Treenipäiväkirja Excel Exercise Plannerilla

Tickle Your Fancy

Olen mukana Indiedaysin, Microsoftin ja Nokian yhteistyökampanjassa, jonka tarkoituksena on tutustua Officen maailmaan ja saada asiat tehtyä mistä ja millä laitteella tahansa. Microsoft Office 365 Home Premium on pilvessä, joten valokuvani, tiedostoni ja tärkeimmät ihmiset kulkevat aina mukanani.

Ensimmäisenä haasteena oli opetella käyttämään OneNotea. Jaoinkin OneNoten avulla illanviettomme sushireseptejä ja soittolistoja jo TÄÄLLÄ

Toisena haasteena oli pitää treenipäiväkirjaa Excel Exercise Plannerin avulla! Kehittymisen näkee parhaiten kun tulokset kirjaa muistiin, samalla motivaatio pysyy ylhäällä! Ennen tein tätä melko ahkerasti, nykyään se on jäänyt. Joulukuun ajan olen pitkästä aikaa kirjannut treenit talteen ja merkannut toistot/painot tänne Excel Exercise Planneriin. Sillä treenipäiväkirja on pilvessä, pääsen merkkaamaan tulokset salilla jo heti liikkeen jälkeen Lumia1020 puhelimellani.

kuva Kai Kuusisto

Tässä kuussa oon treenannut kahta erilaista saliohjelmaa (Treeni 1 & Treeni 2) sekä juossut lenkkejä

Ensimmäiseen treeniin kuuluu seitsemän liikettä: Askelkyykky, maastaveto, penkki, pystypunnerrus, hauis, leuanveto ja vatsalihakset (viimeisintä ei ole merkattu taulukkoon).

Toinen treeni sisältää kulmasoudun, ylätaljan, ojentajan ja vipunoston sivulle. Lisäksi treenaan vielä keskivartaloa.

 

 

Kokeile Office 365 Home Premiumia veloituksetta täällä tai nappaa se ostoskoriin täältä

Opiskelijoille vinkkinä, että Nokian lippulaivamyymälässä opiskelijoille tarjolla Nokian 1520 ja Office University yhteishintaan 669€.

 

T.Sara

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Minkälaista liikettä teet ojentajille?

Kiitos postauksesta! Kuulostaa hyvältä ohjelmalta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mahtavaa jos oli hyötyä tästä :) Mä teen ojentajapunnerruksia tai sitten vaihtoehtoisesti ylätaljasta köydellä.

JJ (Ei varmistettu)

Onko sulla puhelimelle joku suojapussukka tms käsivarsihärpäke kun oot salilla? Oon ite testannut kaikenlaisia mutta lopputulos on aina se että tungen sen urkkaliivien väliin jonnekin :D Odotan innolla sitä kertaa että se on joko hiestä pilalla tai putoaa kesken sarjan :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama ongelma! Pelkään myös, että se tyyliin ui hiessä ja on hajalla kohta :D Tää puhelin on sen verran isompi edeltäjäänsä eli se ei mahdu taskuihin eikä vanhaan koteloon. Kuulemma Nokia1090 kokoisia käsivarsikoteloita pitäisi olla tarjolla. Semmoista siis etsimään!

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

JEE vihdoin treenipostaus! :-D meinasin jo tulla kyselemään että missä nää kaikki piileksii kun ei oo pitkiin aikoihin näkynyt. Aloititko sen kuntonyrkkeilyn mistä puhuit silloin? Onks ollu mimmosta?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa ihan hyvä :D Saa tulle huutelemaan. Laiska kun oon, tekee ihan hyvää! Kurssi ei oo vielä alkanut, mutta ehdottomasti kirjottelen kun alkaa :)

aino (Ei varmistettu)

Microsoft Office ohjelma excel kirjoitetaan excel. Exel valmistaa sauvakävely ja hiihtosauvoja.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ha my bad, typo korjattu

Tuulis (Ei varmistettu)

Jee, reenioostaus :) mä niin haluan sun kropan! Käytkö suunnilleen kolme kertaa viikossa salilla vai laskeskelinko omiani? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Joku 4x salilla ja pari lenkkiä, tää olis ainakin tarkoitus :D Hehe kiitos sulle paljon!

S (Ei varmistettu)

Moikka Sara, teetkö yleensä leukoja avustettuna ja montako leukaa sulla menee ilman apua?:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Avustettuna jep mikäli teen 4x10. Neljä leukaa menee parhaillaan ilman apuja eli ei sillä ihan kuuhun lennetä :D

S (Ei varmistettu)

No mut neljähän on oikeesti tosi hyvin tytöltä! itse sain yhden leuan crossfittia aloittaessani, nyt viisi kuukautta harrastaneena menee jo 6! Kumppari on tosi hyvä apu leukoja harjoitellessa!

Kommentoi