Treeniä paljailla jaloilla: herkullisen värisiä capreja ja sortseja

Tickle Your Fancy

Mitä enemmän väriä, sitä kivempi on treenata. Tähän tulokseen mä oon päätynyt jo monta kertaa! Talvikaudella treenikamat ovat usein aika synkkiä, mutta nyt nettikauppoihinkin on alkanut ilmestyä ihania karkkivärejä.

Tämmösiä herkkuja löysin!

mintunvihreät trikoot: täältä lilat sortsit: täältä keltaiset trikoot: täältä oranssit trikoot: täältä pinkit sortsit: täältä vaaleanpunaiset trikoot: täältä keltaiset trikoot: täältä harmaat Nike sortsit: täältä persikan väriset sortsit: täältä mintunvihreät trikoot: täältä 

 

Kävin eilen heittämässä tämän vuoden ihka ensimmäisen sortsilenkin ulkona. 20 km meni paljailla säärillä lentäen! Aikaisemmin viikolla en uskaltanut juosta sortseissa kun juoksumatolla. Mutta jes, it's official, ei enää kokopitkiä housuja lenkille!

Iloisia uutisia! Nyt on tullu Stadiumille näitä kehumiani Nike Relay pants -housuja myös mustina (linkki alla). Liloista tullut myös lisää kokoja :)

vaaleanpunaiset sortsit: täältä harmaavalkoiset trikoot: täältä pinkit trikoot: täältä siniset sortsit: täältä keltamustat sortsit: täältä siniset trikoot: täältä lilat Nike Relay trikoot: täältä mustat Nike Relay trikoot: täältä pinkit sortsit: täältä

 

sis mainoslinkkejä

 

 

Joko ootte juosseet ulkolenkkejä capreissa tai sortseissa? :)

 

 

T.Sara

Kommentit

Abebe Bikila (Ei varmistettu)

Vähän harhaanjohtava otsikko. Luulin että oot tehnyt oikean valinnan ja alkanut juosta jaloin ilman kenkiä. Mä oon juossut tällä kaudella jo kuukauden ilman kenkiä.

Abebe Bikila (Ei varmistettu)

Vähän harhaanjohtava otsikko. Luulin että oot tehnyt oikean valinnan ja alkanut juosta jaloin ilman kenkiä. Mä oon juossut tällä kaudella jo kuukauden ilman kenkiä.

Abebe Bikila (Ei varmistettu)

paljain jaloin siis

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oho aika hc meininki! en tiedä onko "oikee valinta" lähteä vetämään lenkkiä ilman kenkiä Helsingin keskusta-alueelta, mutta jossain pururadalla/stadionilla se toimis kyllä

FaerieS (Ei varmistettu)

Kyllä juoksulenkit on jo tämän viikon menneet capreilla, jospa kotha uskaltautuisi sitten jo sortseihinkin :)

Tinttu_10 (Ei varmistettu)

Tällä viikolla vedin yhden kympin juoksulenkin capreilla, tänään oli pakko vetäistä taas pitkät trikoot jalkaan kun ainakin täällä Jyväskylässä satoi ja ilma tuntui tosi kolealta. Ensi lauantaina odottaa kuntokympin kisa ja nyt tarkkaillaan säätiedotuksia... että caprit vai pitkikset :)
Mulla shortsit ei toimi viittä kilsaa pitemmillä lenkeillä, kun sisäreisien ihoa alkaa jo poltella... kahdellakympillä se varmaan kuoriutuisi pois! Osaatko suositella hyviä shortseja? Kesäkuumalla ne olisivat kuitenkin ne miellyttävimmät juoksupökät.

Hienoja juoksukilsoja sulle,

- Tinttu

Jennisaa (Ei varmistettu)

Heii. Tänään eka lenkki capreilla. Olis mennyt mainiosti myös shortseilla. Oon metsästänyt kauan valkoista teknista juoksupaitaa pitkillä hihoilla ilman kummoista menestystä. Onko toi sun ekan shotrsikelin paita perus trikoota vai ihan "urkkamatskua"? Ja jos niin mistä moisen löysit?

miiaau (Ei varmistettu)

voisitko tehä postauksen sun syömisistä ?

veerajf (Ei varmistettu)

Haha missä välissä shortsikelit on tullu?? Mä juoksin tänään vielä kollareissa ja tuulitakissa :D vaikka etelä-suomessa mäkin asun! Ja muuten, sun treeniasut on aina niin ihania, nytkin noi shortsit ja kuulokkeet on ihanat!

Herminica (Ei varmistettu)

En oo shortseissa vielä heittänyt lenkkiä, mutta pelkässä treenitopissa kylläkin ! :D Ja se fiilis ilman niitä kaikkia ylimääräsiä vaatekerroksia - niin vapauttava!

http://lolimte.blogspot.com

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oioi ihan loistavaa! JES mä tiedän sen unteen ahhh :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

siinä vaiheessa kun mittari näytti +20 nii meikäläinen vaihtoi sortseihin! :) kovaa juostessa riittää vähempikin lämpötila, kovimmat karpaasit vetää sortseissa jo huhtikuussa :D kiitos sulle!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

tästä syömisjutusta tulossa aika mielenkiintonen juttu tässä alkukesästä!! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

jesjes :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eii vitsi huippua! Mä oon alkanu käyttää noita missä on sisällä tollaset tukevat trikoosortsit, aivan sairaan hyvä juosta! Tollasissa vedin maratonillakin. Tukee ja estää just kaikki hiertymiset jne. Älyttömästi tsemppiä sulle kisoihin <3

Abebe Bikila (Ei varmistettu)

Todellaki on oikea valinta. Kyllä ne jalat siitä kovettuu ja voimistuu. Lenkkarit on pilannu länsimaisten jalat. Sen takia afrikkalaiset on pitkillä matkoilla ylivoimaisia.

Kommentoi