Treenivideoita: juoksua ja kotitreeniä

Tickle Your Fancy

Kovasti kysellään juoksusta ja kotona tehtävistä treeneistä! Muistuttelen vielä tämmöisistä videoista, joita oon tehnyt pari vuotta takaperin :) Näistä voi nappailla hyviä vinkkejä omaan ohjelmaan. Itsekin oon unohtanut noista jo monia ja oli kiva napata pari juttua nykyiseen treeniin!

kuva: Kai Kuusisto

Juoksuvideoissa vastailen teidän lähettämiin kysymyksiinne ja kerron perusjuttuja juoksusta! Välineet, ravinto, tekniikkaa, juoksukenkiä jne! :)

Juoksu 1

Juoksu 2

Juoksu 3

Seuraavat kotitreenivideot sisältävät ekoissa videoissa helppoja ja jälkimmäisissä vähän haastavampia liikkeitä kotona tehtävään treeniin ilman välineitä! Videoissa tulee lihaskuntoliikkeitä kropan jokaiseen osaan. Sopii aloittelijoille ja enemmän liikuntaakin harrastaneille! :)

Kotitreeni 1

Kotitreeni 2

Kotitreeni 3

Kotitreeni 4

Kotitreeni 5

Venyttelyvideo

T.Sara

Kommentit

Enena (Ei varmistettu)

Sun blogi on MAHTAVA, just sopivassa suhteessa lifestyle-, muoti-, liikunta- ja höpinäasiaa :) Tosi kiva myös huomata, että ehdit nykyään tuottaa tänne niin paljon uutta ja rentoo sisältöä.

Enena (Ei varmistettu)

Sun blogi on MAHTAVA, just sopivassa suhteessa lifestyle-, muoti-, liikunta- ja höpinäasiaa :) Tosi kiva myös huomata, että ehdit nykyään tuottaa tänne niin paljon uutta ja rentoo sisältöä.

jannnna (Ei varmistettu)

Muikkeli on vetäny ittensä soppeliin kuntoon! ;D Vertaa sun reisiä noissa juoksuvideoissa ja tällähetkellä, oh my... En oo ikinä kommentoinut, salaa vaan ihaillut, mutta nyt oli ihan pakko. Oot huippu hyvän näkönen ja kunto näyttää mahtavalta, ihan huikeeta! :)

Paula12345678 (Ei varmistettu)

Siis en ymmärrä miksi ihmiset vauhkoo sun nykyisestä kunnosta? Minusta olit paljon sporttisemman ja kiinteemmän, sekä terveemmän näköinen näissä videoissa kun nykyään.
Olet toki sporttinen vieläkin, mutta itse näen sinun vaan saaneen painoa ja paljon isommat reidet?

Juoksian solakat lihakset sopivat minusta sinulle paremmin kuin paksut pölkky reidet!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

No nää on just niitä paljon puhuttuja mielipidekysymyksiä :) kantasi tuli ainakin perille

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi vitsi, niin kiva kuulla! :) mahti juttu!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ihanaa kun päätit kommentoida!! :) haaa vitsi, kiitti!

beingthesuccessstory (Ei varmistettu)

Paula12345678:n kommentti...korvasta sisään ja toisesta ulos ja sitten vessasta alas!
Sara, you rock! Sulla on mielettömät sporttibeiben reidet! Strong is the new skinny <3

batmanwoman (Ei varmistettu)

Jes näistä saa hyvää inspiraatiota itellekkin :) pakko hehkuttaa että minä, joka inhoan juoksua, oon käynyt jo muutaman kerran juoksulenkillä ja tänään spinningissä, ja fiilis on ihan mahtava! Sä oot suuri osa sitä inspiraatiota mikä mut sai liikkeelle ja nyt sanon goodbye fat ja welcome muscles!! Jee! Oot paras!

hannnele (Ei varmistettu)

iha sikahyviä nää sun tekemät videot! jos mä kumminki kehtaisin pyytää vielä lisää... :) jos sä jossain vaiheessa kerkeisit/jaksaisit tehä joskus videon erinlaisista vatsalihasliikkeistä mitä voi tehä kotona ilman painoja ym ja millä sais vatsalihakset kivaan pumppiin ja vatsan litteeks? mulla on ongelmana vatsa ja en tiiä mitä sen kans tekisin. mut kiitos jo etukäteen! tää sun blogi on ihan mahtava ja sä ihmisenä kans tosi ihanan oloinen, kiitos tästä sun inspistä antavasta blogista! :)

lil_sandy (Ei varmistettu)

