Tuhat ja yksi tuoksua

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Aisti

 

Savun haju tuo mieleen metsäretket ja viikonloput kesämökillä. Aurinkorasva tuoksuu lomalta ja cola-trippimehun tuoksusta tulee mieleen lapsuuden lauantaisaunat. Ja Bumtsibum.

Viikonloppuna madridilaisen taksikuskin peilistä roikkui wunderbaum, joka tuoksui voimakkaasti mansikan ja vaniljan sekoitukselta. Yhdistin esanssisen tuoksun heti erääseen bodysprayhin, jolla vuorasin itseni aina teini-ikäisenä. Mieleen palasi heti muisto rippileiriltä.

Tuoksuilla on vahva voima.

 

 

Olen tuoksuihminen. Rakastan huonetuoksuja ja raikkaalta tuoksuvia huuhteluaineita. Tuoksukynttilät ovat ehkäpä suurin paheeni. Omistan useamman erilaisen hajuveden, joista suihkin aamuisin päälleni aina sitä mikä parhaiten sopii sen hetkiseen fiilikseeni. 

Suihkusaippuoiden kanssa on sama juttu. Kesäisin huomaan valitsevani erilaisia tuoksuja kuin talvisin. Treenin jälkeen ja aamuisin kaipaan jotain mahdollisimman raikasta. Ennen nukkumaanmenoa taas jotain lempeämpää. Rakastan vaihtelua, ja ihan erityisesti rakastan yhdistää tuoksuja omaan fiilikseeni.

Koen, että tuoksut täydentävät hetkessä elämisen kokemusta. Ne auttavat pysähtymään ja saavat ihan pienetkin asiat tuntumaan kokonaisvaltaisilta elämyksiltä.

 

 

Aisti lanseerasi sarjan raikkaita kotimaassa valmistettuja vartalotuotteita, jotka on kehitetty erityisesti suomalaisille naisille. Uutuustuotteet ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta. 

♥ Poimulehden Pisara (vihreä) suihkugeeli sisältää aitoa poimulehtiuutetta, joka syväpuhdistaa ja hoitaa ihoa suihkun aikana. Tuoksu on virkistävän puhdas, se tuo mieleen kesäisen metsän. 

♥ Lumpeen Lumo (sininen) sisältää aitoa lummeuutetta, jolla on ihoa hoitava ja virkistävä vaikutus suihkun aikana. Suihkugeelin tuoksu on raikkaan viileä - täydellinen treenin jälkeen! 

♥ Kehäkukan Kulta (keltainen) suihkugeeli sisältää aitoa kehäkukkauutetta, joka kosteuttaa ihoa suihkun aikana. Tällä tuoksulla saa suihkukoppiin kesän: tuoksu on kukkaishedelmäinen ja eloisa.

 

 

 

xx Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

hajusteyliherkkänä vaikea ymmärtää sitä, että esimerkiksi suihkugeelien tuoksuista voi joku nauttia :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihan varmasti! Mä taas muistan kun nuorempana kävin siivoamassa jengin koteja ja eräässä kämpässä yksi perheenjäsen oli tosi allerginen tuoksuille. Muistan aina kun tuntui ihan turhalta siivota ja jynssätä joka nurkka kun ei missään vaiheessa "tuoksunut puhtaalta", eli pesuaineelta :D

Kommentoi