Treenivideo 6

Tickle Your Fancy

Holaa. Mulla on ollu taas niin hektisiä päiviä tässä, että hyvä jos hengittää kerkeää. Tässä tulis kuitenkin pitkästäaikaa perinteinen 15x3 kotitreenivideo, jota okei ei ole kuvattu kotona, mutta tarkotuksena olis tehdä tota siellä! Suunnittelin ohjelman teidän toivomien lihasryhmien mukaan eli luvassa reisiä, takapuolta ja keskivartaloa! :)

TÄMÄ LÄPI KOLME KERTAA:

*askelkyykky eteen - keskelle, polvi syliin - askelkyykky taakse x15

* lankussa risti käsi ja risti jalka nousee *15

* selinmakuulla heitä kädet ylä oikealle ja jalat ala vasemmalle - kädet ylä vasemmalla ja lat ala oikealle x15

- kesto n. 20min

Mun mielestä sopivan haastava pätkä! Mutta mitäs te tykkäsitte? Kommentteja, toiveita ja kysymyksiä kehiin :)

T.Sara

Kommentit

SVM (Ei varmistettu)

Pitääkin testata, näyttää hyvältä!

Hyvää nimipäivää muuten! :)

www.enkeksimitaantahan.blogspot.com

SVM (Ei varmistettu)

Pitääkin testata, näyttää hyvältä!

Hyvää nimipäivää muuten! :)

www.enkeksimitaantahan.blogspot.com

laura (Ei varmistettu)

tosi kivalta vaikuuttaa, täytyy testata kunhan parannun kuumeesta ensin ! :)

Tiia. (Ei varmistettu)

Täytyypä tosiaan kokeilla kun pääsen kotiin :P Vaikutti oikein hyvältä :)

http://d-oris.blogspot.com

juhuu (Ei varmistettu)

milloin aiot laittaa vastaukset tohon movie night-postaukseen?

:) (Ei varmistettu)

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!!

:) (Ei varmistettu)

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!!

:) (Ei varmistettu)

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!!

:) (Ei varmistettu)

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!!

sunshine (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, testaan ihan kohta.
Ja hauskaa nimipäivää! :)

moi:) (Ei varmistettu)

heii tuli vain mieleen että millaisia kuulokkeita käytät soittimellas sillon ku urheilet, erityisesti juokset?mun pitäis ostaa uudet kuulokkeet ku nykyiset ei pysy hyvin korvissa juoksun aikana :Dmillaisia sä suosittelisit ja minkälaiset todellakin PYSYY urheilussaKIN hyvin korvissa?? :)

Fanni (Ei varmistettu)

ooot niin reipas ! :---)

http://fannie-l.blogspot.com

aaansku (Ei varmistettu)

Vastaa moi:) nimimerkille pliis mullaki nimittäin sama kysymys pyöriny mielessä! :)

Sugaryflavour (Ei varmistettu)

Moikka! En tiedä mistä tämä nyt tuli mieleen, mutta ajattelin kysyä sulta, (en tiedä ootko jossaain aiemmin kertonut) mutta että kauan olet ollut sun nykyisen poikaystävän kanssa yhdessä? Ja se tykkää ihan käydä sun kaa vaikka shoppailee, syömässä ja matkoilla? :-D Ku aloin vain miettimään..
Onks sulla aiemmi ollut kuin pitkiä suhteita? :)

Voisitko vastata tähän? =) kysyin jo aiemmin.

laureliini (Ei varmistettu)

hyvää nimipäivääää!=) ja mikä kamera sulla on:o? ja tosi ihania nämä treenivideot!

... (Ei varmistettu)

Hoover 'hallitusti', hienoa kehonhallintaa... :D Lantio vatkaa ihan miten sattuu, aika jäätävän näköistä. Jalkaa ei oo tarkoitus saada mahdollisimman korkealle, riittää, että se irtoaa maasta, jolloin painopiste muuttuu. Suosikki-lehdelle terveisiä, että varmaan löytyis ihan liikunta-alan ammattilaisiakin tekemään näitä videoita. Sais porukka ainakin oikeat neuvot ja liikkeet tehtäis niin kuin kuuluu...

kysymys! (Ei varmistettu)

ku oot urheilun ystävä ja tiiät varmaa aika paljon näistä niin onko just esim noista liikkeistä tossa videolla hyötyä tehä esim aamuin illoin vai onko noista hyötyä vaan treenin ohella? Jos on hyötyä muutenkin ni mitä?

