TREENIVIDEO & HAASTE

Tickle Your Fancy

Ensimmäinen video it is! Fiiliksiä toissapäiväiseltä Voimatunnilta. Tempo on tunneilla sen verran kova, että videokuvaaminen on suht haastavaa, mutta saatiin kuin saatiinkin vähän fiiliksiä tallennettua!

Tämän vuoden puolella aloin tosiaan käymään TFW -salilla myös voimatunneilla. Kaksi kertaa viikossa mennään voimaa. Periaatteessa alkuviikosta keskitytään yläkroppaan, ja loppuviikon voimatunneilla vedetään enemmän alakroppatreeniä. Nämä tunnit muistuttavat enemmänkin toiminnallista salitreeniä. Tosin koska pareittain ja vuorotellen tehdään, toinen on aina tsemppaamassa ja valmentamassa (ja meidän tapauksessa myös kuvaamassa, haha) vieressä. Juuri mietin tässä, että mitäköhän koko hommasta tulisi jos pitäisi mennä yksin treenaamaan. Kukaan ei olisikaan korjaamassa tekniikkaa tai psyykkaamassa korvan takana.

 

 

 

HAASTE: Treenin alkuun vedettiin muuten haaste! Ja täten haastan kaikki teidätkin vetämään tämän!

  • 25 ojentajapunnerrusta
  • 25 istumaannousua (video)
  • 50 vuorikiipeilijää (video)

Kaikki tosiaan täysillä putkeen! Haaste on tarkotus vetää 2kk päästä uudestaan ja katsoa paraneeko aika. Mun aika oli nyt ekalla kerralla 1:18. Toi on varmasti suht iisi päihittää, pistäkäähän rikki! :D

 

Päivän treeni:

Patteri 1:

  • etukyykky  5 x 4
  • pystypunnerrus 6, 5, 4, 3, 2

Patteri 2

  • leuanveto 3 x 5
  • kahvakuulaheilautus 3 x 10

Patteri 3

  • hauiskääntö kahvakuulalla 3 x 12
  • punnerrus 3 x 8

 

We filmed a short video from TFW Helsinki earlier this week! Here's my typical strength workout with the basic exercises. Enjoy! :) 

 

T. Sara

Kommentit

Marikaa (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtavaa! Kunnon motivaatiopläjäys tää video.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihaa!! :)

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Tosi kiva video! Videoille siis peukkua :) löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten, mutta olen jo kahlannut varmaan kaikki treenijuttusi läpi - tosi inspiroivaa! Olen itse harrastanut crosstrainingia ja tämä TFW vaikuttaa olevan samankaltaista. Ikävä lajin pariin on kova, ehkäpä kokeilen seuraavaksi tätä :) jatka samaan malliin Sara, blogistasi jää tosi positiivinen fiilis!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihan huippu juttu! Tervetuloa tänne! :) Samoja juttuja on crossfitiin liittyen paljon, mutta erona on se, että crossfit on kilpailulaji. TFW on tavallaan metodi ja treeneissä kilpaillaan ainoastaan itseään vastaan. Tsemppihenki tällä salilla on ihan huikea!!

Noora (Ei varmistettu)

Propsit videosta, siinä oli asennetta! Nosti kyllä huomattavasti omaa motivaatiota :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihan mahtavaa kuulla!

Marja (Ei varmistettu)

Oot pelottavan riutuneen näkönen :(

J (Ei varmistettu)

WHAT?!

