TRUMPETTIHOUSUT

Tickle Your Fancy

Noniiiiin. Kukas muistaakaan ysärin kultakimpaleen. Trumpettihousut on kuulkaas täällä taas. Vaikka kuinka olen taas puhunut kiertäväni kyseiset trikoopöksyt kaukaa ja monesti naureskellut tälle 90-luvun loppupuolelta startanneelle jäätävälle lahjehypelle, niin tässähän sitä (taas) ollaan. Trikoolle nostan peukkua, mutta leveälahkeisia farkkuja en kyllä pysty vielä prosessoimaan. Ainakaan vielä. Tällä kertaa en lupaa kyllä yhtään mitään :D Katsotaan miten käy.

pants Gina Tricot / knit Zara / white shirt Monki* / coat Cos / sneakers Adidas, Stadium / scarf Beck Söndergaard

Another case where I first diss pants like these and soon I'm wearing them myself. I had the same pants when I was 10 years old. Coolest thing ever. After skinny jeans came and nobody was wearing bootcut models anymore I was sure that I won't never ever wear those trumpet trousers anymore :D Well I was wrong. I guess 90's kid is always a 90's kid. 

Photos: Janni/Just My Imagination

 

T. Sara

Kommentit

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Huh mitä nostalgiaa!! Mutta näyttää kaikesta huolimatta erittäin hyvältä! :D Eikös ne leveälahkeiset farkut oo yrittänyt tehdä comebackia jo hyvän tovin... Mut en kyllä itsekään oo niille vielä lämmennyt yhtään. Ehkä näille?

saratickle
Tickle Your Fancy

EIkö! Ja onhan ne tehneet ties kuinka kauan! Nämä trikooversiot vasta saivat mut koukkuun :D

Jutta Ervasto (Ei varmistettu) http://www.jmorethanwords.blogspot.com

Hei Sara!

Todella harvoin kommentoin mitään, mutta nyt oli pakko. Musta on ihanaa, kun olet jaksanut näin synkkänäkin aikana postata useasti. Tyylisi tuntuu muuttuvan koko ajan mielenkiintoisempaan ja "naisellisempaan" tyyliin. Kiitos siis inpiraatiosta ja hymystä mitä annat! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos palautteesta :) Tämä lämmittää! <3

Maria (Ei varmistettu) http://atmarias.indiedays.com/

Oi, mitä muistoja tulee mieleen trumpettihousuista! Ei kyllä mullakaan farkut (ehkä) enää iskis, mut noi trikoot ja suorat housut ehkä menis. Nippanappa :D Sä et Sara varmaan muista, kun oot niin nuori, mut joskus -90 luvun lopulla oli myös hetken aikaa muotia nuo trumpettilahjehousut yhdistettynä sellaiseen minihameeseen. Siis suorat housut, johon oli ommeltu hame kiinni. Jaiks ;D

saratickle
Tickle Your Fancy

Trikoot ei oo ollenkaan nin pahat kun ne farkkuversiot! :D Hei en mä nyt ihan niin nuori ole. HAMEHOUSUILLA on painettu meikäläisenkin nuoruudessa :D Coolest thing ever. Niiden comebackiä venaillessa!!!! (apua)

pinsku (Ei varmistettu)

Sussa on kyllä sellainen ominaisuus, että saat ihan minkä vaan vaatteen näyttämään hyvältä! Monesti vilkaisen todella epäileväisesti esimerkiks otsikkoa (kuten tänään), ja aattelen, että toi ei kyllä tule toimimaan. Mutta niin se vaan aina toimii! Esimerkiks se lappuhaalari sai ajatuksena kulmat kohoomaan, mutta näytti kuitenkin sulla hyvältä. Propsit siis siitä, näytät aina upealle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtava kuulla, että ajattelet näin, kiitos kovasti :)

??? (Ei varmistettu)

ei.. mä en vielä pysty!! ehkä sit ens kerran kun nää tulee muotiin (vuonna 2035) ei enää ahdista ysärimuistot näin :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaha ymmärrän!! :D

Ee (Ei varmistettu)

Sä saat ihan minkä tahansa vaatekappaleen näyttämään hyvältä! Miten ihmeessä??!!? Jos tollaset housut näkisin kaupassa nii kiertäisin hyvin kaukaa, mut nyt tuntuu et haluun noi?!!? How did this happen? Mä kyllä toivon ylikaiken ettei ne leveelahkeiset farkut enää tulis muotiin.. Mut jos sä laittaisit sellaset päälle niin ne ois varmaa yhtäkkii pakko saada:D Olet kyllä uskomattoman inspiroiva ja motivoiva ihminen! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha voi ei!! Ihana kommentti! Kiiiiitos :)

:) (Ei varmistettu)

Haha, älähän mee lupaamaan mitään ettet laittas leveälahkeisia farkkuja päälles! Sen verran kun tästä blogista saa susta käsityksen, niin voit kokeilla mitä vaatetta tahansa :D Ja ei ollenkaan huono juttu. En tiiä mikä sen tekee, että vähän erikoisemmatkin vaatteet, mitä monet ei laittais päälle, näyttää kuitenkin sun päällä hyvältä? Onko se tuo itsevarmuus vai mikä, mutta pisteet siitä sulle! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe ihana! Kiitti :) mä en lupaa siis mitään! :D

kiira (Ei varmistettu)

Hei! Tää ei nyt liity tähän aiheeseen yhtään, mut ostin eilen ekaa kertaa elämässäni sun inspiroimana espanjalaista lehtikaalta, nii ennen ku sen lykkää blenderiin smoothieen niin keitätkö ne lehtikaalin siivut tai pesetkö ne ensin, vai suoraan vaan pussista blenderiin? Pari ruokamyrkytystä kokeneena nii tämmönen tuli mieleen ku ei oo kotimaista kamaa...

saratickle
Tickle Your Fancy

Woop! Mä en kyllä niitä pese tai keittele, en oo tullut ees ajatelleeks että pitäis!

Liisa (Ei varmistettu)

Sun blogis on niin inspiroiva! Tykkään siitä, että sulla on sekä muotiin&vaatteisiin ja kosmetiikkaan liittyviä postauksia, mutta myös urheiluun sekä ruokavalioon. Ja matkusteluunkin! Iso plussa on se, että osaat kirjottaa tosi hauskasti asiasta kuin asiasta.
Tää asu näytti mun mielestä hyvältä!

Www.operaatio211.com

Ja jos yhtään kiinnostaa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa toi sivu, kyseessä on tapahtuma, jossa tehdään hyvää juoksemisen kautta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos valtavasti!! :) ihana kuulla!

ina (Ei varmistettu) http://inaupstairs.blogspot.fi

Oh, olen todella huono jättämään kommentteja (shame, shame..) vaikka täälläkin vierailen inspiroitumassa viikottain, mutta nyt reipastun kehumaan! Hyvältä näyttää!!

-ina

Heppu (Ei varmistettu)

Nooooou! Justhan ne vasta meni pois muodista täällä Joensuussa ;) :D

Minna (Ei varmistettu)

Voi ei ei eikäääh.. mä sulatan leveälahkeiset farkut paremmin jopa kun nämä. :D Asussa sinänsä ei ole mitään vikaa, samanlaisissa vermeissä superstareja myöten hiihdin menemään vuosituhannen vaihteessa ja ilmeisesti ne veromodan leveälahkeiset trikoo housut ovat aiheuttaneet jonkinlaisia traumoja. ;)

Kommentoi