Trenssikauden avaus -failure

Tickle Your Fancy

Perjantaina vietettiin Tiian yllärisynttäripäivää. Oltiin järkätty sankarin tietämättä ohjelmaa aamusta iltaan. Ton päivän sisällöstä ajastettu postaus illemmalla :)

Auringonpaisteesta sokaistuneena puin perjantaina päälleni ton Zaran aletrenssin. Pliis mikä moka, jäädyin! :D Onneksi ei oltu pahemmin ulkona. No välillä pitää uhrautua ja mitä näitä nyt oli. Tunnen itteni trenssissä helposti liian fiiniksi, joten helpotin oloani aviatoreilla, revityillä farkuilla ja pipolla. Päältä löytyi myös isoäidin vanha paljettipaita!

Tästä lähti päivä käyntiin :) Ihan vitsin hyvää!

 

T.Sara

Kommentit

ninskuuuu (Ei varmistettu)

mielettömän kiva asu, itelläki trenssi mieltyy sellaseks tosi asialliseks ja "aikuiseks" mut saat sen toimiin tosi kivasti :)

ninskuuuu (Ei varmistettu)

mielettömän kiva asu, itelläki trenssi mieltyy sellaseks tosi asialliseks ja "aikuiseks" mut saat sen toimiin tosi kivasti :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ninskuuuu, just nimenomaan sama fiilis. Väkisin semmone "olen tässä menossa brunssille luiska käsivarressa ja burberryn ruutukuosit kaulassa" :D Mun pitäs päästä eroon näistä mun skenaarioista. Mutta rentoa kylkeen jeesjees, sitte toimii taas omalla kohalla!
Kiitti! :)

-Sara

g5t5 (Ei varmistettu)

hui,tuollahan on vielä talvi kuitenkin..ei kevättä ole vielä näkyvissä,kai seuraat säätiedotuksia aina joskus? tai tietysti kun katsoo ikkunasta ulos niin se kertoo jo paljon :D

muuten kiva asu mutta pukeudu nyt kunnolla sentäs,ettet vilustu :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Kai se auringonpaiste, sulat tiet ja asfaltti tän sai aikaan!

annastiiiiiina (Ei varmistettu)

Meitsillä sama moka, aurinko paisto niin päälle hame, ohuet sukkikset ja tennarit. Jäätymiskuolema meinas olla lähellä. Vois vissiin ruveta vilkuilee niit säätiedotuksia eikä olettaa et aina ku arska paistaa ni on lämmin, todellisuus oli kuitenkin -14 ja tuulista. Voitto kotiin! Mut hei tosi kiva asu, ihanat noi farkut! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

hahahaa voi apua tuolla on ollu pari päivää ihan helvetin kylmä :D Mutta voi että miten sä näytät hyvältä! Toi trenssi sopii kyllä ihan ältsin hyvin, ja varsinkin just noiden farkkujen ja pipon kanssa :) Taidanpa ite ootella vähän lämpimpämpää säätä ja tehä sitten samoin!

annnni (Ei varmistettu)

Näytät taas tosi kivalta!:) vaaleet farkut sopii tosi hyvin, käyttäisit vaan useemmin :) ja mulla ois kysymyksiä! Käytätkö vieläkin treenin jälkeen gainomax tuotteita palautumiseen? Käytätkö myös juoksulenkin jälkeen? Ja voiko tälläinen alotteleva salilla käyjä käyttää niitä gainomaxeja?:)

nelpsukka (Ei varmistettu)

Ihan sika kiva combo! Tykkään superisti :)

Zammm (Ei varmistettu)

Niin hyvännäköinen trenssi, sopisko muuten jotkut värifarkut sen kanssa... Mut mikä toi on sulla päässä???

Tsiksi (Ei varmistettu)

Hahaha edes täällä Espanjassa (+13) en uskaltaisi vielä mitenkään trenssi päällä vedellä, yhä on vuorelliset takit käytössä. Mitähän oot oikein ajatellut?? :D Mutta ihanalta näytät anyway, kyllä se kevät sieltä vielä Suomeenkin...

mams (Ei varmistettu)

Ihanat arskat, mistähän ostettu? =)

mams (Ei varmistettu)

Ihanat arskat, mistähän ostettu? =)

Kommentoi