Trumpettihousu fail

Tickle Your Fancy

Blondiuttani koeteltiin taas kun kävin ostamassa trumpettihousuja. Halusin lahkeista mahdollisimman leveät ja löysinkin yhdet i-han täydelliset! Jos kukaan on sovitellut tämän syksyn tarjonnassa leveälahkeisia housuja niin tiedätte miltä ne näyttävät tällaisen 165 senttimerisen päällä. Jep, housuilla on ylimääräistä pituutta vähintään 10 cm.

Istuvat farkut ostettuani niitä kotona sitten lyhentämään (=leikkaamaan fiskarsseilla :D huom. ihan yleinen lyhennysmetodini...). Pituudesta tuli hyvä, mutta mitenkäs se trumpetti? No sehän katosi pituuden mukana! Tällä hetkellä housut näyttävät lähinnä "siistin naisen farmareilta".... not cool man. Haluan trumpettihousuni takaisin!!

Mikäli joku on löytänyt tarpeeksi aikaisessa vaiheessa leveneviä trumptettihousuja niin ostopaikan saa paljastaa :S 

jacket Zara // pants Zara // t-shirt Gina Tricot

 

So I bought a new pair of flare jeans, which fit perfectly. Only after I had them shortened the jeans weren't flare anymore. Shit! Now I'm wearing a bootcut model and I don't like it at all. I want the flare jeans baaaack!!

Pictures: Outi / A la Mode

xx Sara

Kommentit

terhin (Ei varmistettu)

Moi! Ostin just lindexiltä ohuet aivan ihanat leveelahkeiset housut! Pituus oli mulle passeli, vaikka senttejä löytyy se 164 :D Malli ei ollu kyllä ihan trumpetti vaan enemmän ylhäältä asti levenevät.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä, mutta meikä ettii nyt ihan tiukkoja!! Lindexillä vois kyllä käydä nuuskimassa!

marja8486

Sama vika täällä! Yritäppä löytää trumpettihousut, kun olet 157cm pitkä tai siis lyhyt. ;) Katselen muiden päällä ja ihailen. Ainoa vaihtoehto olisi itselleni ompeleminen, mutta en taida olla niin lahjakas. 

saratickle
Tickle Your Fancy

No jooooh! :D Alkaa jo kypsyttää täälläkin. Josko sitä kävelisi suoraan vaan ompelijalle?

Jenni New life (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Täällä kamppaillaan saman ongelman kanssa!
Ja oon 158,5 cm "pitkä" (ja kyllä, vaan lyhyet ihmiset muistaa mainita ne puolikkaatkin sentit ;D). Harmittaa myös ostaa farkkuja, joissa on reiät polvissa, sillä nehän on mun tapauksessa säärien kohdalla. Kulutuksetkaan ei näytä enää niin coolilta, kun on lyhentänyt sen 12-15 cm lahkeita. Voisko joku suunnitella farkkumalliston persjalkaisille?

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana! No okei okei, myönnetään nyt sitten 164,5 on rehellinen pituuteni :D Ja jalkoihinhan senttejä ei ole liikaa eksynyt, housun pituutenihan on tyypillisesi 30.... Eli täältä nousee myös peukkua pätkäjalkojen farkkumallistolle!!

SannaVT (Ei varmistettu) http://valokuvaajantytar.com/

Haha voi ei! Mulla taas on pituutta "vain" se 171 cm ja musta tuntuu, että kaikki housut, maxit ynnä muut jää tosi usein liian lyhyiksi! Ja kuten edellinen kommentoija oli puhunut noista reistä polvissa niin mulla ne on kanssa jossain aivan väärässä kohdassa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha nii joo totta, ei oo helppoa kelläkään! :D

Sofia Kontro (Ei varmistettu)

Ahhah voieii, noh hyvältä noi näyttää vieläki, vaikkei varmasti siltä miltä alunperin!:D En oo ite vielä uskaltautunut kokeilemaan trumpetteja, mutta ehkäpä nyt vihdoin, kun sun päällä näyttää aina niin hyvältä!:)

<a href="http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/" rel="nofollow">sofiaelizabetha.blogspot.com</a>

saratickle
Tickle Your Fancy

hopi hopi kokeilemaan, nää on ihan parhaat! Tai ne leveet olis! :D

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Joo, kaikki kauppojen trumpettihousut on suuperpitkiä! Mä en oo ainakaan vielä lyhentänyt niitä puntteja, mutta ku niitä on sitte mahdollista käyttää vain korkokenkien kera! :( Ja ompas sulla hieno takki, mulla sama! :P

saratickle
Tickle Your Fancy

joo pakko vetää ehkä koroilla! En lyhennä ainakaan enää yksiäkään :D

hihii mä niin tykkään tästä takista!!

nanniinaaa (Ei varmistettu)

Carlingsilla kokeilin pariakin eri mallia, mutta itselle oli paras merkiltä 2nd One. Käy ihmeessä testaa! Lee:llä on myös kivoja, ja eri mittaisilla lahkeilla joten toivoa meillä vähän lyhkäsimmilläkin on :D

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS!!

Tiku (Ei varmistettu)

Ahhahhah, ihanan kamalat muistot tuli mieleen oman elämäni ensimmäisestä trumpettihousu failistä. Olen vielä sinua reilusta lyhyempi ja esiteini-iässä mentiin äitin kanssa ostamaan sitten ensimmäisiä niiiiin cooleja trumpettihousuja. Olin kuin naantalin aurinko, kun marssin kaupasta ulos ilman uusia housuja, jotka oli jääneet kauppaan lyhennettäviksi. Voi sitä ilon ja onnen päivää, kun äiti toi lyhennetyt housut kotiin! Vedin pöksyt jalkaan peilin edessä ja maailmani romahti niin, kuin vaan dramaattisen esiteinin maailma voi romahtaa. Trumpetit oli hävinneet ekstrasenttien mukana. Oikeastaan vieläkin tulee paha mieli, kun muistan sen kurkkua kuristavan pahan olon ja miten kohtauksestani myös äidille tuli tosi paha mieli. Seisoin vain peilin edessä vaikka kuinka kauan ja itkin lohduttomasti sitä, kuinka elämäni nyt on pilalla. Thanks God ei tarvi olla enää 12-v.!

saratickle
Tickle Your Fancy

aaaahaha ei vitsi mä nauroin ääneen tätä kommenttia lukiessani :D Ootte parhaita!!!

Kommentoi