Treenitavoitteita -Lihaksikas vai laiha?

Tickle Your Fancy

Ihannevartalot ja treenitavoitteet ovat jokaisen kohdalla yksilölliset, mutta ne voivat myös muuttua rankasti. Näin kävi minulle.

Puhuinkin jo täällä kuinka mun vuosi alkoi säännölliseen ja terveelliseen ruokavalioon panostamisella. Oon juonut vettä enemmän kun koskaan ja lisännyt viikon treeneihin 3-5 x 1h aamuaerobista (juoksua, crosstraineria, soutua) vähän sen mukaan mitä keho ja henkinen rasitus nyt eri viikkoina kestää. Vaikka saatan vetää 14h:n duunikoulu päiviä, on fiilis silti ollut tähän asti kokoajan elinvoimainen ja hyvä! :) 

Oon varmaan tästäkin jo jauhanu, mutta vuoden aikana mun treenitavoitteet ja ihannekuvat ovt muuttuneet aika paljon. Ennen oli ihanteena tikkujalat ja "luiseva" keppivartalo. Treenasin kyllä paljon mutten lihaskuntoa juuri ollenkaan. Kunnon ruoan suhteen olin natsi ja ruokavalio saattoi joinakin päivinä koostua pelkästään omenoista ja jogurtista. Mahtavaa. Jossain vaiheessa sitten kysyin itseltäni että mitä hiton järkeä on rehkiä salilla ja ravata juoksulenkillä kehittymättä ollenkaan ja näyttää tikkuraajoineen siltä ettei mitään olisi koskaan tehnytkään?

"Strong is the new skinny" alkoi vallata myös minun ajatusmaailmaani. Kehonrakennus ja kaikki tämmönen överitoiminta on ällöttänyt aina, mutta itsensä haastaminen, voiman lisääntyminen ja sopivan lihaksikas vartalo kyllä kiehtoo. Täytyy kuitenkin muistaa, että liikunta on mulle ennenkaikkea se energian- ja hyvän olon lähde, mutta jos treeniä, palautumista ja syömisiään tsekkailemalla on mahdollista myös kehittyä, saavuttaa tavoitteita ja nähdä muutoksia kropassaan, niin kyllä kiitos, minä lähden tähän!

Miten on teillä? Lihaksikas vai laiha? Millaisia tavoitteita ja ihannevartaloita teillä on?

Nappasin aamulla muutaman kuvan tämänhetkisestä tilanteesta. Olkoon nämä nyt niitä "ennen" -kuvia!

Viimeaikojen treenejä ja ruokajuttuja! 

Rehellisesti sanottuna se "täydellinen, sopivan lihaksikas ja samalla hoikka" -kroppa on vielä vähän epäselvä mullekkin, mutta eiköhän se tässä kevään aikana muotoudu mieleen. Tavoitteena nyt on kuitenkin saada energiaa treenistä, poltettua rasvaa, hankittua sopivassa suhteessa lihaksia ja kasvatettava juoksukuntoa edessä häämöttävälle Tukholman maratonille. Katsotaan mitä tämä kevät tuo tullessaan :)

 

Toivottavasti tykäsitte vähän erilaisesta postauksesta! :)

 

T.Sara

Kommentit

rvah (Ei varmistettu)

Ihan huippu kiva postaus! Mietin ihan samoja juttuja ite, ennen halusin olla tikku ja treenasin kyllä, mutta kuten sanoit säkin, ei se oo kovin palkitsevaa jos näyttää siltä ettei ole salia nähnytkään. Kuitenkin "pelottaa" ajatus "paksuista jaloista ja käsistä vaikka se ois lihasta! Nyt kuitenkin kun alan pikkuhiljaa palata treenin pariin synnytyksen jälkeen, oon päättänyt että lihaksikas sen entisen tikun sijaan on se mun uusi tavoite, eli ei muutakun rauta kolisemaan!;) tsemppiä treeneihin, kirjottelehan edistymisestäsi, se jos mikä motivoi!:--)

rvah (Ei varmistettu)