Neppu (Ei varmistettu)

Hei, tälläsiä lisää! Just sopivan mittanen :D ja toisten treeneistä saa aina jotain vinkkiä omiinkin :D. Toi teijän treeniporukan yhteishenki vaikuttaa kyllä niin kadehdittavan tsemppaavalta...<3

saratickle
Tickle Your Fancy

heiii kiitos kovasti! Se on ihan paras <3

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ihan mielettömän motivoiva video! Tästä sai vähän vinkkiä omaankiin treeniin, haluaisin nimittäin alkaa salilla tekemään vielä enemmän tollasta toiminnallista treeniä, eikä vaan "perus" salitreenejä..

saratickle
Tickle Your Fancy

Salitreenin päivitys kyllä tuo ihan uutta motivaatiota! :) Mä lupaan tehdä tämmösiä joskus uudestaankin :)

Miss T (Ei varmistettu)

Ihana, super-motivoiva video! Respect for you, näytät olevan hyvässä kunnossa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes, kiitos! :)

laura (Ei varmistettu)

Moikka, aloin miettimään, että onko noille tunneille joku ns. "tasovaatimus"? Tai itse kauhistelin lähinnä tuota 25 ojentaja punnerrusta, eli onko kaikki pakko jaksaa juuri niin kui ne on sanottu vai oliko tuohon tarjolla jokin "kevyempi" versio?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tasovaatimuksia ei ole, ainoastaan itsään vastaan kilpaillaan. Eli mikäli punnerrukset ei menisi jalat maassa niin sitten vedät polvet maassa. Toki korvaavia liikkeitä on aina, esim rengassoutu toimii tässä myös :)

Tuuli (Ei varmistettu) http://www.tuulivalo.fi

Hei huippu video! Mäkin rakastan tollasta toiminnallista treeniä, sen jälkeen salille paluu ja normihauiskääntöjen vääntäminen kuulostaa tosi tylsältä... Millä ohjelmalla editoit sun videoita? Haluaisin opetella editoimaan ja mietin millä ohjelmalla olisi helpointa aloittaa. Latasin Lightworksin mutta se ei taida olla mistään simppeleimmästä päästä. Kiitos etukäteen!

T.Tuuli

saratickle
Tickle Your Fancy

Toiminnallisuus on parasta!! :) Mä editoin ihan vaan iMoviella. Se on supersimppeli ja kätevä :)

Iida (Ei varmistettu)

Sulla on kädet ja selkä ihan törkeen nätissä kunnossa! Kadehdin!

saratickle
Tickle Your Fancy

wow kiitos! :)

Seuraaja (Ei varmistettu)

Aika kökköä verrattuna aikaisempiin treenivideioihin takavuosilta.

saratickle
Tickle Your Fancy

:D Mikäli viittaat suosikin kotitreenivideoihin niin niitähän tehtiin aikamoisella tuotantotiimillä ja mun rooli oli tosiaan ainoastaan esiintyä niissä. Leikkaus, editointi ja ohjaus tuli ulkopuolelta jne. Tämä tosiaan vaan lyhyt fiilistelyvideo treeneistä.

Maril (Ei varmistettu)

Olen ymmärtänyt, että juokset aika paljon. Minkälainen treeniviikkosi on: kuinka paljon juoksua ja kuinka paljon toiminnallista treeniä voimaharjoittelun lisäksi?

Lisää vaan treenijuttuja, näitä on tosi inspiroivaa seurata! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Paljon eli 1-2x viikossa :D Nopeatempoinen circuit treenaus on oikeastaan korvannut sen lenkkeilyn. Tosiaan toukokuussa häämöttää köpiksen maraton eli sille aletaan kunnolla treenaamaan tossa maaliskuun puolella :)

Mun treenaamisesta tulossa postaus mm. tänään illalla!

Kiitos paljon!

PT (Ei varmistettu)

Moi Sara!

Yritin jo kommenttia laittaa, muttet ilmeisesti julkaissut sitä?

Mutta siis. Kantsii kiinnittää huomiota kyykkyjen tekniikkaan, näyttäisi että sulla menee polvet yliojennuksen kautta lukkoon.

Hyviä treenejä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oo kyllä tommosta kommenttia tullut? :) Mä kyllä kiinnitän huomiota siihen ja tämänkin videon olen käyttänyt valmantajilla. En koskaan vedä polvia lukkoon :)

Kommentoi