Ajattelin just tänään, että lähetän sulle meilinä sellaisen seinätekstin missä pyydän sua tekemään blogipostauksen liikunnasta aloittelijoille :)

Sulla on tosi monipuolinen blogi ja on pakko käydä joka ikinen päivä tsekkaamassa :D

Onks sulla mitään osoitetta mihin voi lähettää jonkinmoisen postikortin :D

Fridde (Ei varmistettu)

Oon seurannut monta blogia jotka oon pitänyt mielenkiintoisina niin kauan kunnes on tullut videoita. Pelkäsin vähän, että tapahtuis sama juttu sun kanssa mutta päinvastoin! Mun netti vähän tökkii nyt, joten en jaksa katsoa kaikkia videoita loppuun, mutta tuun kyllä tekemään sen! Aivan mahtava olet, suuri inspiraatio! :)
Tossa ekassa kotitreenivideossa tuli kuitenkin mieleen, että eikö kyykyissä ole tärkeää just se, että polvet ei mee varpaiden yli? Mulle on aina sanottu näin, ja nyt vaan huomasin että sulla meni yli, rupesin vaan miettimään, että onko sillä oikeasti mitään väliä?
Kiitos taas todella hyvästä blogista!

pieni ja pehmeä (Ei varmistettu)

Ainakin mitä enemmän sulla on paino takana kyykkyjä tehdessä, sitä enemmän se tuntuu reisissä ja pakaroissa. Näin olen oppinut. :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Jaahas et ole tosissasi :D Terveemmän näköinen? No ei kyllä kauhean sairaalta näytä vieläkään. Saanut painoa? No aivan varmasti on saanut painoa lisää, oletko koskaan kuullut että lihas on se joka painaa? Onko painonnousu jotenkin huono asia? Ja Saran reisissä nimenomaan on sitä lihasta, ja rasvaakin ihan terveellisesti eikä yhtään liikaa. Ja aargh ei noi kyllä mitkään pölkyt ole tai mitenkään huomattavan suuret tms, omaan silmään ihanan timmit ja lihaksikkaat.
Sporttinen voi olla monella tavalla. Makuasia kyllä mutta toi sun kommentti on ihan mielenkiintonen.

Sara, hitto näitä on hassu katsoa pitkästä aikaa :D tai siis oon kyllä välillä aina kattonut jos sattumalta on törmännyt tai selannut vanhoja postauksia, mutta kuitenkin. Tuntuu siltä kun oisit vasta vuos sitten postannut noita, mutta eiii taitaa siitä vähän enemmän olla :D Vitsi sä olet muuttunut.

Paula 12345678 (Ei varmistettu)

Sporttinen voi olla toki monella tavalla, ja tässä ilmaisin vain oman mielipiteeni, että tuollainen juoksian solakan lihaksikas vartalo miellytti enemmän minun silmiäni ja on täten sporttisemman näköinen.

Itselleni kävi salitreenin yhteydessä niin, että reidet kasvoi aivan hulluna ja jouduin vaihtamaan housujen koon 34:sesta 36:seen, ihan vaan lihaskasvun takia. Oli ihan kivaa huomata että jaksaa kyykätä isommilla painoilla, mutta näytin kyllä paremmalta vähän pienemmillä reisillä..
Mutta tosiaan, mielipidekysymyksiä nämä mieltymiset!
Ei aihetta suurempaan spekulointiin!

vierailija111 (Ei varmistettu)

Heippa! Olisi mahtavaa jos tekisit kauniista kodistasi postauksen? :)

alottelijalleapua (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtavia videoita! Osaatko yhtään sanoa, että kuinka usein tehtynä tällanen treeni ois hyvä alottelijalle? Kannattaako esimerkiksi vetää noi viisi eri treeniä peräkkäisinä päivinä vai pitää välipäiviä?

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahaa kiitos kovasti! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eeikä, vitsi niin mahtavaa ja sydäntä lämmittävää kuulla! KIITOS ja TSEMPPIÄ! hali <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

tää on valitettavasti edesmennyt asuntoni!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

tosi kiva kuulla! Nää ei oo niin kovin rankkoja, eli voi kokeilla helposti vaikka kaikki läpi viikossa! :) Pitää välipäivän sitten puolessavälissä! :)

Kommentoi