Ihan huippu kiva postaus! Mietin ihan samoja juttuja ite, ennen halusin olla tikku ja treenasin kyllä, mutta kuten sanoit säkin, ei se oo kovin palkitsevaa jos näyttää siltä ettei ole salia nähnytkään. Kuitenkin "pelottaa" ajatus "paksuista jaloista ja käsistä vaikka se ois lihasta! Nyt kuitenkin kun alan pikkuhiljaa palata treenin pariin synnytyksen jälkeen, oon päättänyt että lihaksikas sen entisen tikun sijaan on se mun uusi tavoite, eli ei muutakun rauta kolisemaan!;) tsemppiä treeneihin, kirjottelehan edistymisestäsi, se jos mikä motivoi!:--)

laurahoooo (Ei varmistettu)

rakastan näitä sun treenipostauksia, ne motivoi ihan hulluna ja itellään just toi sama "strong is the new skinny" eli oon ite kans lisänny kuntosalivoimatreeniä ihan kunnolla ja jättäny jumpat vähemmälle, paitsi mitä nyt tulee body pumpin ja gritin ohjailuista itelleen niitä kerrytettyä :)

jatka samaan malliin, tsemppiä maratoniin valmistaumisessa!

Tuuulia (Ei varmistettu)

loistava asenne ja onneksi oot löytänyt tavoitteen jota kohti pyrkiä! :) syn kroppa on tosi urheilullinen jo nytkin :) mulla on tavoitteena hankkia lihasta ja samalla myöa kiinteytyä :) ja ehkä joskus tulevaosuudessa body fitness kisat :) maybe!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

rvah, ihana kuulla!! :) noniin samat ongelmat ne on mielessä täälläkin. Mulla on reidet semmosta tekoa, että niitä ei ihan hirveesti tarvi ees treenata kun rupee kasvamaan, mutta sopivassa suhteessa :) Mutta oikee ruokavalio tässäkin niin homma toimii. Treenin jälkeen on kuitenkin oltava sellanen fiilis että on oikeesti tehny jotain. Joten nyt ne tikkuvartalot kaappiin ja rauta kolisemaan niinku sanoitkin ;) Tsemppiö sulle ja kiitos kommentista, piristi!!

laurahooooooo, ihan mahtava kuulla!! samassa veneessä siis :) kiitti tosi paljon!

-Sara

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Tuuuuulia, hei jess mahtava kuulla! Joo nää kevyemmät fitness kisat on myös mun mieleen :) tsemppiä sullekkin! :) kohti tavoitteita ja niiden yli eiksjoo!

-Sara

Juliaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Oii tykkäsin kovasti tästä postauksesta! :) Mulla ois niin paljon kysymyksiä...
Millaista lihaskunto treeniä teet, miten oot saanu noin upean vatsan ja pepun? :D

ps.Mistä sä oot löytäny vadelmia? :D haha, mä en löydä niitä mistään.

mama2 (Ei varmistettu)

ihana tsemppipostaus, oot huikeessa kunnossa jo nyt! Mihin
sä oikeesti tarviit rasvanpolttoo?..

Tosin tuo otsikkosi kysymys, laiha vai lihaksikas jaahas kuitenkin mahdollisuuden valita oman linjansa. Itsekin mainitset että treenitavoitteet ovat yksilölliset. Miksi sain kuitenki tekstistäsi käsityksen, että on huono juttu näyttää kepille ja omistaa tikkujalat? On myös meitä, jotka luonnostaan pysyvät hernekeppeinä vaikka kuinka koittavat nostaa painoa ja saada näkyvää lihasta. Tottakai voimakas vartalo =tervevartalo, mutta laihuus ei ole aina itsevalittu. Entä näytösmallit, heidän on tietoisesti vältettävä näkyviä lihaksia?

