Treenimotivaatiota maaliskuulle

Tickle Your Fancy

Yksi parhaista treenimotivaattoreista: uudet treenivaatteet! Stadiumilta saa tön viikon loppuun asti 20% alennuksen kaikista yli 80€ tilauksista ja meikäläinenhän ajautui sivuille täyttelemään ostoskoria :D

Tässä viimeaikojen treenitunnelmia!

Aleihin pääset TÄÄLTÄ

Tämmösiä juttuja löysin itse. En nyt IHAN kaikkia joo aatellu tilata :D

 

Aleihin TÄÄLTÄ

 

Sisältää mainoskoodin

 

 

T.Sara

Kommentit

Minätääällähei (Ei varmistettu)

Mikä toi sali on?

Minätääällähei (Ei varmistettu)

Mikä toi sali on?

emmuliii (Ei varmistettu)

Ootko miettiny koskaan osallistuvas esim fitnessmalli tai bikini fitness -kisoihin?

emmainkeri (Ei varmistettu)

Multa löytyy noi niken shortsit! On kyl ältsinhyvät ja mukavat jalassa, niin että suosittelen ! :)

Linda N (Ei varmistettu)

Kiitos taas motivoivasta postauksesta!

srastarrara (Ei varmistettu)

tykkäsin sun blogista ja susta ennen mut sit ku tajusin että et vastaa kommentteihin ni lopahti kunnioitus.. kiireen ymmärrän joo mut jos kerkeet näitä mainostuksia melkein päivittäin laittaa mutta et vastata kuukauden vanhan postauksen kommentteihin ni siinä on tärkeysjärjestys vähän vinksallaan..

t. vaaterekistä kysellyt tyttönen

ps. mistä se on ostettu??

Pissistä (Ei varmistettu)

voisitko jättää sen puhelimesi esittelyn vähemmälle, ja keskittyä mieluummin vaikkapa jumppaan

teezyy (Ei varmistettu)

Ihanaa kun tullaan kommentoimaan toisen blogiin mitä siellä pitää julkasta ja mikä on tärkeysjärjestys:D. Huoh kenenkään ei pidä julkasta blogissaan yhtään mitään mitä lukijat sanelee. Tehkää oma blogi ja olkaa ilosia että saatte ilmaseks lukea kaikkia mielettömiä blogeja!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Jepsjeps, edellisiä kommentteja lukiessani päätin tulla kirjoittamaan sen mitä mun päässä on pyörinyt jo vähän aikaa.
On kyllä juu lukijoille hieno juttu että saavat laadukkaita ja ihania blogeja luettavaksi, mutta mun mielestä on vähintäänkin kohtuullista että myös itse bloggari osaa arvostaa lukijoitaan sen verran että jaksaa vastata kommentteihin useammin kuin kerran viikossa. Okei mä rakastan Saraa ja tickle your fancya ihan kohtuuttomasti, mutta tiedän etten oo ainoa jota on jäänyt kaivelemaan kun omaan kommenttiin ei saakaan enää vastausta (niin usein).

teezyy: "kenenkään ei pidä julkasta blogissaan yhtään mitään mitä lukijat sanelee." Joo totta, pakko ei ole tehdä mitään, mutta yksikään bloggari ei ole paljoa ilman lukijoitaan, ja aivan varmasti löytyy aikaa osoittaa lukijoilleen että he ovat tärkeitä. Se on mun mielestä täysin vapaasti bloggaajan valittavissa, minkälaisen kuvan itsestään haluaa antaa tai välittääkö siitä edes yhtään, ja se on ihan ookoo.

Sara oli ennen ihan super tässä asiassa: vastasi suunnilleen joka ikiseen kommenttiin ja kysymyksiin vielä ainakin pari vuotta sitten. Silloin myös kommentteja jätettiin postauksiin useita kymmeniä.
Ehkä mulla on joku vähän vinksallaan kun luen aina joka ikisen postauksen kommentit useamman kerran päivässä/katson onko uutta postausta tullut + kommentoin jos on, ja aina samalla tarkistan yleensä n. 3-4 postausta takaperin, josko Sara olisi kerennyt vastaamaan lukijoilleen. Yleensä se menee niin että noihin muutamaan postaukseen vastauksia ei koskaan tule (se on siis ihan fine joskus), ja kun se toistuu valitettavan usein niin totta kai se harmittaa ja monet lukijat närkästyvät. Kyllä sen nyt luulisi ymmärtävän.

