Treenit puistossa

Tickle Your Fancy

Jos aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta eikä salilla heiluminen kiinnosta, pakatkaa viltti ja vettä reppuun, lähtekää lenkille ja pysähtykää puolivälissä puistoon treenaamaan. Näin me tehtiin eilen aamulla!

T.Sara

Kommentit

e.E (Ei varmistettu)

hyvähän se on tollasella vartalolla -,-

e.E (Ei varmistettu)

hyvähän se on tollasella vartalolla -,-

Suz (Ei varmistettu)

e.E: No onpas sulla upee asenne... Lenkkeilemään vaan, jos et oo omaan kroppaas tyytyväinen, narut on sun käsissäs!!

heh (Ei varmistettu)

vitsi että sä ooot vaaan niiiiin upeessa kunnossa! :) ^ ja niiin jos haluuu hyvään kuntoon, pitää vaa treenata ja motivaatio vaa kasvaa entisestään sitte kun huomaa että on tullu muutoksia kroppaan : )!

SHOPITTIA (Ei varmistettu)

KANNATETAAN! :)

e.E (Ei varmistettu)

se on helpommin sanottu ku tehty... juoksusta tulee lonkat kipeäksi ja salille ei oo mahdollisuutta päästä kun asuu maalla.. joten joo. ehkä tässä jotain pitäis silti keksiä. Hyvähän se niillä jotka asuu kaupungissa, jossa on juoksupolkuja ja saleja nurkan takana.

e.E (Ei varmistettu)

se on helpommin sanottu ku tehty… juoksusta tulee lonkat kipeäksi ja salille ei oo mahdollisuutta päästä kun asuu maalla.. joten joo. ehkä tässä jotain pitäis silti keksiä. Hyvähän se niillä jotka asuu kaupungissa, jossa on juoksupolkuja ja saleja nurkan takana.

Karla (Ei varmistettu)

se tosiaan on helpommin sanottu kun tehty, mut kannattaa ottaa eka remontti omaan asenteeseen ja suhtautumistapaan mitä liikkumiseen tulee!

rgrg (Ei varmistettu)

niii : ) meillä on mökki maalla niiin mä just nautin siitä että pääsen siellä juoksulenkille :) ja jos haluaa kiinteyttää kroppaa nii ei siihen välttämättä saliakaan tarvii vaan voi tehä jalkopainoilla liikkeita ja esim. callanetecsi liikkeitä :)

veera (Ei varmistettu)

moikka! mä oon kauheen kiinnostunu alottaa lenkkeilyn, enkä oo pejaatteessa koskaan käyny kunnolla lenkillä. miten toi lenkkeily kannattais alottaa? kuinka pitkiä matkoja näin alkuun ja montako kertaa viikossa? sä oot tommone himo lenkkeilijä, niin toivoisin vinkkejä :) sulla on niin täydellinen kroppa..

m (Ei varmistettu)

e.E maallahan on mitä parhain mahdollisuus juosta, kun useimmiten tiet ovat hiekkapohjaisia ja siten parempia jaloille! Lenkille vaan! Ja kuntosali ei ole pakollinen jos haluaa kropan kuntoon, nimimerkillä sikspäkki hankittu ilman painoja :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Jos jalat kipeytyy juoksusta niin sillo etenki suosittelen tommostya puistotreeniä. Ja maallahan tommoseen ulkotreenailuun on parhaat mahdollisuudet! Me tehtiin esim jotain noita mun treenivideoiden liikkeitä, punnerruksia, hyppyjä, kyykkyjä, vatsaa jne :)

Hei veera, lenkkeilyn alottajalle suosittelen näitä videoita http://suosikki.fi/videot/treenivideot/ tuolla juoksuvideoissa vastaan teidän lähettämiin kysymyksiin yms! :) Mahtavaa että oot innostunu, tsemppiä!

Suz (Ei varmistettu)

Joo siis ehottomasti maalla helpompi treenailla pihalla ku kaupungis, sehän on päivänselvää! :-) Mulla kans sixpack ilman punttista, ettäettä! ;-)

Kommentoi