TSEMPPAAMISEN TÄRKEYS + TREENI

Tickle Your Fancy

Treenaaminen on parasta yhdessä ystävän kanssa. Salilla on helppo käydä yhdessä, mutta milloin viimeksi olette vetäneet koko treenin vuorotellen? TFW:llä treenit vedetään aina vuorotellen: toinen on urheilija, toinen koutsi. Treenistä saa järkyttävän paljon irti kun kaverin treenatessa sinä kannustat ja toisin päin. Tsempistä ja henkisestä tuesta saa ihan käsittämättömän paljon voimaa, ei sitä pysty edes ymmärtämään. Kannustus ja tsemppaus ovat auttaneet mut viime aikoina ihan mielettömiin suorituksiin. Parhaimmillaan koko muu ryhmä on tsempannut mua viimisien leuanvetotoistojen kanssa. Kuvitelkaa! Tästä jos jostain tulee aivan mielettömän hyvä fiilis! :)

Meidän eilinen hurrikaani-treeni tehdään yhdessä ystävän kanssa, vuorotellen. Muistakaa alkuun hyvät lämmittelyt! Toinen aloittaa, tekee ensimmäisen osion kolme kierrosta putkeen, heittää yläfemmat parille ja toinen jatkaa. Tällä tavalla koko setti putkeen. Kaverin tehdessä, muista tarvittaessa korjata liikkeitä ja kannustaa! :)

 

I osio - 3 kierrosta:

2 x sprinttijuoksu täysillä (korvaava: kovatempoinen polvennostojuoksu paikoillaan 20sek)

4 x 4 kulmasoutu kahvakuulalla lankkuasennossa

Vuorikiipeilijä 20 jalanvetoa (video)

II osio - 3 kierrosta:

2 x sprinttijuoksu täysillä (korvaava: kovatempoinen polvennostojuoksu paikoillaan 20sek)

10 x pystypunnerrus kahvakuulalla/kahvakuulilla

10 x istumaannousu kahvakuula rinnalla

III osio - 3 kierrosta

2 x sprinttijuoksu täysillä (korvaava: kovatempoinen polvennostojuoksu paikoillaan 20sek)

5 x kuntopallon heitto seisaaltaan (video)

5 x burpee polviennostohypyllä ja punnerruksella

t-shirt and training pants Cubus* / training shoes Nike* (*=gifted)

Meikäläinen ei eilen hirveesti kameraa varten poseerannut, päinvastoin, kokoajan vauhdissa :D Hyvin on poikaystäväni saanut silti treenit ikuistettua, ja kannustikin vielä! <3

 

T. Sara

Kommentit

mimmi (Ei varmistettu)

Huomenta Sara! :) Olen ehkä kerran aikaisemmin kirjoittanut kommentin blogiin, mutta nyt oli pakko jättää pikku viesti. Olen seurannut sun menoa ihan sun ja Jannin blogin alkuajoilta, jossakin vaiheessa blogisi seuraaminen jäi hieman vähemmälle - en tiedä oliko syynä oma fitnessähky jolloin urheilupainotteiset blogit jäivät vähemmälle. Nyt olen kuitenkin huomannut blogisi nousseen jälleen lempiblogikseni! Olen saanut hirveästi inspiraatiota ruokapostauksistasi, kiteytit hyvin pitkään omassa päässä pyörineet ajatukset ruoan ravintoaineista. Olet myös ihailtavan positiivinen persoona ja hyvä fiilis tarttuu blogissasi vieraillessa, jatka samaan malliin olet ihana! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa kun tulit kommentoimaan tai jättämään viestin kuten sanoit :) Tästä tuli super hyvä mieli <3 Kiitos valtavasti ja mukava jos ajatuksemme osuvat yhteen :)

Ihana olet sinäkin!

Maria (Ei varmistettu)

Kuullostaa niin mahtavalta tää treeni, tälläsen haluaisin vetää :D Olin kerran tuolla salilla lauantai-hurrikaanissa ja siinä oli ainakin vatsoja, kyykkyjä ja kahvakuulakävelyä. Osaatko sanoa jos haluais tälläselle osallistua, minä päivänä pitäis? Et onks se hurrikaani siis eri päivinä erilainen?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaverin kanssa tsemppitreenaus on parasta!! Treenit tosiaan vaihtuvat joka päivä. Jokainen treeni on siis erilainen, mikä on musta ihan mielettömän hyvä juttu! Hurrikaaneissa nostetaan sykettä circuiteilla ja voima-tunneilla treenataan voimaa. Mutta tosiaan tunnin sisältö riippuu ohjaajasta, mutta meikäläinen ei ainakaan ole vielä 1,5kk aikana ollut kertaakaan samanlaisella tunnilla!

TFWläinen (Ei varmistettu)

Moi Maria,

TFW:llä on hurrikaanitreenejä viikon jokaisena päivänä (http://www.tfwhelsinki.com/tunnit-ja-hinnasto.html) ja treenin sisältö on erilainen päivästä toiseen. Sinne vaan mukaan :)

Emmi (Ei varmistettu)

Moooi!

Haluaisin toivoa postausta treenivaatteista pitkästä aikaa? Yhtä lailla niistä saa inspiraatiota kun arkivaatteistakin :)

Have a nice day! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon samaa mieltä, yhtä lailla! :) Kiitos toiveesta, pistän mieleen!

cecilia (Ei varmistettu)

Upee oot sara ! Hei kymykseni on kyllä sun aiempaa postaukseen liittyen ,meinaan mistä oot ton outfit postauksen numero 4 lookin takin/neuleen ostanu? ihan sairaan hieno ! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi takki on COS:lta :)

Kiitos <3

tilta (Ei varmistettu)

ei vitsi haluan nuo treenihousut! :D ihan mahtavat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! :) Mulla löytyy nää kahdessa värissä!

Julia (Ei varmistettu)

Oi vitsi noi trikoot on mageet! Onko jotai cubuksen uutta mallistoo? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jep!! :)

Kommentoi