TRAVEL PLANS

Tickle Your Fancy

 

Ensimmäiset reissupäivät ovat parhaita. Kolme neljä päivää menee ihmetellessä ja uuteen ympäristöön totutellessa. Yleensä kun on hauskaa, aika kuluu nopeasti, mutta reissun ensimmäisillä päivillä aika matelee. Kotiinpaluuseen tuntuu olevan ikuisuus, ja se ei ole ollenkaan hullumpi fiilis se ;)

Ehkä siistein juttu mitä tullaan Vietnamissa tekemään on neljän vuorokauden moottoripyöräreissu yhdessä kahden paikallisen kuskin kanssa (sekä minulla, että poikaystävälläni on siis oma kuski). Ajetaan vuoristossa, vieraillaan eri kylissä, käydään matkan varrella paikallisten luona kylässä ja nukutaan milloin kenenkin nurkissa :D 

Isäni ja äitini tekivät samaisen retken (tosin tuplasti pidemmän) pari vuotta takaperin ja ovat kertoneet sen olleen yksi parhaista matkaelämyksistä koskaan. En malta odottaa meidän seikkailua! 

Luettelinkin jo täällä meidän reissusuunnitelmia, ja hei mikäli teillä on heittää näihin kohteisiin vinkkejä, niin niitä otetaan enemmän kuin mielllämme vastaan! <3

 

Pictures: Annika Ollila

xx Sara

Kommentit

Milla (Ei varmistettu)

Moikka! Jos meette Hoi Aniin niin suosittelen suurella lämmöllä Azalea Homestayta!! Aivan ihanan ja sympaattisen paikallisen perheen pitämä mesta. Eräänä iltana kaikki vieraat kutsuttiin saman pöydän ääreen ja perhe valmisti meille paikallisen illallisen. Vajaa vuosi sitten hinta ei ainakaan päätä huimannut, vajaa 20e yöltä. Ihana huone ilmastoinnilla ja hygieniatarvikkeilla ja sijainti oli tosi kiva. Hahah kuulostaa nyt hieman mainospuheelta mutta en tosiaan voi muuta kuin suositella, meille jäi ihanat muistot tosta paikasta:)
http://www.booking.com/hotel/vn/azalea-homestay.html

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos vinkistä!! :) Pistetään ehdottomasti ylös!

Lainenoor (Ei varmistettu)

Minh Hien Vegetarian ravintola Hoi Anissa on aivan superhyvä! Me majoituimme sen naapurissa ja syötiin siellä varmaan neljä kertaa vaikka tarkoitus oli aina syödö uudessa paikassa. Täällä ihanassa vegeravintolassa halusin kuitenkin syödö koko menun läpi :D worth to find!

saratickle
Tickle Your Fancy

oiiii kuulostaa hyvältä!! <3

jennas (Ei varmistettu)

Saigonissa Royal Saigon-niminen ravintola! Niiiiin hyvää ja edullinen paikka. :) Taisi olla Tripadvisorissa myös melko hyvin sijoittunut.

Kommentoi