Halusin vain herättää ajatuksia myös toista kantaa kohtaan, sillä tiedän että tämä postaus tulee täyttymään "strong iha the new skinny" -aatteen kannattajista (kaupanpäälle pari kommentoijaa laihuuden ällöydestä)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Juliaaaaa, kiva kuulla :) mä teen aika perus juttuja ja sitte vähä erilainen käsitreeni ja aika paljon myös tommosta 1minuutin maksimi treeniä. Syväkyykkyjä ja vatsatreeniä kato mukaan. Näistä varmaan myöhemmin, jos jaksatte lueskella niin kirjottelen kyllä :) vadelmia löytyy pakastealtaasta :D

-Sara

zedddsd (Ei varmistettu)

Niin, ja oisko sulla antaa vinkkejä kotitreeniin -kun salille ei tee mieli tai on muuten vain huonot mahdollisuudet käydä siellä? Voiko lihasta saada käsipainoja tai kahvakuulaa pyörittelemällä? Jos, niin kumpi parempi investointi? :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Vitsi oon odottanut tällasta postausta! Kun tosiaan oon selaillut vaikka kuinka paljon sun vanhoja postauksia läpi, ja kyllä sen huomaa miten sun ajatukset tosta ihannekropasta on muuttuneet, se on ihan selvä juttu. Jossain vaiheessahan sä hokasitkin että treenin jälkeen pitää palautua ja tavallaan ottaa takaisin se mitä on tullut kulutettua, kun ennen taas söit tosi vähän ja kulutit varmaan 100 kertaa enemmän. Näin musta ainakin on siis tuntunut, korjaa jos oon aivan väärässä :)

Ja itellä on pitkälti toi sama, ennen halusin reidet jotka kaartuu sisäpuolelta nimenomaan sinne sisäänpäin (hmm voi osittain johtua sun blogin lukemisestakin että tää oli mun ihanteena xd), mutta nykyään en välitä semmosesta. Aina mä olen ihaillut lihaksikasta ja voimakasta vartaloa "hyvän maun rajoissa." Itsekään en tahtoisi mihinkään kehonrakentajan mittoihin, mutta kyllä selkeästi erottuvat lihakset tahtoisin. Yhdessä vaiheessa, ehkä vajaat pari vuotta sitten, mulla oli ihannevartalona kaksi erilaista kroppaa: oli se hoikka ja laiha vartalo solisluineen, mutta myös todella lihaksikas ja timmiksi treenattu varsi pyöri mun mielessä ja googlella haetuissa kuvissa. Toi toinen sitten on mulla edelleenkin ihannekuvana, luojan kiitos ettei ensimmäinen! Haaveilen vahvoista lihaksista ja kunnolla näkyvistä vatsalihaksista, voi että.
Mulla tosin on jo vuoden ajan ollut treenimotivaatio ihan nollassa, juokseminen jäi kun asuinympäristö vaihtui asvalttialueesta pelloksi; yritin käydä lenkeillä mutta ei siitä mitään tullut. Jalatkin alkoivat jostain syystä pistää vastaan ja ajatus lenkille lähtemisestä alkoi masentaa. Nyt odotan vähän keväisempää säätä, josko sitten vetäisi taas juoksukengät jalkaan (muutin onneksi takaisin kaupunkimaisemiin).

En tiiä pääsenkö koskaan samoihin mittoihin kuin sä, Sara, mutta ihan älypaljon kiitoksia tästä postauksesta! Sillä aikaa kun sä oot salilla reenaamassa, niin mä makaan kotona ihaillen sun timmejä kuvia kateellisena. Hohhoijakkaa, kyllä mä tästä vielä joku päivä..

mari/vierailija (Ei varmistettu)

Sulla on upee kroppa! :)

Kysyisin muutaman tämmösen sarjassamme ''naisten tyypilliset treenausdilemmat'' kyssärin, eli kun treenaat ahkerasti niin ootko joutunu kokeen tämmöstä ''tissit kutistuu'' -efektiä? :D Tai oisko se sulle ihan ok jos niin kävis? Ja toiseksi, sun alakroppa näyttää niin timmiltä, et sulla ei varmaan oo yhtään selluliittiä, mut onko sulla joskus mahdollisesti ollu tai ootko saanu niitä haihtumaan just urheilun+ruokavaliomuutosten myötä? Ku yleensä porukat vaan manaa sitä et jos sitä kerran tulee niin se kans tulee jäädäkseen :D

