3 varmasti mahtava reissu takana! Mulla olis yks kysymys, joka ei kyllä liity postaukseen, mutta kysympä kuitenkin :) oon lukenut, että juot paljon smoothieita ja mehuja ja muutenkin syöt paljon hedelmiä ja vihanneksia. Mietinkin, että käytätkö purkista syötäviä vitamiinilisiä ollenkaan? Syön itse multitabsia eli saan siitä varmaankin aika monipuolisesti eri vitamiineja ja syön päivässä noin yhden hedelmän ja ison kourallisen marjoja. Olenkin miettinyt, että riittäisikö periaatteessa pelkkä vitamiinilisä täyttämään päivän vitamiinitarpeen vai pitääkö sen lisäksi saada ruoasta vitamiineja. Vai olisiko parempi saada vitamiinit suurimmaksi osaksi ruoasta? Onko sulla tietämystä tästä ja miten itse teet? Kiitos kauheasti jo etukäteen jos jaksat vastata! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan huikea reissu ollu kyllä! Joutuu taas vähän taistelemaan, että saa kiinni arjesta :D

Mä en syö tällä hetkellä mitään vitamiineja (magnesiumia ja omega3 lukuunottamatta), saan kaiken muun ruokavaliosta! :) Oon vähän vanhanaikainen näiden kanssa, mutta todennu tämän itselleni toimivaksi. D-vitamiinia tulee syötyä sillon kun auringosta on enemmän erossa, mutta tässä on nyt oltu reissussa kerran kuussa :)

 

 

biksutyttö (Ei varmistettu)

Moi Sara! Mistä ne sun oranssit bikinit on jotka sulla on päällä vesiputous-postauksessa? Aivan ihanat! Entä tiedätkö niistä bandeau/mesh bikineistä jotka on päällä sillä tytöllä jonka kanssa olitte matkalla?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nellyltä oranssit! :)

ElisaL. (Ei varmistettu) http://www.cosmopolitan.fi/blogit/startlivingyourbestlife

Heips! Bandeau biksut on triangl-brändin. Toki jo muutaman vuoden vanhaa mallistoa! Terkuin, tyttö makalta ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mä olin just pistämässä sulle tätä kysymystä faceen :D

Aino.L (Ei varmistettu)

Missä sä oot tutustunut näihin tyyppeihin? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Elisan tunnen blogin kautta, hän kirjoittaa Start Living Your Best Life nimistä blogia! Ja poikaystävänsä luonnollisesti hänen kauttaan! :)

Maijale (Ei varmistettu)

Ihania reissukuvia jälleen. On ollut ilo seurata teidän matkaa, vaikutti olevan huippua! :) olisko mahdollista saada vielä pieni tiivistelmä teidän reissusta? Lähinnä siis paikkoja ajatellen, et missä kaikkialla kävitte ja jotain vinkkejä, et mitä ehdottomasti niistä suosittelisit jne. Se kiinnostais ainakin itseäni, sillä Väli-Amerikka reissukohteena kutkutkuttelis.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi kiva kuulla! :) Sellainen on tulossa! :)

Milla123 (Ei varmistettu)

Voi moro mitä kuvia! Aivan uskomattoman upeita. Lisää reissupostauksia odotellen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee! :)

ennipop (Ei varmistettu)

Moi!

Tosi hienoja kuvia, mitä kameraa käytät?
Tykkään kyllä todella sun tyylistä. Oon huomannu et jotkut muotibloggaajat kun matkustaa niin jotenkin se kuvien taso laskee huomattavasti, ehkä koetaan jo "tylsemmät" kuvat mielenkiintosemmiksi koska se on uusista maisemista. Sun kuvat on yhtä siistejä reissun päällä kuin kotonakin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! Arvostan todella :) Mä kuvaan Nikonin kameralla. Nämä otettu d610!

Kommentoi