Joo anyways. En tiedä mikä tän muutoksen on aiheuttanut tai onko sille edes mitään kunnon syytä. Ajanpuute/tunne siitä ettei kerkeä? Ei jaksa? Ei muista? Ei tunnu tärkeältä? Ei ole tullut ajatelleeksi?
Either way, Sara toivon että sulta löytyis jatkossa edes vähän enemmän intoa (tai mitä ikinä) lukea ja vastata lukijoillesi :)
Tämä kommentti oli siis täysin omaa ajatuksenvirtaani eikä sen tarkoituksena ole loukata ketään millään tavalla.

ps. SOME-postaus sai keskustelun lähtemään käyntiin, jonkinmoinen vastaus niille kaikille n. 50 ihmiselle? :>

kiitoshei!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Minätäällähwi, Kyseessä meidän taloyhtiön sali :)

emmulii, ei oo kyllä käyny mielessä :D Ei oo kyllä mun kroppaa suunniteltu tommosiin. Ulkonäöllä kilpaileminen ei oo koskaan ollu mun juttu

emmainkeri, ai löytyy! Noi on tosi hyviä nää missä on sisäshortsit!

srastarras, :( mä ymmärrän sun pointin, mutta samalla tuun surulliseks. Kelasin viikonloppuna, kun kerrankin olis ehkä hetki aikaa, tehdä postauksen mun normaalista päivästä. Otin tällä viikolla yhtenä päivänä kuvia läpi päivän aamusta iltaan "saran päivästä". Ikävikseni toi päivä oli se perinteinen aamu klo 6.20-23.30 eli käyn himassa vaan nukkumassa ja sitäkin liian vähän. Kiireisinä aikoina joudun päättämään postaanko uuden postauksen vaai vastaanko kommentteihin ja emaileihin, koska tää jälkimmäinen vie myös paljon aikaa!:/ Tosi kurja jos koet näin!

Venailen kun kuuta nousevaa meille kohta tulevaa kommentointijärjestelmää, jolloin voisin VIHDOIN kommentoida erikseen jokaiseen kommenttiin. Näin ei tarvisi tämmösiä listausvastauksia eikä kommentit hukkuisi sinne väliin.

Mä en oikeastaan vastaile kovin vanhoihin postauksiin enää, en saa niistä edes mitään ilmoituksia, eli jatkossa tuoreempaan postaukseen vaan kysymyksiä lisää :)

Oon kyllä vastaillu useempaan kommenttin liittyen tohon rekkiin ja kirjottanu siitä postauksessakin. Googlettamalla vaaterekki ja blogini esim löytyi toi vastauskin :) Kyseessä siis Sini-kuivaus/tuuletusteline n. 15e !

Pissistä, :D Nonni. Teitä varten mä näitä kuitenkin otan!

teezyy, hehe joo i got your point! Toki haluan saada kritiikkiäkin vastaan ja parannusideoita! Te lukijat ootte mulle kuitenkin tärkeitä ja tottakai haluun kuulla mitä teillä on sanottavana :)

emmainkeri, oot täysin oikeessa tässä! Ennen olin tosiaan loistava vastailija, ennen sitä aikaakin oli käytettävissä paljon enemmän. Mua inhottaa itseäni kun en oo ehtiny vastaamaan kommentteihin, mutten haluis tehdä sitä myöskään sutasten. Luen kyllä aina kommentit läpi!! :)

-Sara

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Joo tää mu nkommentti oli taas tätä seliseli ja valivali, ootte ihan oikeessa kyllä! Mä lupaan skarpata tässä nyt kunnolla <3 Mielummin sitten vastailen kommentteihin kun postaan lisää :)

-Sara

Nametye (Ei varmistettu)

Moikka, ois kiva tietää miten syöt? Esim millasiivälipaloi, mite syöt töissä? Mite pidät säännölliset ruoka-ajat ku käyt koulus ja töis jne? Mikä ois helppo välipala laukkuun mukaan?

juliaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Olis kiva jos tekisit myös enemmän niitä treenimusiikki-postauksia!:) Sieltä saa aina hyviä päivityksiä omaankin soittolistaan!

AinoM (Ei varmistettu)

Kiittikiitti, sinne meni mun ylimääräset pennoset! :D No mutta eihän ihania teenivatteita oo koskaan tarpeeksi :)

sraaraa (Ei varmistettu)

okei kiitti vastauksesta, ehkä mä sit vielä jatkan sun blogin lukemista ;) kun vastasit noin nätisti etkä "suuttunu" niinku monet muut ois saattanu tehä :) ja onhan tää yks mun lemppariblogeista ollu jo pitkää !

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Nametye, hedelmiä ja jotain myslipatukoita mula on kaiken roinan seassa tuolla laukussa! :) Just niitä hetkiä varten kun ruoka-aikojen väliin tulee se 4h :)

juliaaaaaaa, hei kiitti sun vinkistä! tästä inspiroituneena ajastin täksi illaksi kunnon musapläjäyksen :)

AinoM, sama homma :D haha voi ei no hei, tuleepahan kunnon motivaatiota urheiluun :)

sraaraa, <3 ihana kuulla! :) kiva kun palasit vastaamaan :) Ja hei en mä suutu, aika pahasti saatte sanoa ennenku niin käy :D

-Sara

annjuliaa (Ei varmistettu)

hei etkös sä tilaillu jostain ulkomailta netistä jotain treenivaatteita , mikä se sivu oli?? vai muistanko ihan höpöjä .. :D blogistas saa kyllä motivaatioo omaanki liikkumiseen , kiitos siitä 8)

Kommentoi