Kaikkee hyvää sulle!

lättäpeppu (Ei varmistettu)

Moni muukin varmaan odottaa kuin kuuta nousevaa sun treenipostauksia ja varsinkin peppureenipostausta! Eli toivottavasti saisimme lukea niistä mahdollisimman pian :D Toinen asia mikä kiinnostaa on se että kuinka voisi sitten kun lumet tuosta sulaa niin yhdistellä juoksureenejä ja salia.. ja millaisia juoksureenejä olisi hyvä tehdä viikossa jos tavoitteena on vaikka puolimaraton eikä ole kovin paljon harrastanut juoksemista.

emmainkeri (Ei varmistettu)

Haha voi eiiii tulipa pitkä stoori :D Alotin ton kirjottamisen niin ettei muita kommentteja ollut vielä edes tullut mutta näköjään niitäkin kerkesi tulla tässä välissä aika roimasti :D
Viittisitkö Sara vastailla vähän noihin edellisiinkin postauksiin sun lukijoille (ellet oo sitä jo tehnyt) kun sieltä löytyy vaikka mitä kysymyksiä ja kommentteja. Thänkjuuu :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

mama2, hyvä kommentti ja pointti! Tarkotuksena olikin lähinnä tuoda mun oma uusi ajatusmalli esille ja kyseenalaistaa sitä laihuuden ihannointia ja omaa entistä meininkiäni jolloin tikkuvartalo oli kaiken sen treenin tavoitteena. Tiedän että niitä ihmisiä on paljon, jotka pelkäävät lihaksia ja elävät niissä samoissa ajatuksissa kun minä vuosi takaperin. Tämä oli ehkä enemmän juuri sellaisille osoitettu :)

-Sara

help ! (Ei varmistettu)

Olen juuri aloitellut salilla käymistä ja kun olet asiaan perehtynyt, niin ajattelin kysyä sinulta apua ! Jos sinun pitäisi tehdä saliohjelma 17vuotiaalle tytölle joka haluaa kiinteytyä, niin millainen se saliohjelma olisi ? Olisin todella kiitollinen jos voisit auttaa, sillä en ole googlettamalla löytänyt hyviä ohjelmia): Blogisi on aivan mahtava ja kroppasi upea, jatka samaan malliin ! (:

Gougoutsirbula (Ei varmistettu)

Ihana postaus, lisää tällasia! Oma ihannevartaloni on lihaksikas eikä mitenkään riutuneen näköinen. Ite treenaan tavotteena nimenomaan lihasten kasvattaminen eikä rasvanpoltto kiinnosta (en koe sitä tarpeelliseksi, kun oon aina ollut suht hoikka). Strong is the new skinny pitää todellakin paikkansa, ja sen lisäksi että niistä lihaksista on paljon hyötyä, se myös vaatii niin paljon enemmän kuin vaikkapa pelkkä laihduttaminen. Arvostus on siis pikkusen korkeammalla niitä kohtaan, ketkä oikeesti jaksaa bodata kovasti! Sä oot iso inspiraationlähde, tänks!

Herminica (Ei varmistettu)

Hmmm oma ihanne on aina, ihan aina ollut lihaksikas kroppa, ei sellanen överi mutta fitnessmuijien kropat sillon kun ei oo kuihtunut kisakunto- se on täydellinen. Edelleenkin ihmettelen oikeastaan tyttöjen tikkujalka-maniaa, en oo koskaan itse tykänny siitä. Kurveja pitää olla naisella, mutta ei läski- vaan lihaskurveja varsinkin sitä pyllyy ja etureisissä pyöreyttä sivusta katsottuna :) Siitä itse tykkään ja oon aina tykänny! :) Jotenkin se tasapaino pitää löytää kuitenkin omasta mielestäni niin, ettei tissit aivan täysin katoa jos se vaan on mahdollista :) Sellanen olis siis oma ihannekroppa koska perus laihasta en tykkää yhtään, löysä ei vaan oo omaan silmään se terveyden ja hyvinvoinnin symboli ei ylipainoisessa eikä hoikassa varressa :)

