Treenivaatteiden shoppailua - TOP 5

Tickle Your Fancy

Näin tän ensimmäisen Adidaksen college-paidan viikonloppuna mun ystävällä ja sori nyt vaan, mutta pakkohan mun on saada sama. Ellin uuden paidan inspiroimana eksyin siis Stadiumin sivuille rakastumaan (taas).

Oon viimeaikoina heilunu aika paljon trikoissa, löysissä college-paidoissa ja värikkäissä tennareissa. Sitte vielä aviatorit ja parkatakki, niin asu on paketissa. Ennen omaksuin tommosen setin vaan salilmatkoille, mutta nykyään homma toimii ihan vapaa-ajallakin :)

Adidas college TÄÄLTÄ, Nike t-paita TÄÄLTÄ

 

Reebokin tennarit TÄÄLTÄ

 

Sweet SKTBS college TÄÄLTÄ, Adidas trikoot TÄÄLTÄ

 

sis. mainoslinkkejä

 

 

T.Sara

Kommentit

Suz (Ei varmistettu)

Eiii, mun pitää lopettaa sun blogisi lukeminen, tää tulee mulle kalliiksi! :''D No eivaan, mahtavaa kun joku vinkkailee hyviä treenikamppeita. :-)

Suz (Ei varmistettu)

Eiii, mun pitää lopettaa sun blogisi lukeminen, tää tulee mulle kalliiksi! :''D No eivaan, mahtavaa kun joku vinkkailee hyviä treenikamppeita. :-)

Suz (Ei varmistettu)

*Treeni- JA muita kamppeita, piti sanomani!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Hahaa niin tulee mullekkin :D no blogien lukeminen on kuitenkin ilmasta, niin eiks sit jotain voi tilailla itselleen? leikitään että se on sitte hinta tän lukemisesta ;)

nöpöö (Ei varmistettu)

kävinpäs ostamassa tänään sun mainospuheiden ansiosta ensimmäiset nike free run kenkäni :D ja ne relay caprit... :D eikun urheilemaan !

minzki (Ei varmistettu)

Tällänen hassu kysymys et missä pidät vesipulloo juoksulenkeillä vai pidätkö ollenkaan mukana :D? ja sit mistä löytyis helsingin parhaat juoksumaastot, töölönlahden tiedänki mut muita ?
oot nii inspiroiva et vasta ite tän vuoden puolella saanu treeni innostuksen, kiitos siitä!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Kävitkö!! oioi oon varma että tykästyt ! Kerro hei fiiliksiä kun oot käyny testaamassa :) Mut hieno kuulla, treeni-intoa!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

mulla ei oo vettä messissä lainkaan, tankkaan ennen ja jälkeen. Kesäisin kovilla helteellä saatan pitää vesipullovyötä! Hei mahtava kuulla, ihana juttu :) Mä juoksen paljon semmosta hietsu-ruoholahti-kaivopuisto-tuomiokirkko-kruunuhaka -lenkkiä. Eli kierrän tota rantaviivaa pitkin :) Arabianranta-vanhakaupunki-viikki -akseli on kovassa käytössä myös!

sartsaaaaa (Ei varmistettu)

äh mun kommentti on kadonnu jonnekki - se ei oo koskaa ehkä edes lähteny tai sitten tyhmä mie en löydä sitä! eli sori vaan jos tää tulee nyt uudelleen..:) mut nii ois kiva jos tekisit sellasen postauksen missä esittelisit kuvien ja pienten arvostelujen kera sun useiten käytössä olevia lenkkareita ja salikenkiä ! oon niin rakastunu sun ihanan värisiin nikeihin !! ja uudet salikengät ois hakusessa ja ehkäpä lenkkaritki ni ois kiva saada vähän suurkuluttajalta vinkkiä :)

Kommentoi