Trendikkäästi trikoossa

Tickle Your Fancy

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Suomi on täynnä upeita suunnittelijoita, joista yksi nousee yli muiden. Ainakin minun silmissäni. Katri Niskanen nousi pinnalle Muodin huipulla tv-ohjelmasta ja on sittemmin tullut tutuksi uniikkien juhla-asujen suunnittelijana. Itselleni hän on toiminut jo useamman vuoden ajan jonkin sortin idolina.

Vaatesuunnittelualalla menestyminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Katrin uraa seuraamalla olen oivaltanut kuinka kova työ, positiivinen asenne ja tietynlainen nöyryys palkitaan. Muistan kun joskus hänen tv-haastatteluaan katsoessani mietin, että minä haluan olla juuri tuollainen.

Katrin suunnittelemat asut liitetään yleensä punaiselle matolle ja Linnanjuhliin, mutta niihin voi törmätä astetta arkisemmissakin ympäristöissä. Syksyn 2015 Nanso by Katri Niskanen -mallisto on mielestäni onnistunut sekoitus tyylikkyyttä ja mukavuutta (mukavuus!). Malliston kapealahkeisissa trikoohousuissa olen katsellut sohvalta Ensitreffejä alttarilla (ja itkenyt vuolaasti) ja toisena päivänä taas pukenut ne poolon kaveriksi palaveriin. Nyt jos koskaan voi puhua sanasta monikäyttöinen! Nanso by Katri Niskanen a/w 2015 -mallisto on tunnettu pirteän värikkäistä syysprinteistään, mutta myös yksinkertaisista väreistä ja trendikkäistä leikkauksista. Suhteellisen värittömänä pukeutujana meikäläinen peukuttaa ehdottomasti jälkimmäistä. Erityisesti avoimet selät, poolokaulukset ja porkkanamalliset housut iskevät!

 

malliston ylivoimainen suosikkini on tämä open back haalari!

 

xx Sara

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Peukku suomalaiselle designille! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

samaa mieltä! :)

Suvi K.
Sisunainen

Sisältö oli otsikkoon nähden hienoinen pettymys (vaikka iso peukku toki Katrille!), saisiko toivoa postausta jossa olisi ihan oikeasti katu-uskottavia asuja jumppatrikoiden pohjalta? :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Semmonenkin voisi onnistua! :D

Hertta
Lilou's Crush

Haha, meillä on kyllä niin sama maku ollut -tuo oli minustakin oikea helmi mallistossa, mutta koipeni olivat siihen noin viisitoista senttiä liian pitkät. Näyttää superkivalta ylläsi!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa oh no! Voi en yhtään pahastuisi jos mulla olisi sellaiset koivet.... heh!

sannak (Ei varmistettu)

Wow ihana haalari! tahtoo tahtoo tahtoo tahtoo...

Kommentoi