http://lolimte.blogspot.com

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

zeddsd, hei nyt hetipaikalla tsekkaamaan mun tekemiä kotitreenivideoita ja noita liikuntavideoita muutenkin (esim crossfit x4) hyviä vinkkejä kotitreeniin :) ehdottomasti voi saada ilman painojakin.

emmainkeri, vitsi ihana täydentävä kommentti! Sä kyllä tunnet mut hyvin :) Ihana emmainkeri! mahtavaa että tykkäsit ja mä oon onnellinen sun puolesta noista tavotteista! nyt mimmi tsempillä eteenpäin ja perse ylös!!!!

mari, hahaa mun olemattomat rintani tuskin pystyy enää kutistumaan, mutta joskus +10kg lihavampana ja löysempänä omistn ihan kunnon rinnat. Tätä tää on :D Ja pliis kyllä mulla selluliittia on!

lättäpeppu, syväkyykyt on avain pepputreeniin! Ja isot painot, pienet toistot. Mä saan niillä tuntumaan ihan parhaiten. Lisäksi kaikki tommonen hyppy ja toiminnallinen treeni, jossa viedään alavartalo maitohapoille toimii! Puolimaratonille löytyy hei netistä aika hyviä treeniohjelmiakin! Perus lenkkeily, eli lähtee liikkeelle siitä mitä jaksaa. Tommonen 5-10km pätkät 3-5x viikossa on oikeen hyviä. Sitte vetää muutaman 15-20 setin ennen maratonia :) Mä oon tehnyt juoksuvideoita joita löytyy tuolta "juksuvideot" osiosta!! Katso läpi :)

help, sullekkin vinkiksi noita mun "liikuntavideoita". Niitä löytyy tosta oikeelta sillä nimellä! Ihan perus salijuttuja videolla :) Kiitos paljon ja tsemppiä!!

Gougoutsirbula, mahtavaaaaa! Näin juuri, sama homma ton arvostuksen kanssa. Te ootte mun inspiraatioita myös! Tsemppiä <3 jesss :)

-Sara

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Herminica, kuulostaa hyvältä!! :) Hyvin kuvailtu :)

-Sara

missvee (Ei varmistettu)

Ihanaa sainkin vastauksen pepputreeniin eli isot painot ja pienet toistot. Olen käynyt säännöllisesti muutaman kuukauden ajan 3 kertaa viikossa salilla ja ollut vähän hukassa just pepun suhteen haha. vaikka sekin on yksilöllistä, niin osaisitko jotain suuntaa antavia paino/toisto määriä sanoa? millä esim. itse olet aloitellut?
Kiitos, jos vastaat! Pakko sanoa, että oot ihan mahtava niin sisäisesti kuin ulkoisesti <3

hennnaaaa (Ei varmistettu)

Mulla on vähän sekavat fiilikset kun oon nyt alottanut treenaan enemmän ja oon sillai ihan normaalin kokonen, mutta se on läskiä ei lihasta. Ja sit mua pelottaa että musta tulee liian "iso". Mutta ei se kai voi tapahtua kuitenkaan niin nopeeta? :D Teen yleensä lihaskuntoo ja sitten loppuun vielä puol tuntii aerobista, että rasvanpolttokin tehostuu? Onks tää ihan kakka puhetta? :D Toisaalta ois ihana olla tosi laiha ja pieni, mutta tykkään että mulla on peppu!!! :)) Mutta salitreeni myös polttaa rasvaa, että periaatteessa myös laihdun vaikka lihakset kasvaa? ääääh, ihan sekasin ajatukset. :D