kiitos jo etukäteen vastauksesta:)

Kati (Ei varmistettu)

Hello, i don't understand a word from what you're saying in your videos but i love to watch them :-) But may i have a little comment on how you do the thing whit your leg to the front and to the back. I can see that you put a lot of attention on how you use your arms. But when you fall to the front with your leg your arms aren't according your legs, if you understand. You need to have your opposite arm en leg up. You see? When you have your leg in the back, you do it correct. It's just a little comment, maybe it can help you :-) Keep up doing the good work! Greetings, a reader x

sara.tickle (Ei varmistettu)

SVM, kiitooos :) jes!

laura, suosittelen :) paranemisia!

Tiia, vitsi, tosi kiva kuulla

jhuu, dunno :o

:), kiitos!! :)

sunshine, kiitti hehe!

moi:), mä oon luovuttanu kalliiden kuulokkeiden kanssa koska rikon kuulokkeet kun kuulokkeet aina tasaisin väliajoin. Mulle riittää ihan perus nappikuulokkeet jollai 15eurolla! :) pysyy!

Fanni, haha oonko :D

aanskuu, vastasin :)

Sugarflavour, oon seurustellu Simonen kanssa n. 10kk! Kyllä se tykkää käydä ja tykkää shoppailla itsekin :) on ollu aiemmin pitkiä suhteita

laureliini, heeeyy kiitos! mulla on canon eos 500d

..., hahaa :D kyllä teitä aina joka paikasta löytyy. Sinnepäin terveisiä, että tommonen epätasainen alamäkinurmikko yhdistettynä siihen ettet nää itseäsi peilistä voi olla yllättävän haastavaa. Toki jalkaa saa nostaa vähemmänkin jos haluaa vain painopisteen muuttuvan, mutta vahvalla keskivartalolla ja jalan korkeammalla nostolla liikkeeseen saa lisää tehoa

kysymys, treenin yhteydessä on tietty tehokkaita, mutta miksei aamuin tai illoinkin :) Ihan miten vaan itse tykkää!

Kati, I know what you mean, but that's just easier to me :) thanks anyway! :)

-Sara

Niina (Ei varmistettu)

mulla ois postaus toive. voisitko pitää esim viikon ajan ruokapäiväkirjaa? :)

... (Ei varmistettu)

Ensin kannattais saada se perusliike kuntoon ja lantionhallinta kondikseen, ja sitten vasta alkaa nostelemaan sitä jalkaa ylemmäs, jolloin pakarakin tulee mukaan, tai yli päätään alkaa lisäilemään sinne perusliikkeisiin mitään 'ylimääräistä'. Huomaa, että sun treenitieto on peräisin jostain BodyPump -tunneilta :) Tsempit sinne! :D

HUIHAI (Ei varmistettu)

sun keskivartalo on tosi kunnossa, kun teet sen noin helposti, tosi rankkoja noi 2 vikaa liikesarjaa....tärisin ja värisin kun yritin. Oon aika hoikka, mut vatsalihakset kai huonot kun oli niin vaikeeta. toi lankku oli melki mahoton

SVM (Ei varmistettu)

Eiköhän Saralla ole jo koulutuksensakin (liikunnanohjaaja?) perusteella aika paljon treenitietoa ja tuntemusta. Ettei ole pelkästään missään jumpissa vatkattu menemään :)

Lankku on kyllä raskas liike, ilman mitään jalkojen nostojakin!

Heidi (Ei varmistettu)

tykkäsin tosi paljon tälläsestä treenistä ja musta on ihanaa että uskalsit lähteä ihan julkiselle alueelle treenaan :) oot ihanan inspiroiva, valoisa ja aito! :) mukava nähä että välillä hengästyy tai kaikki ei mee ihan käsikirjoitetusti :)

http://facetomorrowtoday.blogspot.com/

ennii (Ei varmistettu)

täää jumppavideo on iha tosi hyvä ;)) enemmän tälläsiä ! mäkii innostun kokeilee , ja en noi mun mielest kyl mitään kauheen helppoja ole .. ite ainakii hengästyin ja meinasin kaatua siin samas liikkeessä ku sä !

A (Ei varmistettu)

Sellaista kysyisin, että jos ei vielä vatsalihakset ole niin hyvässä kunnossa että pystyisi tuohon vatsalihasliikkeeseen ilman että ristiselkä nousee, mitä suosittelisit? :)

barbiegames (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.