Treenipäiväkirja

Tickle Your Fancy

Tässä tulis viimeviikon treenipäiväkirja

MA: -

TI: -

KE: Crosstrainer 45min, BodyStep 60min, Core 15min + oma keskivartalotreeni

TO: Crosstrainer 30min, Bodypump 60min, BodyCombat 60min

PE: Crosstrainer 45min, keskivartalotreeni 20min

LA: Juoksulenkki 1h

SU: Juoksulenkki 1h45min

Alku meni Tukholmassa, mutta muuten aika aktiivinen viikko! :) Oli ihanaa päästä juoksemaan ulkoilmaan! Miten teillä viime viikko?

T.Sara

Kommentit

Joku (Ei varmistettu)

Kysyisin vaa, et millasta toi crosstrainer on ja suosittelisitko sitä vielä 15-vuotiaalle? :) Mua on alkanu yhä enemmän kiinnostamaan kuntoilu, osa siitä innostuksesta on lähteny sun blogista. Oot iha huippu!

Joku (Ei varmistettu)

Kysyisin vaa, et millasta toi crosstrainer on ja suosittelisitko sitä vielä 15-vuotiaalle? :) Mua on alkanu yhä enemmän kiinnostamaan kuntoilu, osa siitä innostuksesta on lähteny sun blogista. Oot iha huippu!

Ankkuli (Ei varmistettu)

Hei sitä mun on pitäny kysyä, että meetkö ihan salille crosstrainerin takia vai ootko hankkinut kotiin oman?

Lisa (Ei varmistettu)

Hi Sara,
I like your blog - although I don't understand a word of Finnish :-D Could you maybe start writing a little bit in English too?
Greets from Germany,
Lisa

Sita (Ei varmistettu)

Sairas torstai!! Huh huh nainen :) Vitsi vois iteki taas aloittaa juoksemisen, ulkona lenkkeily on kyllä aivan ihanaa kuntosalin sisäilmassa vietetyn talven jälkeen.

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

Minde (Ei varmistettu)

Crosstrainer on kuntoilulaite.. Voi 15v myös käyttää :)

http://toiminnassa.blogspot.com

Lollo (Ei varmistettu)

Heeippa! Tää ei liity nyt mitenkää sun postauksen aiheeseen, mutta mulla on lakkiaiset tulossa keväällä ja mekkopaniikki alkaa jo iskeä! Osaisitko sanoa jotain nettisivuja/kauppoja mistä täydellinen yo-mekko vois löytyä? :)

Kaisa (Ei varmistettu)

tiedät varmasti itsekkin mitä on järkevä liikkuminen/treenaaminen.Tuo treenipäiväkirjasi hävähdytti todella pahasti.Tuosta kun ottavat muut mallia niin varmasti on ylikuntotila päällä alta aikayksikön ja paikat rikki.Sara,vähän mietinnän aihetta :)

Jenniemi (Ei varmistettu)

Oivoi. Hirvittää lukea toisten reenipostauksia, kun itellä viimiset pari kolme vkoa mennyt vaan rötvätessä. Ekat pari meni tatuoinnin takia, mutta sen jälkeen tullut vaan kaikkea tekosyitä. Kuin tässä itteensä sais taas niskasta kiinni?!?

http://tuplaongelma.blogspot.com/

Meme (Ei varmistettu)

Voi saakelsson miten jaksat juosta 1h 45min ihan perus lenkkipäivänä ja vielä talvella?!! Oon pakahtua ylpeydestä jos juoksen minuuttinkaan pidempään kuin tunnin. Hatunnostot lähtee täältä!

Kaisalle vähän mietinnän aihetta: Miten muiden ylikunto liittyy Saran henkilökohtaiseen treenipäiväkirjaan? Eiköhän täällä lukijat tiedä, että Sara on vuosien treenaamisesta hullussa tikissä, ja treenitkin on sen mukaisia. En usko, että kukaan tervejärkinen ottaa Saran päiväkirjat malliksi aloitellessaan omia treenailujaan. On aika paksua, että bloggaajan pitäisi kaunistella omia liikuntojaan ihan vaan lukijoiden siveellisten silmien vuoksi..

hei (Ei varmistettu)

treenaatko yläkroppaa/käsiä ollenkaan? Ja jos niin kuinka.

Kommentoi