Sonialsd (Ei varmistettu)

you are my inspiration even if i don't understand what you write I love you|

larpasa (Ei varmistettu)

sulla on upee kroppa!

jes! (Ei varmistettu)

Sara, oot aivan mieletön :) Upea asenne, inspiroit miuta tosin paljon!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

missvee, mahtava juttu! :) kiva että oot innostunu! Toi on niin yksilöllinen toi painohomma että kannattaa oikeesti vaan kokeilla. Esim pelkkä 20kg painonen tanko on hyvä alkuun ja 8-12 toistoa :)

hannaaaa, kuulostaa hyvältä treeniltä :) treeniin liittyvät jutut on just siitä ongelmallisia kun erilaisia teorioita rasvanpoltosta ja lihasten kasvattamisesta tulee kokoajan ja vanhoja kumotaan jne, joten tiedän tunteen! Rasva palaa aina, mutta korkeimmissa sykkeissä lihakset ovat myös työssä. Tommonen 30min aerobista ja esim kädet +keskivartalo tai 30min aerobista ja jalat + keskivartalo on mun mielestä hyvä perustreeni :)

Soniaslsd, haha thanks so much! I'm just telling how I used to adore skinny people and always wanted to be very skinny! Nowadays my ideal body is more muscular and fit! :)

larpasa, apua kiitos! :D

-Sara

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

jes!, voi ihana kuulla!! :) kiitos mielettömästi <3

-Sara

miramariia (Ei varmistettu)

tosi hyvä postaus! mulla itellä on tavoitteena saada painoa pois ainakin 10 kiloa ja kun ollaan se ylimääräinen turha rasva saatu hittoon, alkaa lihasten treenaaminen (:

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

miramariia, kiva että iski! :) kuulostaa ihan mahtavalta! Hurjasti tsemppiä!! Asenteella lopputulokseen eikö! :)

-Sara

Rezzziiii (Ei varmistettu)

Millo mennää treenailee yhes nainen hääääää?! :DD ihan mahtava postaus. Itellä menny ajatusmaailma just tosta samasta tähän nykyiseen.

embbbu (Ei varmistettu)

Nyt kuulostan tosi lipevältä ihkufanittajalukijalta, mutta siis mun ihannekroppa on aika pitkälti tollanen ku sulla! Taidanki ottaa tän kevään treenitavotteeks päästä tohon kuntoon missä sä oot nyt, hehe...

Pepputreenipostausta odotellessa! ;)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Rezzziiii, siis mä veikkaan jopa et tän vuoden puolella?? :DD nyt perkele päivä ja kellonaika ja tapaamispaikka lukkoo sillee että oikeesti nähdää!! Hyvä areeez, bodauspv luvassa siis? Mulo sulle muuten viikon tutustuminen elixialle. Menipäs taas yli tääki vastauskommentti, pus <3

embbbuuu, eikä!! :D voi apua kiitos hömppä!

-Sara

Akakaputo (Ei varmistettu)

Ihan kivaa pohdintaa. Ihmiset kuitenkin keskittyvät nykypäivänä aivan epäolennaisiin asioihin elämässään; statukseen ja ulkonäköön. Suurempi huolenaihe kuin harjoittelun tuottamat todelliset tulokset on se miltä ulospäin näyttää. Sen mukaan asetetaan tavoitteet ja hankitaan ilmapallolihakset, joissa ei ole todellisuudessa mitään toiminnallista. Jos käyttää liikuntaan/urheiluun useita tunteja lähes joka päivä, eikö olisi järkevämpää kehittää ominaisuuksiaan tuona aikana tehokkaasti eikä miettiä miltä peilikuva näyttää. Jos kutsuu itseään urheilijaksi tai edes liikunnalliseksi kannattaisi pohtia omaa arvomaailmaansa myös siltä kantilta. Todellisuudessa arvokkaampaa kuin mikää ulkonäöllisesti saavutettu tekijä on fyysiset ominaisuudet joita erilainen harjoittelu kehittää. Pidän jopa surullisena jos käyttää 10h+ tuntia viikossa urheiluun vain ulkonäollisten tavoitteiden takia.

