Tukholman maraton - täältä tullaan!

Tickle Your Fancy

Kuinka moni teki uudenvuodenlupauksen? Antakaas kun veikkaan, liittyikö liikuntaan? Mä en varsinaista lupausta tehnyt, mutta alotin vuoden 2013 ilmottautumalla (huom. vielä ilman peruutusturvaa) toukokuun Tukholman maratonille! 

Elokuussa juostiin HCM eli kyseessä on nyt toinen maratonini ja tavoitteena on päästä tälläkertaa alle 4h. Viime kerralla lähdin liikkeelle liian hissukseen ja toka puolikas menikin lentäen. Tulos oli Helsingin maratonilla 4:14.

Joo eihän siinä auttanu muu kun heti varmistusmeilin kilahtaessa sähköpostiin lähteä alakerran kotisalille kyykkäämään :D

Kauhutarinoita on kuultu Västerbron silloista jne. Ei tule varmaan olemaan ihan ne helpoimmat 42km. Mites on siellä, onko kukaan suuntaamassa Tukholman maratonille? Tai onko joku juossut ton aiemmin? Vinkkejä ja fiiliksiä otetaan vastaan nyt!!

 

-Sara

Kommentit

haamutus (Ei varmistettu)

Jee, hyvä Sara! Tukholmaan itsekin menossa, kyseessä kolmas maraton, mutta eka Tukholmassa! :)

haamutus (Ei varmistettu)

Jee, hyvä Sara! Tukholmaan itsekin menossa, kyseessä kolmas maraton, mutta eka Tukholmassa! :)

Viiis (Ei varmistettu)

Jee lisää treenipostauksia ja -kuvia! Sun peba mielikuvissa jaksaa niitä kyykkyjä pusaa ;D

endorfiinikoukussa (Ei varmistettu)

Mä oon miettinyt ilmoittautumista Tukholman maratonille, mutta en meinaa saada ketään kaveriksi, koska sisko ei muka ehdi keväällä treenata tarpeeksi. Ehkä mä aloitan nyt vaan ylipuhumisen, onnistuin siinä viimeksikin, kun sisko meinasi, ettei osallistu maratonille ollenkaan.

HCM ei nappaa, koska se on jo nähty eikä reittikään ollut paras mahdollinen, tosin ei kuulemma Tukholmankaan reitti.

Mun uuden vuoden lupaus oli juosta puolikas aikaan 1.45.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haamutus, IIhan totta, mahtavaa!! :) Siellä nähdään sitten!

Viiis, joo eikhän näitä ala tulemaan nyt! haha höpöhöpö :D

endorfiinikoukussa, jossei sisko suostu niin lähet vetämään meitä! :D Mun haave olis päästä Gardajärven maratonille. 1:45 olis kova kyllä. Meetkö veämään puolikkaan nyt Helsingissä?

-Sara

haamutus (Ei varmistettu)

endorfiinikoukussa, Tukholma menee ihan just täyteen! Sulla tulee kiire! Mut onhan noita maratoneja muuallakin! :)

Gemma123 (Ei varmistettu)

Blogilistan linkki ei toimi, herjaa:

Sivua ei löytynyt

Hakemaasi sivua ei löytynyt osoitteesta
http://www.blogilista.fi/statistics/ellit.fi/muoti-ja-kauneus/tickle-your-fancy.
Tarkista sivun osoite.

Paukki (Ei varmistettu)

Tukholmaan ilmoittauduttu. Jänskättää, miten keväällä ehtii saamaan kilsoja alle. Ite en ihan heittämällä tuota kuitenkaan juokse. Elokuun HCM jäi niin upeena kokemuksena mieleen, että Tukholmaankin on päästävä. Upeeta, jos sulta tulee postauksia aiheeseen liittyen. Treenimotivaatiota on joskus tosi vaikeeta kaivaa sohvatyynyjen välistä ;)

nonoo (Ei varmistettu)

Sulla on niin mieletön peppu! Piti vaan tulla se sanomaan, ei muuta! :D

endorfiinikoukussa (Ei varmistettu)

Joo, meen HCR:lle toukokuussa. Silloin pitäis olla enkkarikunnossa. En vain tiedä vielä miten. :D

Tukholman maraton taitaa nyt kuitenkin jäädä väliin, kun muistin, että mähän oon silloin purjehtimassa yhtäkyytiä Oulusta Maarianhaminaan.

juoksija_ (Ei varmistettu)

Tsemppiä Tukholmaan! Itse olen ollut siellä kerran aikaisemmin, nyt kasassa 50 maratonia. Maraton on kuitenkin sen verran pitkä matka että sen aikana voi sattua ja tapahtua, joten kauheasti ei kannata suunnitella etukäteen :)

-suez- (Ei varmistettu)

Peppuu!!!
Ilmottauduin 6 puolikkaan jälkeen HCM:lle, jaiks. Tutut juoksijat on kehottaneet alottaa tuolta Tukholmasta, kuulemma reitti helpompi kuin Helsingissä. Mene ja tiedä; kyselen sulta sitten! :D
Treeni-intoo meille molemmille. :)

-suez- (Ei varmistettu)

Peppuu!!!
Ilmottauduin 6 puolikkaan jälkeen HCM:lle, jaiks. Tutut juoksijat on kehottaneet alottaa tuolta Tukholmasta, kuulemma reitti helpompi kuin Helsingissä. Mene ja tiedä; kyselen sulta sitten! :D
Treeni-intoo meille molemmille. :)

Marc-poika (Ei varmistettu)

Onkos sulle tullut hieman lisää massaa oikeaan paikkaan niitten jumppavideoitten jälkeen?

Ei paha ollenkaan, terveen näköinen likka!

tasteofink (Ei varmistettu)

Juoksin ensimmäisen maratonini tukholmassa v.2011.Mielestäni tukholman reitti on todella kiva! ei suinkaan paha,ei edes se pahamaineinen silta nousu! Maisema vaihtelee ja fiilis on aivan super uber huippu! sielä oli kadut täynnä kannustavia ihmisiä,kaikki tsemppas toisiaan ja piti hauskaa sen reilun 42km! Oltiin maraton laivalla ja sielä 2 about 60vuotiasta naista kertoivat omista maraton kokemuksistaan joita olivat keränneet yli 20vuoden ajan ja hekin liputtivat tukholman maratonia parhaiten järjestettynä ja parhaana tunnelmana :) tsemppii Sara!

kettukarkki (Ei varmistettu)

Helou! Oon miettinyt jo jonkin aikaa,
että miten mun kannattaisi treenata jos tavoitteena olisi maraton? Sulla on kokemusta asiasta niin olisi mukava kuulla, sillä yksin on vaikea suunnitella tuollaista. sulla ois varmasti vinkkejä, jolla saisin potkua itseeni ja treeniin!(= lenkit kulkee kyllä, mutta en tiedä miten mun kannattaisi treenata kokonaisuutena?

ACupOfTea (Ei varmistettu)

Tukholman maratonille mäkin olen menossa, eka kerta siellä ja ikinä, kyl jo jännittää :) :)
Jos Tukholman tai HCM:n kansanpaljous hirvittää, niin tsekatkaa Espoon Rantamaraton. Vielä ehtii treenataki, lähtö syyskuussa!
Kiva blogi! Tykkään sun positiivisesta otteesta elämään:)

Kommentoi