Treenaaminen reissussa

Tickle Your Fancy

Jollekin juoksukenkien matkalaukkuun pakkaaminen voi tuntua ahdistavalta, mutta ihmiselle, jolle liikunta on elämäntapa, tässä ei ole mitään erikoista. Juoksukengät ovat niin osa minua, etten voisi kuvitellakkaan matkustavani ilman niitä!

Teitä, joita liikkuminen lomalla ahdistaa, haastan ajattelemaan asiaa toiselta kantilta. Lenkkeily ja pyöräily ovat nimittäin ihan parhaimpia tapoja kokea uutta kaupunkia. Näiltä reissulta voi löytää vaikka mitä!

1. Koet kaupungin uudella tavalla. Kun lenkkeilet lähiseudulla, voit löytää vaikka mitä kivoja kahviloita, puistoja tai putiikkeja. Näköaloista puhumattakaan! Auringonlaskun ja -nousun aikaan juokseminen kuuluu omiin suosikkeihini. Niin tunnelmallista!

2. Aamutreenit. Etenkin näin Nykin lomilla aamulenkit/treenit kannattaa hyödyntää, sillä jet lagin ansiosta heräät kuitenkin neljän viiden pintaan. Mitä muutakaan tekemistä tuohon aikaan olisi?!

3. Yhteisöllisyys. Vaikka olisit lenkillä puoli kuudelta aamulla on jengiä isoissa kaupungeissa liikkeellä. Puistot täyttyvät aamuliikkujista ja tästä tulee jotenkin ihanan yhteisöllinen fiilis!

4. Vältyt pitkältä treenitauolta. Kaksi viikkoa ilman hikitreeniä voi olla jossain tapauksissa ihan hyväkin idea, mutta taas toisaalta se voi tehdä liikuntaan palaamisesta hankalampaa. Jo ne pari puistotreeniä viikossa helpottaa rutiinin ylläpitämistä!

5. Älä ylilyö. Muista kuitenkin, että isoissa kaupungeissa tulee käveltyä paljon! Treenaaminen kannattaa pitää sopivan kevyenä :)

 

When I'm traveling I always have my running shoes with me. From my opinion running is one of the best ways to explore the new city. You just might find a cute coffee shop, beautiful park or an amazing vintage store from the neighbourhood! I'm usually not a morning run person but in a different country/city I become one. Especially when in New York and have the sickest jet lag ever like we do right now! :D We woke up at four this morning!

 

Pictures: Vilma P

xx Sara

Kommentit

Hymyileoletupea

Oih - ihana hyvänmielen postaus! Tuli kauhea hinku Nykiin aamulenkille :) 

Mä niin odotan meidän kevään Nykin reissua ja sitä, että mä pääsen Central Parkiin lenkille. Siis yhtäänhän en tiedä vielä minne päin majotutaan, mutta reissun must do -listalla on silti hikilenkki Keskuspuistossa. Ja nyt sää vaan pahensit mun kuumetta :D Eli toivotan mahtavia lenkkejä Nykissä!

Kommentoi