Tukholmaan kuvauksiin

Tickle Your Fancy

Pikamoikat ennen nukkumaanmenoa. Lähden nimittäin aamukoneella Tukholmaan Aussie-hiustenhoitomerkin uuden tuotesarjan mainoskuvauksiin! Mun lisäksi mainoksessa on mukana tanskalainen-, norjalainen- ja ruotsalainen bloggaaja (kuulostipas suomalainen-ruotsalainen-norjalainen -vitsiltä :D), eli tulee varmasti sairaan kiva ja vähän normaalista poikkeava päivä! :)

Tänään vedettiin Mimmin kanssa Forumissa navat täyteen sushia

 

T.Sara

Kommentit

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei mikään ihan tavallinen lukija siis :) harmi kuullä, että kyllästyt välillä, mutta kiva kun oot silti täällä vieraillut ja tykännyt edes lyhyempiä pätkiä!

hihi (Ei varmistettu)

mä en tiedä mikä siinä on, mutta olen seurannut sun blogia moneen otteeseen ja aina loppujen lopuksi päätynyt lopettamaan seuraamisen ! Aina kun löydän tänne, kaikki postaukset on niin ihanan uutta ja jaksan seurailla pari viikkoa todella ahkerasti, mutta jossain vaiheessa vaan tulee stoppi eikä blogisi miellytä enää :( En tiedä mistä tämä johtuu, mutta sama on jatkunut jo vuodesta 2011. Muistan vieläki niin elävästi kuinka kävelin kampaajalle sinun otsatukkakuvasi kanssa ja vaadin saada samanlaiset! :D Eniveis, sun blogi on todella kiva sillä muuten en tänne eksyisi joka kerta uudelleen, mutta ei siltikään täysin minun juttuni :( Kaikkea hyvää sulle ja blogille, ehkä me vielä törmätään joskus kun painan sitä liity lukijaksi -nappulaa jälleen kerran! :) oot ihana pus!

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana kommentti! :) voi kiitos, musta on mahtava kuulla! Kuvaukset tsempattiin :) Kiitti!!

Anna (Ei varmistettu) http://www.addictedtomaterial.blogspot.com

Kuullostaapa hauskalta! Ei pelkästään kuvitella tota suomalainen-ruotsalainen-norjalainen vitsiä, mutta tuleva päivä! :-D

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

Täs kommentis ei nyt oo muuta pointtii, ku et oot HAUSKA! :) näit sun juttui on aina kivaa lukea ja tulee positiivinen fiilis! Paljon tsemppiä huomiselle!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha oli kyllä superkiva päivä! :)

Kommentoi