Tuliaisia Berliinistä

Tickle Your Fancy

Bloggaajana laukkuostosten tekeminen on astetta haastavampaa. Rakastan pieniä laukkuja, mutta ne eivät oikeastaan tule kysymykseenkään. Järjestelmäkameran on pakko mahtua, muuten laukku yksinkertaisesti jää käyttämättä. 

Olen normaalisti aika tylsä laukkuihminen. Omistan siis käytännössä kasan mustia laukkuja. & Other Storiesissa silmiini kuitenkin osui aivan ihan vihreä nahkalaukku, jonka Célineä muistuttavaan malliin rakastuin välittömästi. Väriä on vaikea selittää, eikä se oikeastaan pääse oikeuksiinsa edes tässä luonnonvalossa otetussa kuvassa. Erikoisen murrettu metsänvihreä on varmaankin paras mihin pystyn :D

Laukku näytti kaupan pöydällä siltä, että kamerani ei iki maailmassa mahtuisi sinne, mutta kokeilimpa nyt kuitenkin. JES! Kameran lisäksi laukkuun mahtuu juuri ja juuri puhelimeni ja pieni lompakkoni. Ihan täydellistä!

bag & Other Stories

 

Say hi to my new roommate! Found this cute leather bag from & Other Stories. The color is just so cool. It looks like a light forest green but at the same time it's kind of blue? And the best part is that even though the bag is quite small my camera fits in! Perfect or what?!

 

xx Sara

Kommentit

Vivi
Elämäni palasia

Siis t ä y d e l l i n e n! 

saratickle
Tickle Your Fancy

!!!!! :D

Miru Lehtinen (Ei varmistettu) http://mirulehtinen.blogspot.fi

IHANA <3

jenni/destinationunfamiliar (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

I-H-A-N-A! Ostin itse vähän aikaa sitten samasta liikkeestä mustan laukun. Kysyin kaverilta, että mahtuukohan kamera tänne. Hän totesi, että ei mahdu. Onneksi järkkäri oli mukana ja pystyin kokeilemaan. Sinnehän se humpsahti. Ja niin humpsahti iso lompsa, vesipullo, aurikonlasikotelo... Myyvät siellä siis todellisia tilaihmeitä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

herranjumala!! :D kunnon harry potter meininki!!!

Mari1234456001 (Ei varmistettu)

Oletko myynyt celinesi?:)

saratickle
Tickle Your Fancy

En? :D

Jeba
Tuuliajolla

Ooooh, niin nätti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!!! :)

Nnoora (Ei varmistettu) http://messyhaircoffeevogue.tumblr.com

I-H-A-N-A!! Ja toi väri ja materiaali näyttää upealta! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

!! EIKÖ!!

Kommentoi