No disrespect.

teezyy (Ei varmistettu)

IHAN MIELETÖN! kiitos, tulin äkkiä vilkasemaan blogiasi motivaatioksi omaan treeniin! :)

jeppiiiis (Ei varmistettu)

Yhh.. jos olisin äijä ni en syttyis.. oot liian laiha =( maha on olematon!

huohhuoh (Ei varmistettu)

Aika hauska tää:D Tiedät varmasti todella hyvin itsekin, että sinulla on hyvä vatsa ja sitten läväytät nuo ennen-kuvat, ihan vain saadaksesi kalasteltua mahdollisimman paljon kehuja ja näitä: Oi Sara ei sun tarvii tehdä mitään tolle kun tuo on täydellinen..." Voi voi säälittävää suoraansanoen. Itse esittelisin vaan ylpeänä eikä tollalailla laitan nämä ennen-kuvat tästä huonosta kropastani-tyylillä. Huoh. No, jokainen tyylillään.

kissthesky (Ei varmistettu)

oot kyllä tosi hoikka, vaikkakin samalla lihaksikas! mun oma tavote on semmonen kiinteä ja muodokas, jotain beyoncen tyylistä :) tikkulaihuudesta en viehäty!

jannij (Ei varmistettu)

Sun vatsas on aivan mieletön! Itsellä siis kesään mennessä tommonen vatsa tavoitteena tämmösen pömppiksen sijaan (:
Olis mahtavaa ja kertoisit vaikka vähän että mitä kaikkee sun salitreenis sisältää.

Katariina-liisa (Ei varmistettu)

Mikä pituinen olet ja kuinka paljon painat? :) Näytät niin hyvältä!

Noora__ (Ei varmistettu)

VOi kun ihana vatsa! Itsellä tuommoinen tavoitteena! :)

Jambre (Ei varmistettu)

Wau, olet todella hyvässä kunnossa! Pakko sanoo, että sun takapuoli on semmonen millasen ottasin mielellään myös itselleni :D Itse yritän kovasti pienentää tätä keskivartaloa sekä reisiä, mutta työn takana on. Tsemppiä sulle kevääseen :)

essii (Ei varmistettu)

paljon tsemppiä! ihan mieletön kroppa jo nyt :-) ja sulta saaa ihan älyttömästi motivaatiota omiin treenailuihin!:-)

Kyllästyttävää (Ei varmistettu)

Ihan hienoa että jotkut jaksaa treenata ja liikkua. Mutta en silti ymmärrä että koko elämä pyörii sen ympärillä kuinka timmi on sieltä tai täältä. Missä on se elämän nautiskelu. Ja jos noin kurinalaista elämää viettää ja treenaa vaan koko ajan se jää pois. Ja kaikki ihmiset jotka vaan tuijottaa sitä omaa kroppaa, niin sokeutuu omalle minäkuvalle jossain vaiheessa ja aina se menee överiksi, niin laihduttajilla kuin treenaajilla. Mutta niinkuin joku sanoi, kukin tyylillään. Nykypäivänä ei tuijoteta muutakuin ulkoisia tekijöitä. Silti voi olla nätti ja ihan hyvässä kunnossa vaikkei koko elämä sen ympärillä pyörikkään. Ja juuri tällaiset blogit vain ruokkii sitä. Ennen Sara sullakin oli rennompi asenne elämään ja se myös näkyi sun blogissa.

määäävain (Ei varmistettu)

Ihana postaus!!!!! Aloin miettimään, käytätkö palautus/proteiinijuomia?Jos, niin mitä? :) Ja mitä hyötyä niistä on, lihottaako?
kiitos jos vastaat, u rock <3

Kova treeni, paras treeni :) (Ei varmistettu)

Todellakin: "strong is the new skinny". Naiset ihan turhaan pelkää laittaa salilla kunnon painot laitteisiin, koska pelätään lihasten kasvavan liian isoiksi. Naisilla lihasten kasvu on hitaampaa kuin miehillä, eikä jatkuva treenaaminen kevyillä painoilla edes kehitä.

