Treenimusiikkia

Tickle Your Fancy

Oon päässy takaisin liikuntarytmiin viikon sairastelun jälkeen, jes! Uusi soittolista ja uudet kuulokkeet inspiroivat mua postaamaan treenikuvien lisäksi muutaman treenibiisin tänne.

Löytyykö teiltä samoja? :)

T.Sara

Kommentit

em2 (Ei varmistettu)

Heips! :)
Sulla on ihana kroppa, josta näkee, että liikut, käyt salilla yms, ja pidät siitä myös hyvää huolta. Olisi ihanaa, jos voisit tehdä treenipostausta (vaikka yhdestä kerrasta vähän yksityiskohtaisemmin) tai jotain siihen tyyliin!

em2 (Ei varmistettu)

Heips! :)
Sulla on ihana kroppa, josta näkee, että liikut, käyt salilla yms, ja pidät siitä myös hyvää huolta. Olisi ihanaa, jos voisit tehdä treenipostausta (vaikka yhdestä kerrasta vähän yksityiskohtaisemmin) tai jotain siihen tyyliin!

maite (Ei varmistettu)

Hei S,

Missä salilla käyt treenaamassa? Itse en oikein perusta isojen ketjujen saleista, jotka ovat aina tupaten täynnä väkeä. Olen yrittänyt löytää Helsingistä jotain pienempää, missä voisi bodata rauhassa. :)

Jennyiy (Ei varmistettu)

Voisitko tehä postauksen jumppapallo liikkeistä?:) myös aloittelijalle:D ois kiva kuulla ku ite oon just hommannu moisen ja on viellä vähän hakusessa vaikka jtn liikkeitä oon googlaillukki:D

Ninam (Ei varmistettu)

Olisiko mahdollista saada ruokapäiväkirja postaus esim viikon ajalta? oot upee!!

dzögköakl (Ei varmistettu)

Mustaki ois kiva jos vähä laittasit sun salitreeni vinkkejä tänne!

Vinkkejä kaipaava (Ei varmistettu)

Moi! Mä kadehdin sun treeni-innokkuuta, mistä saisin revittyä samallaisen? Mä treenaan 5 kertaa viikossa, mutta se ei riitä, koska haluun näkyviä tuloksia. Miten sä motivoit itseäsi?

Marjutt (Ei varmistettu)

Mä oon vaihtanut musiikin tyyliä treeneissä vähän raskaammaksi. Mulla soi vahingossa iPodista yksissä treeneissä sellanen todella raskas biisi ja sain sen siivittämänä ihan mielettömästi lisäbuustia! :) Sen jälkeen oon vaihtanut kappaleita ja vielä ainakin toimii samalla tyylillä. Normaalisti en kuuntele niin raskasta musiikkia, mutta treeneissä toimii!

nepukka (Ei varmistettu)

Voi vitsi!! Muistan kun joskus aikoja sitten linkitit postauksees ton Winner-biisin! :D Tuli heti kauheen nostalgine fiilis :D
nimim. mukana monen monta vuotta ja tullaa olemaanki! :)

Kova reeni (Ei varmistettu)

Vinkkejä kaipaavalle! Jos treenaat 5 kertaa viikossa ja se ei riitä, niin kyse on väärin treenaamisesta. Isompia painoja/vähemmän toistoja+vähintään 3 pv lepoaikaa/harjoitettu lihas. Muista myös syödä oikeasti paljon: Proteiinia ja paljon hyväenergisiä pastaruokia. Salin jälkeen palautusjuoma on ehdoton! Lisää infoa löytyis pakkotoistosta jos kiinnostaapi!

leveliina (Ei varmistettu)

Made Of ja Winner löytyy mun salilistalta, huipuja :)

netsku (Ei varmistettu)

Hei voisikko tehdä semmosen videon/kuvasarjan minkälaisia liikkeitä tolla jumppapallolla vois tehdä, sillain että tulis kaikki (ei siis ihan kaikki herranjumala, tiedät kyllä reidet vatsa pylly jne jne ...) lihakset käytyä läpi.

T. uusi innokas jumppapallon omistaja

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

em2, voi kiitos! hei tämmönen on myös mun haaveena! Ennen uutta kannattaa käydä kattomassa noita vanhoja, koska niitä oon tehny myös aika lailla. Videoita yms. "liikunta" -osiosta löytyy tosta oikeelta :)

maite, mä käyn elixialla ja sitten meidän taloyhtiön salilla. Tässä jälkimmäisessä oon viihtyny viimeaikoina paaaaljon enemmän, niin iisi! Elixia ei ehkä se rauhallisin vaihtoehto ole, mutta Kalliosta/Töölöstä/Hakaniemestä löytyy varmasti rauhallisempia ihan salisaleja :) googlettelemaan! :)

Jenniyi, heei semmonen löytyykin jo tehtynä :) täältä http://boogie2nite.blogspot.fi/2009/10/fitball.html kiva kuulla että oot innostunu! :)

Ninam, Pistetäänkorvan taakse! yt kun oon ite alkanu kiinnittämään siihen huomiota niin vois olla kiva toteuttaakkin :)

dzöglölö, niitä tulee varmasti jatkossakin :) Kantsii tsekata tehdyt myös :) Tuolla on paljon videoita yms! Liikuntavideot, liikunta -osioista löytyy ainakin materiaalia!

Vinkkejä kaipaava, tiedän mistä puhut. Ite oon junnannu samassa tilanteessa vuoden verran, ei oikeastaan mitään muutoksia. Oikea treeni, riittävä lepo ja ennenkaikkea OIKEA SÄÄNNÖLLINEN RUOKAVALIO. Mikään ei voita liikunnan jälkeistä ihanaa hyvää oloa, mutta tuntuu turhauttavalta ravata salilla ja kuluttaa paljon aikaa siihen jos muutoksia ja edistymistä ei kropassa näy. Mä oon nyt ottanu askeleen tota hifistelympää salimininkiä ja käyn 3-5krt viikossa aamuaerobisella + salit päälle ja seuraan ruokavaliota tarkasti. KAtellaan tuloksia sitte 4kk päästä :) Mua motivoi tulokset, musiikki, seura, monipuolinen haastava treeni ja treenivermeet!

Majutt, hei mahtavaa että oot löytäny tommosen! Mä huomaan samaa itessäni kanssa, ei normaalisti kuuntele semmosta jumputusta tai rankkaa musaa! Salilla vaan toimii :)

nepukka, eikä ihan totta hahaaa!! loistavaa ja ihana kun oot pysynyt <3

Kova reeni, totta puhut! Ruokavaliosta lähtee. JA jes noilta sivuilta löytyy :)

leveliina, jess!:)

netsku, sulle kanssa tää linkki mistä löytyy mun lemppari fit-ball liikkeet http://boogie2nite.blogspot.fi/2009/10/fitball.html tommosen oon toteuttanu! Kiva kuulla että oot ostanu pallon, treeni iloa, toivottavasti noista on jeesiä :)

T.Sara

Kommentoi