Ite lataan aina kovat painot laitteisiin, tankoon ym. Treenin pitää tuntua ja näkyä, ja lihaksia saa olla (ei mitään kehonrakentaja-osastoa, mutta kunnon kauniit, jäntevät ja erottuvat lihakset). Lisäksi kovassa treenaamisessa on yksi superhyvä etu: saa ja pitää syödä tosi paljon (tietysti laadukasta ruokaa)! Syöminen kun on myös tosi kivaa :)

Nepsu123 (Ei varmistettu)

Pakko vastata sulle nimim. Kyllästyttävää. Ihan aiheellinen kommentti kyllä, mutta en usko että kellään joka treenaa paljon on pelkästään se timmi ulkonäkö kantavana voimana. Ajattelin oikeastaan aika samalla tavoin kuin sinä, ennen kuin kuokutuin salilla treenaamiseen ja sitä kautta terveelliseen ruokavalioon. Aamulla herätessä 5.30 et kerkiää salille ja pitkä esim kouluduunipäivä edessä, ei siinä auta mitkään mielikuvat täydellisistä pakaroista repimään mua sängystä ylös. Se on se fiilis mikä treenaamisesta saa ja sen saa "palkinnoksi" heti kuluvaan päivään. Käytännössä mietin kuinka paljon energisemmin mun päivä tuleekaan sujumaan jos nyt meen sinne salille. Tavallaan se on just sitä elämästä nautiskelua parhaimmillaan mulle nykyään. Ulkonäköseikat on nekin kyllä tärkeitä sitä ei käy kieltäminen, mut ne on sellaisia kauaskantoisia juttuja jotka toimii lisämotivaattoreina aika ajoin varsinkin kun huomaa muutoksia itsessään.

mmminde (Ei varmistettu)

Ehdottomasti vähän lihaksikas vartalo!! Ensinnäkin se on tietenki terveellisempää olla vähän lihaksikas ku aivan tikkulaiha, ja se myös tietenki vaikuttaa jaksamiseen ja terveyteen! Aivan ihana kroppa sulla kyllä on jo nyt!! Itelläki motivaatio heti kasvo :D

jenny9876 (Ei varmistettu)

Sulla on nyt just sellanen vartalo, johon itse tähtään!

gousara (Ei varmistettu)

Sara, mun mieleen tää postaus ehdottomasti! :) Ja tämmönen kysymys joka on käyny mielessä monesti näitä sun juttuja lukiessa, että ootko ikinä ajatellu fysioterapeutiksi/pt:ksi opiskella? Sä sopisit siihen loistavasti! :---)

Suz (Ei varmistettu)

Tosi mahtava postaus, jes! Just samoilla linjoilla mennään tuon ihannekropan suhteen. :-) Isosti tsemppiä, tuut varmasti saavuttamaan tavoitteesi, kun oot niin sisukas!

Vähän ihmetyttää nuo ylikriittiset kommentoijat, mutta toisaalta veikkaan, että osa (huom, OSA) niistä on sellaisia ihmisiä, joille liikunta/urheilu on vain taakka ja "pakko". Silloin voi olla vaikea ymmärtää niitä tyyppejä, jotka urheilevat ihan omaksi ilokseen ja siksi, että siitä tulee hyvä olo. Tottakai ulkonäkötavoitteillakin on merkitystä, mutta niin kuin joku jo ylempänä kommentoikin, ei pelkkä unelmakropasta haaveilu riitä kiskomaan salille tai juoksulenkille, ei ainakaan siis säännöllisesti. Kyllä sellaisen lähes jokapäiväisen urheiluhimon taustalla on paljon muutakin kuin tarve laihtua/kasvattaa lihasta/muuten muokata kroppaa.

Jatka Sara samaan malliin, me kannustetaan sua täällä ihan kympillä! :-)

Pages

Kommentoi